sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Tunnustus, osa II

Tetris:

Tunnustus, kidutuksella saatu ja annettuHuolehdit minusta hellästi, kun kaikki oli ohi. Hait minulle vettä ja minttusuklaata (After Pain), että voimani palaisivat. Laitoit mustan samettikankaan päälleni, kun makasin matolla alasti kahleet yhä käsissäni, jaksamatta liikahtaa, takamus ja hartiat särkien. Pyysin sinut heikosti viereeni ja tulit lämpimänä lähelleni. Kuiskailimme rakkautta. Olit ihana.

---

Olin osoittanut toivovani piiskausta, ottanut jopa mukaani muutamia välineitä. En toisaalta tiennyt, mitä sinä olit suunnitellut tahollasi pitkin viikkoa. Olit ottanut muistiin vinkkaamiani biisejä. Wish I had an Angel ei koskaan enää kuulostaisi samalta korvissani... Ja puheeni siitä, että minusta asiaan kuului, että mielellään sinäkin saisit juoda... Noh, viime kädessä päätös oli sinulla.

Olin taas tullut luoksesi, armoillesi. Kehuit minua rohkeaksi ja sait sen kuulostamaan enteelliseltä.

Päivämäärät, kuunvaiheet, esineet.. rituaalisi koostuvat kaikesta mitä välillämme ja ympärillämme tapahtuu. Minusta on kiehtovaa voida olla osa tätä kuviota, antaa kehoni välineeksi sinulle. Merkit, kipu, kaikki mitä teet minulle, liittyy johonkin. Ei tuskaa sen itsensä vuoksi pelkästään, ei kipua kiihotuksen vuoksi, eikä miellyttämisenkään tähden. Minä masokisti, sinä sadisti, mutta on muutakin, toinenkin merkitystaso.

---

Puuhailit keittiössä sessionjälkeisiä intokierroksia uhkuen. Minä käperryin jotenkuten ison tyynyn päälle sohvalle. En pystynyt istumaan kunnolla. Olin pikaisesti vilkaissut peilistä kohoavia pitkiä juomuja takapuolessani ja reisissäni ja varovasti koittanut kädellä. Laitoit meille iltapalaa ja huolehdit, että sain annoksen eteeni. En luottanut käsieni motoriikkaan, enkä havainnointikykyyni, olin kuin huumattu, liikuin hitaasti ja varovaisesti.

---

"This night will hurt you
like never before"

En kestä. Oikeasti! EN KESTÄ! Etkö näe, etten kestä!?

Zwei, drei, vier .... Rammsteinin käheä ääni laskee tuskaani eteenpäin. Puhisen ja kiljahtelen suuhuni työnnetyn hansikkaan läpi, heittelehdin ilman mieltä, haluan paeta raipan lyöntejä. Anastasia puree lihaani kätesi johtamalla teholla. Näet tuskani, muttet lopeta. Turvasanaa ei ole, ei minun mielessäni. En aio sanoa sitä omaa mukavuuttani, vaan jos käteni menee sijoiltaan tai tapahtuu muuta. Turvasana ei ole minulle hallintakeino ylitsesi.

ETKÖ NÄE!?

Näet ja jatkat. Ruoskit koska päätät niin.

---

Pahoittelin vilpittömästi, että olin niin sekaisin ja uupunut. Kiitin onneani, ettei sessio ollut tapahtunut missään bileissä, sillä todella halusin vain hiipiä jonnekin lepäämään. Sanoit, että sitä oli ihana katsoa, että tilani kuului kokonaisuuteen oikein hienosti. Että oli mukavaa hoivata, rääkättyään ensin. Totesin, että onnistut lyömään minut maihin niin monella tapaa.

 ---

Roikun puussa jossa sinä roikuit kauan sitten. Siinä on yhä verestäsi tahra. Tunnistan puun vaikken näe. Muusta en tiedä, olen vain niin uupunut, minua sattuu vaikket enää lyö. En jaksa kiinnostua, vedän vain henkeä ja olen.

Löit hartioihinkin punaiset siivet nahkaruoskallasi, koska Angel ja Virgin Mary undone ja.. Se sattui, paruin tosissani, vihaan sitä kun lyödään kovaa hartioihin. Tiedät sen.

Haistan puhdistusaineen ja tunnen sen kylmän kosketuksen olallani. Mitäs..? Kevyt töytäisy, tai sujahdus, ei juuri mitään. Neula työntyy ihoni alle. Minua alkaa äkkiä nikotuttaa liikutuksesta. Sinä teet sen juuri NYT. Miten oikein kaikki meneekään. Vuodan kohta verta juuri tässä ja vain sinulle.

"Saanko juoda sinusta?"

Tottakai saat, ei sinun sitä tarvitse kysyä, annoin vallan sinulle jo ennen kuin tämä edes tapahtui. Mutta.. suutelisitko samalla minua? Kurotun puoleesi, ja ymmärrät eleeni.

 ---

Myöhemmin panit minut ottamaan tulehduskipulääkkeen ja saattelit minut sänkyyn. Nukuin sikeästi, kunnes havahduin liian aikaisin aamulla. Tajuttuani että makaan vieressäsi, samaisten rakennelmien alla, jossa illalla olin roikkunut ja kärsinyt, kaikki palasi väläyksenä mieleeni ja ajatuskoneeni käynnistyi niin, etten ollut saada enää unta. Kävin juomassa vähän kivulloisesti ja palasin viereesi. Myöhemmin herättelit minua varovaisen lemmekkäästi kahville. Vedin sinut päälleni ja työnsin käteni hameesi alle, jossa tietenkään ei ollut alkkareita. Kiitin sinua kaikesta iskemällä kynteni virheettömään pakaraasi. Selkäpuolen ihoani särki samalla kun nautimme toisistamme. Alan olla varma, että tässä on aitoa rakkautta minun puoleltani.

1 kommentti: