tiistai 16. tammikuuta 2018

Piiskaa aamupäivätreffeillä
RedCatherine:
 
Ihanaa kun puret minua
Ihanaa kun yrität, ja estän sinua
Ihanaa kun hillitset, hampaasi ihollani
Ihanaa kun jätät jälkesi hansikkaaseeni

Pantasuteni


---
Tetris:
 
Jostain syystä juuri tänään ennen kuin tavattiin ajattelin, miten toivoisin saada piiskaa, ja miten sun hansikas olisi mun suussa. Löisit niin kovaa, että purisin sitä. Sitten järkeilin että niin ei tapahdu, sillä hanska menisi pilalle.
Ja kuitenkin juuri niin tapahtui.


---


Aloitus seinää vasten oli jo nautinto, tykkään kun sä teet ja kosket. Se kun annan sun tehdä, ei ole alistumista multa, älä huoli. Se on jotain... ehkä se kun sä olet saalistaja myös, tykkään houkutella sua silläkin lailla. Femme fatale antaa ymmärtää....

---

Mua huvittaa ja seksikkäästi turhauttaa se, kun sä et anna mun tehdä vapaasti juttuja. Sä et alistu hetkeksikään, et anna mun viedä tilannetta. Kyllä mä sen vaistoan, että tahdot pitää ohjat käsissäsi, koko ajan. Ihan kuin mä johonkin edes pystyisin, mitä sä et tahdo tapahtuvan. . Vain tanssissa olet antanut mun viedä, satunnaisesti. 
Enkä mä sano, että edes tahtoisin dominoida sua, mutta kun sä keimailet, mun rintakehäni pullistuu ja tahdon käydä käsiksi. Saadakseni taas kerran näpeilleni. Nappaat mua hiuksista ja väännät käteni taakse, olen kontrollissa. Nautin siitä, ja yritän taas toisen kerran uudestaan viedä susta voiton.

---

 Ja sitten plot twist, ja punahilkka panee suden kuriin. Tai vain panee, kuria tai ei.

---

En halua ohjailla sua, mutta joskus on pakko kertoa mitä sillä hetkellä haluaa, mikä toimii juuri nyt. Pyysin piiskaa. Se olisi meillä vasta kolmas kerta, vaikka ollaan oltu kimpassa jo syksystä saakka. Olen halunnut kyllä muulloinkin, mutta hyvää ei tahdo kuluttaa loppuun. Arvokkaan ei soisi tulevan arkiseksi. En tahdo määrätä, milloin tämä herkku tapahtuu, mutta välillä päässäni takoo piiskaa-piiskaa-piiskaa... Ei kai ole liikaa silloin kertoa toivettaan?

---

Sä sait mut hyvään vauhtiin. Seinänaapurit ja deadlinet verotti, mutta paljaalla kädelä lyödessä alkoi menemään lujaa, vähän jarruttelin kun sekin ekaa kertaa meillä...

---

Kukaan ei ole saanut avokämmentä sattumaan kuten sinä. Putosin ensimmäisestä. 
Osaltaan voi johtua siitä, että olen tiputtanut painoa, eikä eristävää pehmeyttä ole enää niin paljon. Lyönti takamukseen todella sattui ja tuntui täräyttävän suoraan lonkkaluuhun. Todella, spanking saa kanssasi ihan uusia ulottuvuuksia.
Hetken ähkittyäni kampesin itseni uudelleen polvilleni sängylle. Just lemme breathe... and more, please!?

---

 mietin miten päädyin käyttämään pelkkää kättä. Halusin lisää tehoa, mutten muistanut oliko kaapissa mitään sopivaa, eikä tilanne ollut sellainen että rupeaisi arpomaan ja kokeilemaan. Luotin siihen että käsi riittää. Ei ihan avokämmenellä spänkkäämistä kuitenkaan. Vähän vakavampaa... Ja intiimimpää. Tykkään piiskoistani, mutta ruumiillisuus kiehtoo tässäkin.

 ---

Tätä ennen olit peittänyt silmäni ja tungit jotain pehmeää suuhuni. Nahkahansikkaasi..! Mielettömän eroottista. Juuri niin kuin olin aiemmin kuvitellut tapahtuvan. Rakastan elettä työntää jonkinlainen tekaistu suukapula hampaitteni väliin ennen kuin lyöminen muuttuu kovaksi. Uhh! Piiskafettarin tähtihetkiä. Saati kun se oli näin intiimi ja tärkeä esine. Varoin puremasta, mutta myöhemmin sain valokuvan hampaiden kirjomasta nahkahansikkaasta.

---

Sä olit niin kaunis kun käperryit lyönnistä sängylle, ja silti nousit, ja sitten uudestaan. Ja sun ääni, hansikkaan vaimentama... Mieletön fiilis. Mieletön sinä.
Ja sä otit kaiken vastaan niin kauniisti.

---

 Sinä olet upea ja raju, yllätät minut uudelleen ja uudelleen, ihan vain olemalla sinä.


----
Teksti on koostettu RedCatherinen viesteistä minulle ja minun hänelle, lisäsin muutamia kommenttejani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti