lauantai 2. joulukuuta 2017

Kinky vuoteni 2017

Tammikuu

Juhlittuani uutta vuotta kosteassa kinkyseurassa, aloitin tipattoman tammikuun. Samoin kuin vuosi sitten. Uudenvuoden juhlissa tein myös pienen rituaalin, johon kuului kinkyn toiveen kirjoittaminen lapulle ja lapun polttaminen triskelion-kynttilöissä. Nyt kun vuosi on melkein finaalissa, voin kertoa, että toiveeni koski BDSM:n lisäämistä BDSM-elämääni. Olin tyytymätön tilanteeseen, kävin tyhjillä kierroksilla, mitään ei oikein tuntunut tapahtuvan, siitä toive.
* Polyamoriamiitti * Luistelua Näsijärvellä paikallisessa kinkyseurassa * Baletin inventaario *  Baletin kokous

Helmikuu

 Sairastelin flunssaa ja kävin katsomassa kerran Tom of Finland -musikaalia ja kahdesti Tom of Finland -elokuvaa, ensin Baletin porukalla ja sitten Herra Huu ja minä kahdestaan. Homobaarissa oli luonnollisesti jatkot.

Maaliskuu

Vaakaan tärähti sietämätön pyöreä lukema, joka määritti minut merkittävästi ylipainoiseksi. Säikähdin. Aloitin seuraavana maanantaina "dietin", jolla olen edelleen. Nyt 20kg kevyempänä ja normaalipainoisena tätä kirjoitan.
Lähisuvussani tapahtui rankkoja henkilöristiriitoja, jotka kiristivät myös minun hermojani kovasti. Siitä huolimatta kerkesin kaikenlaista.
Tuli ala-asteen luokkakokous. Kelasin ennen tätä pitkään ja hartaasti, kertoisinko uudesta elämäntyylistäni ja mitä tarkalleen. Lopulta se meni siihen, että pikkupäissäni kerroin _yhdelle_ vapaamielisemmälle ex-luokkakaverille, että minulle on tyttökaveri hänen paikkakunnallaan. Olen tyytyväinen, että tein (edes) sen.
* Baletin kokous * Fetish Friday * Yo-teatterin katsastus bilepaikkamielessä * Baletin Fetish Club

Huhtikuu

Juhlin syntymäpäiviäni Baletin Tossumiitin yhteydessä, olin kutsunut Dakinin seurakseni Turkuun, yövyimme Omppu-hotellissa. Ilta taisi jatkua Show Timeen ja sieltä kolmissa naisin hotellihuoneeseen säätämään.
* Baletin kokous * Pride-palaveri 

Toukokuu

Risteilyllä isolla kinkyporukalla. Jotenkin hauskaa, vaikka välillä linjanveto turvallisen tilan ja julkisen tilan välillä hankalaa (=käpläämistä näkyvillä). Ruokien kanssa tasapainottelua, dietti-tyyppinä seisovassa pöydässä! Onneksi eräs muu oli samassa tilanteessa ja saatoimme istua nokitusten ja keskustella siitä, miten emme nyt vedä övereitä. Discotanssia yksin tai kinkyseurassa, vaniljoita väistellen. Herra Huun kanssa liikkeellä, joskin hyttiin päädyttiin eräs suloinen kisumisu mukanani.
* Gong-ravintolaa katsomassa Pride-mielessä * kinky-ystävän synttäribileet karaokemeiningillä * Baletin kokous

Kesäkuu

Kesäkuu meni enimmäkseen normissa kesänvietossa.

Heinäkuu

Lomakuukauteni. Liikuin paljon ulkona ja normaalia kesäohjelmaa oli runsaasti. Kävin mm. moottoripyörän kyydissä ajelulla kinkytuttuni kanssa. Ensimmäinen kerta minulla!

Baletin mökkiviikkoa en halunnut missata tälläkään kertaa. Perhepäivänä käytiin siellä lapsen kanssa laulattamassa karaokelaitteistoa yläkertaan lymynneiden krapulaisten kinkyjen iloksi. Volga, Volga, rakkaus tai kuolema! Toisena päivänä tulin sitten valokuvamalliksi sadevaate-kumi-fetissi -hengessä tihkusateiselle rannalle. Minun on pitänyt blogata siitäkin kuvien kera! Muuten mökillä ei sillai kauheasti tapahtunut, saunoin ja rentouduin oikein kunnolla.

Kävimme äkkipäätä Herra Huun kanssa Tampereella yhtenä kesäyönä Mixein FC-bileissä. Siellä nuolin ensi kertaa verta toisen iholta.

Elokuu

Keskityimme talon pikku remontteihin, ei tapahtunut paljoakaan kinkyä. Olin flunssakuumeessa Pride-päivänä, mikä ottaa edelleen päähän. Missasin kulkueen ja bileet.
Tossumiitissä sentään olin pienen porukan seurassa ja jatkoille menimme Show Timeen kolmisin erään kaksikon kanssa, joista myöhemmin tuli pari. Lasken siitä ainakin pikkiriikkisen tähden itselleni, sillä autoin heitä pääsemään keskusteluun toistensa kanssa ja kuvailemaan halujaan ja rajojaan. Vedettiin pieni kiihkeä sessiokin kolmestaan.

* Tossumiitti * Pride bileiden aikana flunssassa kotona

Syyskuu

Kuun alussa lähdin äkkipäätöksellä kinky-ystäväni autossa Tampereelle Taff-bileisiin. Vähänpä tiesin, että se jäisi viimeiseksi kerraksi, kun tapasin Dakinin ns. vanhoin asetuksin. Kuvittelin, että kaikki tulisi jatkumaan. Näitä bileitä kuvailinkin Ihania naisia kinkybileissä -bloggauksessani.

Kuukauden viimeisenä päivänä menin Baletin syysmökille rentoutumaan. Minulla ei ollut oikein pilkettä silmässä sinä iltana, halusin vain saunoa ja oleilla. Päädyin pummimaan oluita toisilta ja nauraa räkättämään pikkupäissäni seurapelissä, jossa vastapelaajana oli myös eräs RedCatherine, joka suoriutui oikein tehokkaalla asenteella tehtävistä ja voitti pelin. Katselin häntä saunassa ja myöhemmin kun tanssimme discoa. Pidin häntä mielenkiintoisena.

* Fetish Friday

Lokakuu - marraskuu

Yllätyin, kun RedCatherine laittoi minulle viestiä mökki-illan jälkeen. Ajattelin silloin, että vastailen tälleen varovaisesti vähän ympäripyöreästi ja sopivalla viiveellä, etten lähde liidaamaan juttua pidemmälle kuin se onkaan. Haistoin, että tässä on nyt jotain erityistä, pitää vähän varoa. Kysyin jopa RedC:n taustasta hyvältä kinky-ystävältäni, että onko hän luotettava tyyppi (kuulemma luotto on).  Kuvittelin silloin, että kyse olisi lähinnä sessioimisesta.

Olin HerraHuun ja parin läheisen kinky-ystävän kanssa keikalla kotikaupungissani ja tuli otettua vähän liian tiheään tahtiin. Meillä oli kahden illan lapsivapaa ja otin siitä kaiken irti. Tosin, kyseisenä yönä tuli vain nukuttua ilman vaatteita kylppärin lattialla, eikä kyseessä ollut edes sessio, vaan hitonmoinen humala. Seuraavana päivänä oksensin pitkälle iltapäivään. Illalla, vähän tärisevänä, mutta innokkaana lähdin Herra Huun kanssa Cosmic Comic Cafe´hen, jossa oli Fingerdisco. Olen suuri Fingerporin ihailija ja halusin tavata Jarlan livenä + tanssia ehkä discoa. Sinne kasaantui aika monta kinkytuttuakin, istuin RedCatherinen viereen. Kerroin kaikille hauskasti eilisillasta ("karkotimme jopa omat miehemme konsertissa ja meitä luultiin lesboiksi") ja posliininhalailustani päivällä. Annoin varmaan oikein hemmetin fiksun kuvan itsestäni. Jälkeenpäin olen ajatellut, että on hyvä toisen saada havainnoida minusta tällaistakin puolta.
Yöllä jatkoimme yökerhon avajaisiin kutsuvieraina Baletin puolesta. RedCatherine pyysi minua tanssiin, kuten oli viesteissä jo lupaillut. Tanssimme kahdestaan melkein tyhjässä salissa, vain DJ ja pari asiakasta katselijoina, oma porukkamme oli seinän takana. Tanssimme pitkään, kappaleet vaihtuivat. Ajauduimme toistemme iholle, varovasti, tunnustellen. Hän alkoi vähitellen käyttää minuun dominoivia otteita, ja minä aloin varovasti myötäillä ja mennä mukana. Välillä ravistauduin irti ja nauroin, jatkoin tanssia yksin. Kunnes hän jälleen nappasi minut lähelleen, pidellen käsivarresta, hiuksista. Hänen reitensä oli jalkojeni välissä ja huomasin alkavani kiihottua. Hän otti minusta kovemmin kiinni ja kiihotuin lisää. Pelästyin ja kävin noloksi, sillä paikalla oli muitakin, vanilja-oletettuja. Kerroin hänelle, että en voi jatkaa näin, en tässä. Otimme oikein isot vesituopit tiskiltä ja olimme molemmat otettuja omalla tavallamme.

Tässä välissä kävin harrastamassa oikein pitkän kaavan mukaan ja monipuolisesti kotisessiota erään rakkaan kinky-pariskunnan luona. Pyysin parin naisosapuolen kanssani erääseen keskustelumiittiin, jossa puhuttiin mustasukkaisuudesta. Jäimme keskustelun jälkeen istumaan kaksin, hänen pyynnöstään. Pohdiskelin vähän tätäkin naista siinä mielessä, mutta tiesin hänet omassa elämässään hyvin kiireiseksi ja sattumoisin sellainen tympi minua juuri näinä aikoina..

Seuraavalla viikolla kutsuin viestissä RedCatherinen avecikseni erääseen burlesgi-iltaan. Minulla oli tullut olo, että tahdoin katsoa tämän kortin huolella. Tarjosin hänelle illan ja hän piti minulle seuraa. Ilta oli onnistunut, aloimme puhella jo tärkeitäkin asioita sivuten, vaikkei vielä asiaan mentykään. Kosketuksia oli paljon, tutkimme toistemme tuntua, lämpöä. Hän painoi varovasti kynsiään ihooni kun katselimme esityksiä.

Seuraavana iltana olivat Halloween-bileiden noita-akkaetkot hänen luonaan. Minut oli kutsuttu ja ymmärsin olevani odotettu vieras. Minua jännitti mennä! Siellä oli hämärää ja kynttilät paloivat. Paikalla oli muitakin "noita-akkoja" ja aikani meni paljolti muita meikkaillessa bilekuntoon. Se oli hauskaa ja mielenkiintoista puuhaa, voisin tehdä toistekin. RedCatherine oli laittanut esille taannoisen Noitavasara-esityksensä rekvisiittaa. Näin naulat, joilla hänet oli lävistetty ja puun, jossa yhä näkyi veritahroja. Hän oli lisäksi rakentanut kotinsa erääseen huoneeseen jotain isoa ja kinkyä, jota ihailimme, mutta palaan siihen ehkä toiste.
Itse Baletin Halloween-bileissä otimme sitten enemmän fyysistä kontaktia toisiimme. Yhä tutustumismielessä, kaikkea kokeillen.

Seuraavaan keskustelumiittiin kysyin seurakseni RedCatherinen. Samalla viikolla kirjoittelimme aika paljon keskenämme ja innostuin kysymään häntä mukaan myös shamanistiseen rumpupiiriin, jonka mainoksen olin huomannut eräässä Face-ryhmässä. En ollut sellaisessa koskaan käynyt, mutta kuvaus vaikutti mielenkiintoiselta ja oli kiva juhlistaa kekriä näin, ja vielä yhdessä. Rumpupiirin tunnelma ja shamanistinen matka oli meille kummallekin vaikuttava kokemus. Laitoin rituaalin keskustaan "latautumaan" kaulapantani, joka minulla on ollut vakituisena kinkyasusteena jo vuosia.
Sinä iltana menin RedCatherinen luo yöksi. Nähtyämme toisiamme jo hyvin erilaisissa tilanteissa, saimme rauhassa keskittyä vain toistemme seuraan ja vartaloihin. Sinä yönä ei ehkä tullut nukuttua niin kovin hyvin, mutta seuraavana aamuna lähdimme sopimallemme lenkille pururadoille hänen kotinsa lähelle. Olin tehnyt selväksi, että aamurutiinini on tämä, take it or leave it: minun on saatava kahvia, jugurttia ja päästävä ulos, sitten olen tyytyväinen. Tulimme menneeksi 10 km reippaan kävelylenkin, josta osan RC vielä sprinttaili. Yhdessä oli kiva mennä jaksamisensa äärille, josta suihkun kautta rinnakkain sänkyyn makoilemaan, mahtavassa euforiassa. Harrastimme seksiä vielä hetkeä ennen kuin meidän jo piti lähteä seksuaalineuvoja-opiskelijan Baletille järjestämään ryhmätilaisuuteen, johon olimme ilmoittautuneet.
Voin kertoa, että tämän kaiken jälkeen tuijottelin emotionaalisesti tyhjiä seiniä pari päivää. Mikään ei liikahtanut päässäni ja olin fyysisesti tosi väsynyt.

Heti kun toivuin, tahdoin pyytää RedCatherinen luokseni kotiin. Minulla oli töissä hiljaista, joten istuskelimme vierekkäin sohvalla ja pidimme toisiamme kädestä. Lapsi tuli kotiin ja päädyimme pelaamaan seurapelejä yhdessä. Tein meille ruokaa, jonka jälkeen koristeltiin yhdessä vähän piparkakkuja. Niin normaali ilta kuin vain olla voi, oikein hyvä.

Sitten alkoi nopea turbulenssi mielessäni. Dakini otti viestillä yhteyttä ja tunsin, että en pysty vastaamaan. Olin jo muualla, eri paikassa. Pitäisikö minun kertoa hänelle ja tehdä tämä nyt selväksi? Mutta mitä kertoisin, emmehän olleet sopineet RC:n kanssa mitään? Tutustuneet vain toisiimme. Myös RC oli tahollaan ajatellut ja päättänyt, että meidän täytyi puhua. Tästä paineesta seurasi hyvin kauhistuttava kohtaaminen eräänä maanantaina: kaikki tai ei mitään. Kirjoitin tästä jo aiemmin ja se päättyi siihen, että sovimme olevamme tyttöystäviä, kimpassa polyamorisessa mielessä. Heitimme pöytään omia kipupisteitämme ja toiveitamme, rehellisesti. Tein mm. heti tiettäväksi, että koen kovan naisoletuksen kohdallani ahdistavana, "jos mietit, että koskakohan minut näkee hameessa, niin voipa käydä niin, ettei koskaan". Että olen onnellisempi, jos rintani jätetään huomiotta. En ehkä ole oikea muunsukupuolinen, mutta samastun vahvasti. Tämmöistä kaikkea.

Tämän jälkeen meillä oli yksi uskomaton yö yhdessä Baletin pikkujoulujen jälkeen, ja yhdet aamutreffit minun luonani, kunnes RedCatherinen piti lähteä toiselle paikkakunnalle pariksi viikoksi. Yhdeksän päivää ollaan nyt oltu näkemättä, koskematta. Olen myllännyt päätäni eri kuvakulmista ja pohtinut, onko uskomaton energisyyteni ihastumista vai mitä. Olen tilanteessa, jossa en ole koskaan ennen ollut. Ihminen, jolla todella on halua minua kohtaan, aikaa minulle ja odotuksia suhteeni, on minua lähellä - ja suhde on luonteeltaan polyamorinen. Miten jaan aikani? Riitänkö? Onko minusta tarpeeksi? (Joo, haluan että on). Kun hän lähti, koin kovan putoamisen noin viikon ajaksi. Jotenkin herpaannuin ja annoin marraskuun melankolian valua ylitseni. Oli pimeää ja satoi joka päivä ja minustakin tuntui juuri siltä. Kirjoitin hänellekin tässä alakuloisuudessani, väkisin, rehellisesti. Toivoen, että hän antaa minun olla välillä näin, alamaissa, ja ymmärtää että tästä vielä noustaan ja pidetään hauskaa. Yhdessä.Tätä olemme tanssineet monesti:1 kommentti:

  1. (Together) Your hand in my hand
    (Together) We will make our plans

    VastaaPoista