tiistai 6. maaliskuuta 2018

Teen mitä tahdon

RedCatherine:Minä teen mitä tahdon.


Olen lukenut tekstejäsi. Olemme puhuneet tästä: consensual non-consent, CNC, yhteisesti sovittu pakottaminen. Se on enemmän kuin lupa, se on halu, jopa tarve. Sinä haluat niin, minä haluan niin. Se on meidän juttumme. Osa kummankin luontoa. Sinä haluat vaeltaa minun pimeässäni. Minä haluan nielaista sinut.


It’s not a crime
When you look
The way you do
The way I like
To picture you

      - Pet Shop Boys

Juridiset seuraamukset ovat luku sinänsä. Enemmän pelkään loukkaavani sinua kun satutan. Pettäväni luottamuksen kun teen odottamattoman. Rikkovani turvallisuudentunteen kun pelottelen.


Pelkään, itseäni, omaa pimeääni. Ja rakastan sitä, se on minua, se olen minä. Vaellan sinne, pelko oppaanani, luotettuna vartijana. Etsin polkuja joille sinut johdatan.


Ja teen. Koska tahdon. Ja minä satutan, yllätän, pelotan. Käyn rajojasi, kokeillen itseäni ja sinua.


Ei käsikirjoitusta, ei koreografiaa, ei turvasanaa. Fyysisesti et pärjää minulle. Hätä, protestointi ja rimpuilu lietsoo minua.


Mikä estää minua rikkomasta rajojasi? Ei yhtään mikään. Teen mitä tahdon.

----

Tetris:


En tahdo puhua tapahtumia edeltäpäin puhki. En tahdo olla ohjaajana enkä se joka kontrolloi. Meidän tasa-arvossamme sinulla on sitä laatua enemmän, kun on sen aika. Tahdon, että tilanne tulee joka kerta tuoreena, etten tiedä käsikirjoitusta, et kai sinäkään. Yhteinen mielentilamme yllyttää sinua ja lamaa minut odotukseen, vastaanottamiseen, kestämiseen. Tulee mitä tulee.

Samalla oloni on turvallinen. Saatan pelätä, mutta en pelkää. Ei siksi, että tilanne olisi kesy, vaan koska olen lähellä sieluasi ja luotan omaan arviooni sinusta ja sinuun.

Asunnossasi, kahden kanssasi. Minua ei odoteta ennen huomista missään. Et puhu mitään vaan keskityt tekemiseen. Olet raju Kersantti Katariina saappaissaan. Tai Kaaoksen Papitar kynttilöineen ja neuloineen. Tai Femme Fatale, joka sai tarpeekseen pantasuden ärinöistä ja julkeudesta. Tulen tuntemaan. Mutta miten? Ja kuinka pitkälle menemme? Sidot raajani, silmäni, suuni. Et erikseen anna minulle mitään turvametodia. Tulet päälleni, vedät remmin kaulani ympäri. Pelkään ja en pelkää. Luotan sinuun. Tutkit pimeyttäsi kanssani, pimeytesi pysyy hallinnassasi, se ei valtaa sinua kokonaan.

Tällä kertaa olemme vieraina bileissä, satoja muita ja me. Heität siteen silmilleni ja viet minut jonnekin. Hyvä on, seuraan, vaikka minua jännittää ja hermostuttaa ympärillämme olevat. Pistät minut jollekin tasolle selinmakuulle, en ajattele sen tarkemmin. Joku toinenkin on siinä, tunnistan äänen ja kädet. Sidotte käteni ylös kiinni. Hankalasti, joudun rimpuilemaan, jotta saan nivelet asettumaan sopivaan kulmaan. Alan ihmetellä mielessäni mistä on kyse, kun jotkut alkavat irrottaa vaivalloisesti tiukkaan sidottuja maihareitani. En pidä siitä, mitä oikein aiotaan? Liikaa käsiä... Minulla on huonot kokemukseni kimppasessioista bileissä. Sinä saat tehdä minulle juttuja, mutta keitä ovat nämä muut? Pysyykö tilanne varmasti hallinnassa koko ajan?

Kun kumarrut puoleeni, minun on pakko kysyä suukapulani läpi, mitä aiot. En koskaan kysy. Nyt kysyn. Vastaat ja huudahdan: EI, SAATANA! Sylkeni roiskahtaa suukapulan sivuilta. Olet osunut suoraan triggeriini, pahaan kohtaani. Kohtaan, joka on jäänyt keskustelematta, kun kaikkeen ei olla ehditty. Jäädyn, en osaa tehdä mitään. Minun pitäisi vaatia irrotusta, mutta en osaa. En tee sellaisia päätöksiä sessioissa. Sinun on nyt ymmärrettävä. Ja ymmärrät.

----

RedCatherine:
Seis.


Jokin on pielessä. Otan enemmän kontrollia, vähennän satunnaisuutta, hidastan tilannetta. Mutta jatkan.


Kehonkielesi ei ole kohdillaan. Tunnelmassa on jotain vialla. Hidastan lisää, pysähdyksiin asti. Puhumme.


Sanavalinnat. Äänen sävy. Turvasanaa ei ole, on vain tunne ja luottamus. Minä teen mitä tahdon, mutta se mitä tahdon on kiinni monesta, pienestä ja suuresta. Se on kiinni omasta mielialastani. Se on kiinni siitä miltä sinä näytät, kuulostat, tunnut.


Nyt näytät erilaiselta. Et siltä miten haluan sinut kuvitella. Nyt on väärä hetki.


Minä teen mitä tahdon. Ja kun tahdon keskeyttää, keskeytän. Kun tahdon päästää sinut, päästän. Kun tahdon antaa tilaa, annan. Kun tahdon seurata, seuraan. Kun tahdon katsoa vierestä miten kokoat itseäsi, katson.

----

Tetris:


Olen raivoissani, nolattu, kiukkuinen kaikille. Kiskon maihareitani nurkassa takaisin jalkaan korostetun tiukkaan. Minuun ei enää koske kukaan. Mustat nauhat piukkaan, solmut kiinni.

Kyykistyt vähän matkan päähän ja katsot minua hiljaa. Olet seurannut ja nyt sekin ärsyttää. Menisit matkoihisi. Itsekin voisin mennä, pois täältä paskoista bileistä, ihan sama. En edes katso sinuun, mutta läsnäolosi on kysymysmerkki. Et tee mitään, onneksi, sillä tulisin silmille.

Marssin kiukusta tuhahdellen juomapullolleni ja otan vettä. Laitan pullon pois ja olen kääntymässä mennäkseni jonnekin, mutta nappaat minut hiuksista kiinni ja vedät rintaasi vasten.

---- 

RedCatherine:

Ja kun tahdon sanoa sanottavani, otan sinut kiinni, pidän lähellä, ja kuiskaan korvaasi että rakastan, että välitän, että teen parhaani, että koko ajan tarkkailen, kuuntelen, tunnustelen. Että haluan olla arvoisesi. Että sinä merkitset eniten.


Minä teen mitä tahdon. Ja minä tahdon että sinä palaat taas takaisin, pantasuteni, omasta halustasi.


Ja miten minä sen saan aikaan?


Teen parhaani ja toivon että se riittää.


Teen pahimpani ja toivon ettei se ole liikaa.


Ja ensi kerralla, ehkä kumpaakin taas vähän enemmän. Ja ehkä tuloksena on jälleen sellainen tanssi kuin me haluamme, sellainen kuin Pannuhallin kellarissa, kun näytit siltä kuin haluan sinut kuvitella.


Sillä mikä estää minua naimasta sinua keskellä tanssilattiaa? Ei yhtään mikään. Teen mitä tahdon.

----

 Tetris:Olen taas kesytetty, olen sinun. Saat tehdä minulle mitä tahdot ja minä kiusoittelen sinua leikkisästi samalla kun tanssimme. Olen lemmikkisusi, kiltti, kunnioittava.

Olet rohkea ja hurja, ihailen sinua. Otat äärettömät riskit kun et kysy ensin. Kannat seuraukset kun kaikki ei menekään kuten piti. Otit minut rintaasi vasten, vastustin, jännitin, sulin vähitellen, itkin. Itkin keskellä bileitä, sillä minun oli antauduttava täysin tai ei mitenkään. Kaikki on selvitettävä, heti. Kanavat on pidettävä auki, vaikka välillä paha tunne vie mennessään hetkeksi.

Tahdot kai vähän hemmotella minua, tehdä niin kuin tiedät minun toivovan. Kiusoittelen sinua vähän liikaa, otan hiuksistasi kiinni ja tukistan kesken tanssin. Tiukka hymy huulillasi, heität minut maahan rähmälleni, otat raippasi esiin ja mutiset "saatanan lujaa.." ja lyöt kerran. Äännähdän tuskasta ja kierähdän sivuun. Painat minut selästä aloilleni ja lyöt pari kertaa lisää voimiesi takaa. Raipan pää repeää. Käännät minut selälleni ja minua alkaa naurattaa hillittömästi. Nytkähtelen hyvää oloa ja jännitystä, joku käy kurkistamassa, katson häntä silmiin ja hymyilen, kyllä olen ok. Todellakin olen ok, sain juuri sitä mitä olen toivonut.

Myöhemmin saan muutakin, mitä sinä olet tahtonut tanssilattialla tehdä minulle. Ja teetkin. Teet mitä tahdot.


2 kommenttia:

 1. Jos CNC:stä tai turvasanattomuudesta tehtäisiin aloittelijan opas, tämä teksti pitäisi ehdottomasti liittää siihen. Tulee kauniisti ilmi kaikki ne tärkeimmät asiat <3

  Jännä muuten, vasta nyt hoksaan yhdistää omat kokemukseni ja mieltymykseni tuohon termiin. Hölmöä huomata että jaa niin, no tuotahan juuri se on ollut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itsekään tiennyt tätä termiä sen kummemmin ennen kuin RC siitä minulle kertoi. Oli hänen mieltymyksinään ja ennen kuin tapasimme, ja samantapaista itsekin tykkään harjoittaa. En ole koskaan pystynyt käyttämään luontevasti turvasanoja: kun menen alistuvaan mielentilaan, paluu kontrollin tilaan on minulle liian kova. Lievää suggestiota tai jotain päällä. CNC-tyyli sopii parhaiten minulle. Eikä sen toki tarvitse olla yhtään sen rajumpaa kuin mihin kyseinen subi kykenee, idea on ilmaista dominoivalle omat rajat, mutta ilman kontrollisanoja.

   Poista