lauantai 6. tammikuuta 2018

RedCatherine: Musta nahkahansikas

Symboli jo itsessään, se kertoo palasen tarinaa pelkästään ilmestyessään kuvaan ilman muita vihjeitä. Femme fatale, salamurhaaja, natsiupseeri, sieppaaja? Sillä seksualisoidaan voimaa, voimistetaan - ja voimaannutetaan - seksuaalisuutta, se on valtaa, uhkaa, auktoriteettia ja arvaamattomuutta, kontrollia joka juuri ja juuri pidättää alla piilevän hillittömyyden. Se on ruumiillisuutta, korruptiota ja syntiä. Se on vihjaus asioista joista ei kaikissa porukoissa keskustella.

Kuva: RedCatherine


Visuaalisesti se on yhtä aikaa ankara ja lempeä, et voi tietää oletko saamassa hyväilyn vai nyrkiniskun. Se on lämmin ja kylmä, kosketus voi yhtä lailla luoda kylmiä väreitä tai kuumotusta. Se on peittävä muttei eristävä, kätkee käden mutta jättää elävän tuntuman, mielikuvan paljaasta ihosta. Se on dominantti, paitsi kun tarinan lopussa pahis häviää. Se sopii submissiiviselle, mutta tuhmat tytöt tai ambivalentit kätyrit eivät tunnetusti nöyrry ilman oikeita otteita.

Se kiiltää himmeästi, hillitysti, orgaanisesti. Sen ääni, kehräävä narahdus tai sileästi sihisevä kahina, on kuin elävän olennon. Sen tuoksussa on huumaavaa lämpöä ja pinnan alla mausteista terävyyttä. Sen tuntu on sekoitus sileyttä ja karheutta, ei liian liukas, ei liian tarttuva. Kaikilla aisteilla se on sekä pehmeä että kova.

Kamera siirtyy, tarina etenee. Mitä tämä nahkahansikoitu käsi tekee? Se näyttää hyvältä tarttuessaan, tai kun siihen tartutaan. Katse seuraa sen eleitä. Avautuvaa kättä, sormen koukistusta tai osoittamista. Nyrkkiin puristumista. Luontevasti, kauniisti tarttuvat nahan verhoamat sormet pistoolinperään, viinimaljaan, veitsenkahvaan, savukkeeseen, ranteeseen, hiuksiin tai kaulaan. Samalla lumoavalla estetiikalla hansikoitu käsi sivelee turkista, silkkiä, lihaksia, lasipöydän pintaa. Hipaisee sormenpäällä huulia, poskea, veritahraa, kyyneleen silmäkulmasta. Aina vihjaillen.

PAM

Avokämmen tai nyrkki. Niin nopea että haluat nähdä kohtauksen uudestaan ollaksesi varma. Tai ehkä vain haluat lisää? Olitko lyöjä vai lyöty, vai vain todistaja? Yhtä kaikki, se näytti hyvältä. Yksinkertainen asia, mustaa nahkaa sopivan tiukasti käden verhona. Silti niin monimuotoinen, monimutkainenkin.

Puen hansikkaan varovasti. Sormet supussa, hitaasti, kuin fistaisin ensikertalaista. Tiukka rystysten kohdalta, ujutan vähän kerrallaan. Sormet liukuvat paikoilleen. Hansikas istuu tiukasti, nahan puristus tuntuu hyvältä. Käteni tuntuu saavan eri mittasuhteet, se on sensuellimpi, seksikkäämpi, pehmeämpi. Eroottinen ja erogeeninen. Puen toisenkin. Efekti on yhtä selkeä kuin selittämätönkin. Energiaa, voimaa, lavasäteilyä. Psykosomaattista magiaa. Ja kun se tuntuu riittävän vahvana, voi toinenkin saada siitä osansa.

Kuva: RedCatherine


Sivelen hänen hiuksiaan hellästi. Hyvännäköiset hiukset, hyvännäköinen hansikas, yhdessä lumoavat. Hitaasti kiedon suortuvat sormieni ympärille kunnes ote pitää. Seison lähellä, hengitän häntä, nahan ja tervasampoon tuoksut sekoittuvat. Tiukennan otetta sen verran että hän voihkaisee.

Hellitän hieman, suutelen hänen poskeaan, ja hipaisen suudelmaa toisen käden sormilla. Nahkahansikas ihoa vasten, sivelen ja nautin näystä, tunnusta, tuoksusta. Siirryn hänen huulilleen, ja sama tuoksu täyttää hänen hengityksensä. Ajatuskin on kiihottava. Hyväilen huulia, raotan ne, liu’utan sormen hänen suuhunsa. Hänen kielensä on pehmeä, liukas ja lämmin nahan läpi. Hieron sitä kuin klitorista. Nautin tästä enemmän kuin jos hieroisin omaani.

Kun hän näykkäisee, upotan sormen syvemmälle, painan kämmenen lujasti hänen suulleen ja vedän hiuksista kovempaa. Nahkahansikkaan tukahduttama voihkaisu on ihanaa musiikkia. Suutelen hänen kaulaansa hellästi, otetta hellittämättä. Odotan kunnes hänen hengityksensä jälleen tasaantuu, ja sitten salpaan sen kokonaan.

Nahkahansikas peittämässä hänen suutaan. Estämässä hengityksen, estämässä avunhuudot. Näky on lumoava, äänet juovuttavat, se miltä hän tuntuu hansikoiduissa käsissäni kiihottaa minua järjettömästi. Vedän hänet vielä lähemmäs, painaudun kiinni. Katson häntä. Tunnen hänen yrityksensä vetää henkeä. Asetelma on kaunis. Hän on kaunis. Hänen huulillaan minun käteni, mustassa nahassa, on seksikkäämpi kuin koskaan. Fantasia tulleena todeksi.

Päästän, syleilen, suutelen. Hetki on ollut läheinen, intiimi, kahdenkeskeinen huolimatta sivustakatsojista. Joskus käsi on paljaampi nahkahansikkaassa. Silloin kosketus pyrkii syvemmälle, ja kun kosketettu antaa sen tulla, kun saavuttaa sen tietyn yhteyden...

Kiitos.

Kuva: RedCatherine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti