perjantai 22. joulukuuta 2017

Seksisekoilua

Seksisekoilua, tai kauniimmin: varastettuja hetkiä.

Olen pyytänyt tyttöystäväni RedCatherinen luokseni tavallisena perheiltana. Ajatus tuli siitä, että ensinnäkin haluan tutustuttaa häntä vähitellen ja kaikkia osapuolia huomioiden kotoväkeeni, ja toiseksi meillä oli iso piparitalo, joka piti saada koristeltua valmiiksi joulupöytään. Olin jo havainnut tyttöystäväni taitavaksi piparien parissa - no heh-heh - ihan sananmukaisestikin.

RC ilmoittaa, että tulee mieluiten hyvissä ajoin, että ehtii tavata minut yksinäni, "tervehtiä kunnolla", ennen kuin muita tulee kotiin. Ok, sopii hyvin. Odottelen melko hermoissani, sillä samalla kun jännitän miten perheen kanssa taas menee, pidän yhä myymäläpuolen ovea auki: kuulen jos joku tulee sisään. En osaa rentoutua, kun vastuut painavat mieltäni.
RedCatherine tulee ajallaan ja minä olen keittänyt kahvin valmiiksi. Olemme sopineet, että tänään sitten pidetään kilttiä käytöskoodia. (Joudumme usein sopimaan näitä, että kaikki tulevat huomioiduiksi fiksusti). No, vähän pussailua tietysti, painetaan hiukan vasten tiskipöytää. Kerron, että aion jouluna pitää läpinäkyvähköä puseroa, joten mustelmia ei nyt saisi tulla. Pieni hihitys, kun huomaan hänen tyytyvän suutelemaan olkapäätäni. Nätisti tämä menee.

Juomme kahvia ja lapsi soittaa: hän ei tulekaan vielä kotiin kuten piti, vaan menee mieluummin pariksi tunniksi kerhoon. Selvä, sopiihan se.

Katson tyttöystävääni ja tunnen heräilyä pöksyissäni. Päätän laittaa liikkeen oven kiinni niine hyvineni, joululoma sai luvan alkaa nyt ja heti. Kun palaan, käymme toisiimme kiinni ihan eri meiningillä. Kädet kulkevat siellä ja täällä, kynnet raapivat nautinnollisesti kylkiä. Ajaudumme sohvalle ja vedän hänet viereeni samalla kun hän työntää kieltään syvälle suuhuni. Hups, hänen kätensä on housuissani ja löytää kuuman, innokkaan kohdan. Olen ollut jo pari päivää erinomaisen herkillä.

Olen tullut jo kerran ja kerään uusia kierroksia. RC runkkaa minua rajusti kuin poikaa puolittain päälläni maaten, huohotan ja pyöritän ihanaa, rumaa fantasiaa päässäni. Hilkulla, kohta, kohta...!

Puhelin soi. Asiakas soittaa.

Tiedän, että minun on pakko vastata, tämä on sovittu juttu. Pitikö sen juuri nyt soittaa!? Tiedän, että hän seisoo jo lukitun oven takana ihmeissään. Änkeän sohvalta pystyyn punakkana, tukka sekaisin ja housut auki. RedCatherine naureskelee ihastuneena ahdingolleni. Tasaan hektisen tovin henkeäni, suin tukan poninhännälle ja pyydän tyttöystävääni sitomaan housunnarut kiinni samalla kun vastaan puhelimeen. Kiire!

Saan joulun viimeisen asiakastilanteen hoidettua miten kuten, toivoen etteivät poskeni punota liikaa tai housuissa näy mitään märkiä tahroja.

Palaan helpottuneena sisään ja RC kertoilee haaveilleensa jostain tällaisesta: että joutuisin vaikkapa puhumaan asiakkaan kanssa hänen kätensä housuissani tai vastaavaa. Kiellän jyrkästi minkään sellaisen toteuttamisen. Hän sanoo, että tässähän sitä jo olikin, ensi kerralla korkeammin panoksin!

Päädymme taas sohvalle, sillä hyvää aikaa on vielä puolisen tuntia. Samantapainen touhu jatkuu, olen yhä innokas ja niin tuntuu hänkin olevan. Hän saa minut helposti uuteen nousuun, vaan nytpä alkaa hänen kännykkänsä soitella muistutustaan. Se kuulemma soi pitkään ja kovenee vain, ellei sitä sulje. Emme kiirehdi sulkemaan, sillä kerron miten minua kiihottaa, jos joskus harvoin sattuu tilanne, että sattuu runkkailemaan itsekseen, kun kuulee jonkun tulevan. Silloin on lopetettava tai hoidettava itsensä nopeasti, ja sellainen nostaa kierroksia oikein kivasti. Että jos nyt kuvitellaan, että kännykän hälytys on jokin tärkeä, mihin pitäisi joutua, vähän kuten äsken.
Samalla kun luuri soi kiihottavasti, innostan itseäni lisää kyselemällä, saisinko huomenna piiskaa, kun tulen RC:n luo. Kyllä se kuulemma tulee tapahtumaan, ja lujaa, ja rajalle asti, ja ylikin, ja kovaa ja vieläkin ja ... ahh ... ahhh... AAAAHHH!


Nyt on se, krhm, huominen ja minua pikkasen pelottaa, mitä kiimapäissäni tulin kyselleeksi.


1 kommentti:

  1. "We're shameless, we will do anything
    to get our fifteen minutes..."

    VastaaPoista