sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Otamme kunnolla yhteen

Olen enemmän mustelmilla kuin koskaan. Polvissa, käsivarsissa, lapaluissa, häntäluun kohdalla. Joka paikassa on särkeviä kohtia. Molemmissa olkavarsissani on neulojen jättämät vaakarivit. Vain piiskan jälkiä ei tällä kertaa löydy. RedCatherine pystyy käsittelemään minut muutenkin.

Kuva: RedCatherine
Ajamme välillä RedCatherinen kanssa toisemme aivan piippuun ja bileviikonloppu vielä teki meidät kahta hullummiksi. Häntä lainatakseni:
"Mä olen väsynyt fyysisesti, mä olen väsynyt henkisesti, mutta libido vaan huutaa".
Mielettöminä riehuvat viettimme heittävät meitä yhä uudelleen.
Kumpikaan ei pane kamalasti vastaan.
Kunnes rauhoitumme, nostamme teekupit tärisevin käsin huulillemme ja vannomme, että seuraavaksi nukumme. Sylikkäin, tiiviisti.

Viikonlopun Fetish Clubilla palasimme tanssilattialle, jolla on meille erityinen merkitys: siellä, tavallisena yökerhon iltana, RedCatherine vietteli minut ensi kertaa fyysisesti. Silloin kainouteni esti meitä menemästä kovinkaan pitkälle, vain mielikuvat mahdollisuuksista jäivät eloon. Nyt saimme toteuttaa itseämme vapaasti, vihkiä tuon tilan uudelleen meille. Minä lattialla istuen saapasjalat harallaan, hän sylissäni. Minä selälläni, hän päälläni. Muut bilettäjät jonnekin taustahälyyn häipyen, vain lattiassa jytisevä musiikki kehossani ja hänen lämmin painonsa päälläni. Kuiskimme tärkeitä rakkauden sanoja, meillä oli sanomattoman hyvä olla.

---

Alkuillasta RedCatherine esiintyi papittarena pitkässä liehuvassa hameessaan tehden steariininvalutus-demoa minun ja erään toisen iholle. Rentouduin lattialla hänen piirtäessään tarkasti vatsalleni suurta punaista suojaavaa pentagrammiaan. Vaha poltti vain vähän, katselin kirkkaassa vastavalossa hänen pitkähiuksista hahmoaan ylläni, ihailin hänen liikkeitään. Niitä olen ihaillut alusta asti, enkä väsy vieläkään. Sulavia, tarkkoja, alla piilevää voimaa uhkuvia. Kun hän keskittyy, olen myyty.

Seuraavaksi hän teki demon neuloilla ja tikkausvälineillä. En edes esittänyt rohkeaa istuessani valokeilassa, käsivarsi puhkottavana. En kestä katsoa neuloja kun ne menevät pari senttiä ihon alle ja taas ylös, jääden paikoilleen siistiksi riviksi. Minusta on ihanaa, kun RedCatherine tekee minulle asioita, vaikken niitä kaikkia yhtä suosiolla siedäkään. Kun hän kohdistaa huomionsa minuun ja tekee sellaista mistä oikeasti on kiinnostunut, se hivelee minuakin. Kun hän veti neulat pois, tuli verta vain vähän. Paksua, punaista, samantien hyytyvää. Vahvan rautaisen makuista, kun hän nuolaisi ja tarjosi minullekin. Olin pyytänyt häntä sitomaan neulanjäljet hyvin, sillä minulla oli ennakkoaavistus, että päätyisin vielä pyörimään paikoissa, joissa en välittänyt joutua varomaan pistokohtia.

Kaikenkaikkiaan sovitut esitykset menivät hyvin ja vasta niiden jälkeen saatoimme todella rentoutua ja keskittyä toisiimme.

---

RedCatherine yllätti minut täysin vaihtamalla asuaan kesken bileiden. Tavatonta! Hän ilmestyi eteeni toisessa hahmossaan, sotilasasuisena: mustat hameenliepeet olivat vaihtuneet maastokuvioisiin housuihin, korkosaappaat maihareihin, papittaren liuskoitettu paita hihattomaan toppiin. Sanon häntä kersantti Katariinaksi kun hän näyttää tältä. Pitkät hiuksensa hän oli vetänyt poninhännälle, pois toiminnan tieltä, päässään hänellä oli baretti. Täydellistä! Sovimme nyt hyvin yhteen, minun edelleen suosiessa mustia Mil-Pron reisitaskuhousuja, brittimaihareita ja toppia.

Olin syönyt vähän turhan huonosti sinä päivänä ja juonut siihen päälle muutamia oluita, minua suoraan sanottuna heikotti jonkin verran. Siitä huolimatta RedCatherine sai minut yllytettyä tyhjillään olevalle lavalle pitkä muoviputki kädessäni. Hän oli taistelutuulella. Minun oli määrä koittaa käydä hänen päälleen putki aseenani. Huh, tiesin tarkalleen miten homma tulisi päättymään, ihan sama mitä tekisin. Se lähinnä huvitti minua ja epäröintini näkyi taatusti salin takaosaan asti, jos joku kerkisi omilta sessioiltaan katsomaan. Hän yllytti minua edessäni, joten keräsin omaa taisteluhaluani ja edes yritin. Varsin yksinkertaisesti päädyin tietty alakynteen. Panin kyllä vastaan, se täytyy sanoa, ja siitä varmasti monet mustelmani ovatkin peräisin, vaikkei sellaista huomaa kun on keskittynyt taisteluun.

En päästänyt RedCatherinea turhan helpolla, minkä hän myöhemmin myönsikin. En suostunut menemään köysiin noin vain, hän joutui vähän näkemään vaivaa, kun oli tätä kerran halunnut. Vääntämisen jälkeen olin kuitenkin vääjäämättä naamallani pölyisellä lavalla, puhisten turhautumistani. Hän veti köydellä käsiäni selän takaa ja olkavarsien ympäri nalkkiin. Köydet olivat kunnolla kireät. Kuulin jonkun selittävän yleisössä, että tuollaista sidontaa he harrastavat: combat bondage. RedCatherine kehitti termin kuvaamaan toimintatapaansa, jollaista kovin moni ei taida harjoittaa BDSM-piireissä. Tehokas hogtie pisti minut kyvyttömäksi tehdä mitään, vaikka yritystä oli. Sain "palkaksi" silittelyä ja pusuttelua, vaikka etsinkin koko ajan tapaa vapautua ja antaa takaisin vangitsijalleni.

Jatkoimme lähitaisteluamme vielä toisin tavoin. Minäkin aloin taas syttyä toimintaan. Kyseessä ei ollut esitys vaan oma huvimme, joten väliin jäi pitkiä suvantoja, jolloin versioimme aihetta raiskaus taistelukentällä..  Tästä meidät sitten valomerkin mentyä häädettiin kotiinlähtöön. Joku kävi vielä erikseen kiittämässä, että olimme olleet viihdyttävää katsottavaa. Hauskaa!

---

RedCatherine kaivelee minusta ruumiin ja asenteen puolia, joista pidän, mutta jotka ovat olleet piilossa. Nautimme molemmat kun saamme toisistamme haasteen. Samaten monen häviön jälkeen maistuu entistä makeammalta esimerkiksi ottaa hänet kunnolla edestä ja takaa, kun hän antaa sen tapahtua. Dynamiikkamme rakentuu suurelta osin fyysisyydelle, sen eri asteille hellyydestä ja huolenpidosta rajuuteen ja tahalliseen satuttamiseen. Tätä myöten oman ruumiillisen kunnon merkitys korostuu; ei sitä pysty eikä jaksa, ellei ole mistä ottaa. Suhteemme pakottaa meitä pitämään itsemme kunnossa. Ikääni nähden olenkin suhteellisesti hyvässä kunnossa, ehkä paremmassa kuin koskaan. Alfanarttu ansaitsee kunnon vastaparin. Mustelmat ja pienet ruhjeet kuuluvat pakettiin, ne menevät siinä sivussa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti