sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Domme/submissive -suhteesta

BDSM-elämässä D/s on minulle tärkein asia. Kun lopulta uskalsin tulla tutustumaan skeneen silloin vajaa kymmenen vuotta sitten, en edes tiennyt, että "power exchange", vallansiirto, tai mikä se termi nyt on suomeksi, on ihan oikea juttu. Siis että joku voi elää niin, ei pelkästään kuumissa kuvitelmissa. Tai että minä voisin joskus haluta sitä niin paljon, että tahdon elää jatkuvassa D/s-suhteessa.

Minulla on aina ollut vilkas mielikuvitus ja jo pienestä saakka epämääräisen kiihdyttäviä kuvitelmia toisen vallan alla olemisesta, palvelemisesta ja rangaistuksista. Kun nyt muutenkin outo olen, peilasin kuvitelmani aina johonkin mielikuvieni palveluspoikaan. En ollut siinä itse, vaan tämä poika oli. Kuitenkin samaistuin häneen, enkä lievästi sadistiseen auktoriteettiin, joka jakoi käskyjä ja kuritusta (=piiskaa).
En saanut oikein mitään vahvistusta kuvitelmilleni vallitsevasta kulttuurista, sillä BDSM:stä ei puhuttu yhtään missään, mitä kasvava ihminen olisi saanut käsiinsä. Imin kuitenkin jokaisen pienenkin tarinan, jossa palveluspoikaa rankaistiin, ne olivat minulle merkityksellisiä. Muistan iäti mm kesäteatterinäytelmän Kahden herran palvelija, jossa tämä palvelija on olevinaan ovela ja nostaa kahdelta herralta palkkaa, kunnes alkaa mokailla ja saakin selkäänsä kahdelta taholta. Kuumaa!

Nykykuvastossa D/s taidetaan usein kuvata pukumiehen eteen polvistuvana puolialastomana nuorena naisena (fokus naisessa) tai korsettidommen ruoskimana epämääräisenä alastomana mieshahmona (fokus dommessa). Hyvä niille, joita tämä kuvasto puhuttelee, mutta minua nämä kuvat eivät kamalasti kuumota. On ok, että jokaisella on juuri ne omat juttunsa. Tuskin maassamme on kovin monia, jotka saavat kiksinsä juuri minun kuvailemistani asioista. Kerron kuitenkin mielelläni ja vertaan kokemuksia, sillä erilaiset kinkytarinat ovat kiinnostavia.

D/s-kuva joka minulla toimii, olisi ylpeä ja itsevarma RedCatherine ihan missä tahansa vaatetuksessa jossa viihtyy, pitelemässä minua lujasti niskahiuksista, piiska toisessa kädessään. Minä tank topissa, reisitaskuhousuissa ja maihareissa. Kasvot ehkä taistelumaalauksessa. Minä valmiina haastamaan hänet fyysisesti, mutta hän valmiina torjumaan minut leikiten. Me molemmat tiedämme tämän, eikä minun aina tarvitse haastaa tai torjua haluani haastaa siinä pelossa, että toinen ei pystykään vastaamaan.

---

Tahdon palata aiheeseen myöhemmin.

4 kommenttia:

 1. Kuulisin mieluusti lisää teidän arjestanne ja miten D/s näkyy siinä. Jos vaikka innostut kertomaan.

  Mukavaa syksyä.
  t. Peikko

  VastaaPoista
 2. Kiitos toiveesta, tästä olisikin tarkoitus syventää. D/s on aiheena muutenkin mielenkiintoinen, poikkeaahan se normaaliksi mielletystä parisuhteesta jonkun verran.
  Hyvää syksynjatkoa myös sinulle, Peikko!

  VastaaPoista
 3. Blogisi on upea. Arjen D/s:stä olisi kiva kuulla. Onnea uuteen ja hyvää syksyä
  -napakettu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei napakettu ja kiitos kommentistasi!
   Tekee taas mieli kirjoittaa lisää, kun saan näitä viestejä teiltä lukijoilta. <3

   Poista