torstai 11. tammikuuta 2018

BDSM-testi

Tämmöistä kevyttä huttua välillä tarjolla:

 Tein taas pitkästä aikaa BDSM-testin. Tätä käytetään aika paljon ainakin BDSM-Baarin profiileissa kertomaan henkilön suuntautumisesta. Minulla on näppituntuma, että ihmiset pitävät testin tuloksia riittävän luotettavina antamaan mielikuvaa heistä. Itse pidän tätä varsin hyvänä sanallistamaan erilaisia tuntemuksia ja aavistuksia.

Tuoreimmat tulokseni:

== Results from bdsmtest.org ==
97% Brat
94% Submissive
94% Non-monogamist
93% Experimentalist
91% Masochist
83% Rope bunny
76% Primal (Prey)
75% Pet
72% Degradee
54% Voyeur
54% Slave
37% Exhibitionist
34% Sadist
28% Switch
20% Primal (Hunter)
18% Vanilla
14% Degrader
5% Boy/Girl
4% Dominant
2% Daddy/Mommy
2% Ageplayer
1% Rigger
0% Owner
0% Master/Mistress

Parhaat viisi: 

Brat, eli suuta soittava, kakaramainen, pahatapainen alistuva
- En tiedä, miksi tämä sai näin korkeat pisteet. Joskus voi olla kiva härnätä dominoivaa, mutta ei se minulle mikään iso juttu ole. Toisaalta tykkään antaa kipua (raapia, purra, läpsäistä) takaisinpäinkin, jos se toisellekin sopii, eikä sotke alistussuhdetta. Haastan myös toisinaan voimamittelöön, jonka pointti on hävitä eri tavoin.

Submissive, klassinen alistuva
Kyllä, kaikenlainen alistuminen kunnolliselle dominoivalle sopii minulle. Välillä on kiva ihan vaan olla polvillaan, tyhjentää oma pää, ja antaa asioiden tapahtua.

Non-monogamist, ei-yksiavioinen
Monisuhteisuus on muodostunut minulle tärkeäksi ulottuvuudeksi. Testissä nyt kyseltiin ryhmäseksitoiveista ja sellaisesta, mikä ei ole minulla iso haave myöskään, mutta monisuhteisuus siinä mielessä, että partnereita ja rakastettuja voi olla monia, on juttuni.

Experimentalist, kokeilija
Tykkään kokeilla uutta, vaikka välillä panenkin ensin vastaan ennakkoluuloillani, eikä minua haittaa vaikka kokeilu menisi pieleen. En todella ole kapean kaistaleen kinky. Tulee kokeiltua jopa turhankin vähän, vaikka toisaalta tahdon säästää uusia juttuja hyviin hetkiin, enkä käydä koko temppurataa suoritteena läpi.

Masochist, masokisti, kivun ystävä
Juttujen täytyy tuntua. Ei aina kovaa, mutta pitää olla voimaa ja aikomusta mukana. Parhaimmillani pääsen kipukokemuksissani huipulle, jossa tuntuu hyvältä, naurattaa ja pää on ihanasti sekaisin.
Silittely, kiusoittelu, kutittelu... ärsyynnyn sellaisesta, jos tarkoitus on kiihottaa eroottisesti.

Heikoimmat viisi:

Master/Mistress, valtias, valtiatar, jne
Joo vissiinkään minusta ei tähän ole, ei ole riittävästi halua hallita, tai nähdä toinen alistettuna. Ihan vain satunnaisesti trippailen tällä puolen, mutta todellista hallitsijaa minusta ei kenellekään saa.

Owner, omistaja
Tarkoittanee orjan omistajaa, eli enempi 24/7-suhdetta omistettavaan. Tai lemmikin omistajaa. Jotakuta jolla on valta ja vastuu. Nollille menee tämäkin.

Rigger, sitoja
Tämä termi piti tarkistaa, ei ollut riggeri tuttu. Kertonee, miten vähän olen paneutunut bondageen. Ei, minua ei kiinnosta vangita ketään sidotuksi. Ihan kädentaitojuttuna ja yhteisenä kivana voisin tehdä, mutta ei sytytä.

Ageplayer, iällä leikkijä
Nykyään leikitään joissain piireissä pikkuista(tyttöä) ja isoa(isukkisetää). Tai vastaavia ikään liittyviä juttuja. Minulla ei ole näihin mielenkiintoa.

Daddy/Mommy, isukki, äippä
Samaa juttua, ei kiinnosta.

----

1 kommentti: