tiistai 8. elokuuta 2017

Suihinotosta

Nautin suihinottamisesta nykyään paljon. Siis siitä että minä otan. Itseänihän ei kukaan yleensä hoitele suuseksillä, mutta ei nyt mennä siihen.

Herra Huulla ja minulla oli juuri oikein rentouttava sessio. Olen kaikeksi onneksi päässyt sen ajatusmöykyn yli, etten halunnut sessioida hänen kanssaan D/s-suhteen loppumisen jälkeen. Minulla oli vaikeuksia asennoitua. Tuntui, että sub/Dom -asetelma oli falski, kun se ei ollut ehdoton. Ainakin omassa päässäni näin. Fantasiat ovat minulle tärkeitä ja jos en löydä tilanteesta mitään elämää suurempaa kuvitelmaa, saatan pudota arkipäiväisyyteen, ja se ei sytytä minua yhtään. Tätä on vähän vaikea selittää ja tiedän olevani pirun monimutkainen ajatuksineni ja tuntemuksineni. Kuitenkin, jos löydän sessiotilanteeseen jotain fantasiaa, kuten palvelija-Herra/Rouva, vaikka toinen ei tästä olisi edes tietoinen, pääsen tunnelmaan. Näitä nopeita fantasioitani hyödyntämällä olen oppinut joustavampaa tapaa suhtautua sessioihin Herra Huun kanssa.

Noniin. Olemme nyt muutamia päiviä kahdestaan koko talossa ja toki se tarkoittaa seksiä, nyt kun on taas tilaisuus irrotella vapaasti. Olemme tehneet paljon talon kunnostushommia, aikamme kuluu puuhastellessa. Vapaus alkoi jo eilen, mutta vasta tänään löysimme yhteisen vireen muuhunkin.. Säädin keittiössä kuumennettavan vernissan kanssa, kun Herra Huu tuli varovasti taakseni ja otti kiinni rinnasta sekä jalkovälistä, samalla kuiskien korvaan "pitäiskö suakin vähän lämmittää ja vatkata?" Lupasin, että vähän myöhemmin sitten.

Sivelin öljyn puulle ja katsoin ohjeista, että sen tuli antaa kuivua puolisen tuntia. Katseeni kääntyi Herra Huuhun, jolle ilmoitin asian. Hän ymmärsi tarkoitukseni ja siirryttiin makuuhuoneeseen. Pyysin, voisiko hän antaa vähän keppiä. Minun oli jo pari päivää tehnyt mieli ihan vain kepillä piiskausta. Töiden lomassa huomasin kiihottuvani kovasti ajatuksesta, että olisi joku auktoriteetti, joka päättäisi minun tehneen työni huolimattomasti ja ansaitsevani piiskaa. Uh... Otin tämän fantasian mieleni komerosta kuin työkalun ja asetuin peppu koholle osoitettuun paikkaan.

D/s-aikoina en puhunut ylimääräistä sessioissa, mutta nyt olen tavannut lyhyesti kommentoida tuntemuksiani, jotta toinenkin tietäisi tarkemmin miltä mikäkin tuntuu. Siihen tyyliin, että "toi tuntuu hyvältä", "toi nipistelee" jne. Tietysti ei tarvitse sanallistaa erikseen sitä, kun kiljaisee ja polvet notkahtavat kovemman iskun jälkeen! Joka tapauksessa, Herra Huu on piiskurina tasaisen hyvälaatuinen, tämä puheluni liittyy enemmän uudenlaiseen asenteeseeni yhteisiä tilanteitamme kohtaan.

Mutta suuhommiin! Piiskahetken jälkeen minut ohjattiin suihkuhuoneeseen. Vaatteet olivat molemmilta jo pois, kun asetuimme vastakkain, minä polvilleni Herra Huun eteen. Nautin edelleen tosi paljon, kun minulta otetaan tilanteen vastuu pois ja vaivun ohjailtavaksi objektiksi. Niitä hetkiä on aina välillä, etenkin suihinoton yhteydessä, sillä se tuntuu kiinnostavan Herra Huuta varauksetta ja siinä hän ottaa helposti ohjat. Tämä subiutuminen on tärkeä seikka, miksi olen huomannut pitäväni tilanteesta. Liian rajuja otteita en kestä, sillä en ole kovin hyvä syväkurkku, mutta nautin siitä, kun joudun kakomaan holtittomasti ja nesteet valuvat silmistä, nenästä ja kurkusta. Lattialle kertyy lätäkkö, mutta haluan jatkaa, haluan yrittää lisää. "Ota niin syvälle kuin pystyt", sanoo Herra Huu hiljaisella äänellä. Koitan rentouttaa kurkkuni vaikka väkisin ja liu'utan hänen kalunsa jonnekin nielua syvemmälle. Se on hetken juurta myöten suussani, en saa happeakaan. On samaan aikaan surkean kiihottavan alisteinen sekä voittajan olo. Kiihotun lisää, kun hän painaa päätäni kohti kaluaan ja nai minua suuhun, vaikka samalla uusi yökkäämisen aalto nousee ja puskee kuolaa suuni täyteen. Sitä valuu molemmista suupielistä rintoja pitkin haaroihini.

En ole ottanut keneltäkään muulta mieheltä suuhuni, rajani kulkevat tällä hetkellä mm. siinä. Pieniä yhteisiä fantasioita ja suunnitelmia on ollut, josko tietyssä tilanteessa joku muukin naisi minua suuhun. Tämä on kuitenkin meillä iso askel, jossa voi tulla esiin yllättäviä tunteita, sitä pitää rakennella huolella, hätiköimättä. Eräs kandidaatti meillä jo onkin, oikealla asenteella liikkeellä oleva herrasmies, ystävä. Paikankin olisi oltava sopiva, sellainen missä kuola lattialla ei haittaa!

Naisista minulla onkin enemmän kokemusta.
Muistan ikuisesti miten Mrs Whiterope tuli sängyllä päälleni. Minun, kokemattoman ja mielettömän innokkaan kinky-wanna-ben, joka väitin itseäni "valitettavan heteroksi". En vain ollut tajunnut, mitä minusta löytyy, kun avaimet lyödään lukkoihin. Hän istui kesken sessiomme naamalleni, oikein klassisesti, erittäin dominoivasti. Rakastin joka hetkeä ja olen muistellut tätä kiihkolla ja lämmöllä. Nuolin kuten käskettiin, ja välillä haukoin henkeäni, kun hän puristi itsensä reisillään tiukasti kasvojeni ympärille ja päästi taas irti.
Tämä klassinen tilanne ei ole kohdallani koskaan toistunutkaan ihan samanlaisena, harmi.


"Nuole pois vain! Ei ole paikkaa, jossa likainen kielesi ei olisi jo ollut." -sarjakuvastani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti