perjantai 2. helmikuuta 2018

Korjauksia ja lisätietoja

Sain vihdoin itseäni niskasta kiinni ja korjattua valokuvat näkyviin tässä tekstissä:
 Musta nahkahansikas

Toinen, mitä korjasin, oli viime bloggauksen Viettele minut NYT kirjoittajan tiedot. RedCatherinehan siinä kirjoitti omasta näkökulmastaan, enkä minä. Harmittaa vietävästi, että tämä tieto unohtui laittaa. Se oli meille niin itsestäänselvä, mutta ei tietenkään lukijoille.

Senkin takia harmittaa, että kukaan ei ole koskaan kirjoittanut minusta tästä näkökulmasta, näin intohimoisesti, ja tämä teksti on minulle henkilökohtaisesti arvokas. Kun luin sen ensi kertaa, sain voimakkaan mielikuvan, jonka sitten piirsin öljypastelleilla mustalle paperille. Kuva löytyy blokkauksen alusta. Siinä musta on punaisen kimpussa, pantasusi vampyyrin. Symbolisesti, sisäisellä palolla lietsottuna hyökkäyksenä.

RedCatherinen ja minun tekstit, runot ja kuvat saavat joka tapauksessa vaikutteita toisistaan, editoimme osaa tämän blogin sisällöstä yhdessä, niin että se miellyttää kumpaakin. Olen ihan pyörällä päästäni, että olen löytänyt näin taitavan kirjoittajan rakkaakseni, ja lietsomme toisiamme tuottamaan lisää.

Kommentteja tulee vähän, otamme niitä kyllä mielellämme edelleen, ja pyyntöjäkin kirjoittaa jostain aiheesta tarkemmin. Joitain kiittäviä mainintoja on tullut livenä ystäviltämme, kiitos niistä, se kannustaa osaltaan jatkamaan.

Jokin aika sitten joku anonyymi pyysi tekstiä fistaamisesta. Asia alkoi pyöriä mielessäni ja olen sen jälkeen ottanut tarkemmin selvää, mitä termillä tosiasiassa tarkoitetaan ja mitä ei tarkoiteta. Täältä löytyy erinomaisen tarkka kuvaus ja ohjeet oikeaan fistaamiseen Naisen Hehku -blogissa. Näiden tietojen pohjalta voin todeta, että en itse ole koskaan fistannut ketään enkä vastaanottanut fistausta, joten paljoa sanottavaa aiheesta ei ole. Kyseessä siis toimitus, jossa toisen koko käsi (nyrkki) on toisen sisällä.

Toinen kysymys, mikä tuoreeltaan tuli, oli siitä miten runkataan vasten toisen reittä, miten se tapahtuu. Tätä yksityiskohtaa voisi käsitellä syvemmin otsikon Erilaisia orgasmeja alla, mutta lyhyesti todeten, viimeksi kun tätä harjoitettiin, molemmilla osapuolilla oli housut jalassa koko ajan. Riittävän kiihottava tilanne saa aikaan sen, että haluaa hangata herkkää klitoristaan toisen kehoa vasten, ja reisi on hyvä kohde. Samalla voi painaa toista lantiosta itseä vasten ja toinen tarjota reittään paremmin hollille. Kiihottavien mielikuvien, panevien liikkeiden ja klitoriksen kosketuksen yhdistelmä tuottaa nopean orgasmin, joka ei ehkä ole sellainen maailmaa räjäyttävä, mutta sen jälkeen tulee hyvä olo ja haluaa vetää tovin henkeä, eli jonkunlainen tyydytys sillä hetkellä saavutetaan. Sama toimii välillä esim vasten toisen takapuolta, vaikka todellinen hankaava kosketus olisi aika heikko. Toimiiko tämä muilla näin, sitä en tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti