keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Laivareissulla

Kun monta kymmentä kinkyä lähtee porukalla risteilylle, tapahtuu aina kaikenlaista.

---

Osallistuimme Herra Huun kanssa vuotuiselle Baletin risteilylle Silja Linella, olimme varanneet oman hytin parivuoteella ja aamiaisella. Odotin laivareissua pienellä jännityksellä, sillä edellisestä kerrasta (vai kerroista, en muista tarkalleen) osasin jo odottaa tiettyjä kuvioita. Viimeksi meillä oli ollut Dakini kolmantena, tällä kertaa päädyimme matkalle kaksin. Loppujen lopuksi saimme kyllä nytkin unikaverin..

Olemme sillai tavallinen pari, että perheellisinä työssä käyvinä ihmisinä arkipäivämme ovat täynnä ohjelmoitua toimintaa. Herätyksestä illan viime hetkiin ovat rutiinit selvät. Näin on kaikille mukavinta, arki toimii kuin kone. Haittapuolena on, että tällä hetkellä meidän rutiineihimme ei ole mahdutettu kunnolla yhteistä aikaa, aikuisten kesken. Yhteiset rauhalliset hetkemme tuntuvat tulevan aina vähän yllätyksinä, eikä silloin välttämättä mieli ja keho ole valmis muuhun kuin väsyneeseen kiukutteluun. Silloin on usein helpointa vain antaa olla, unohtua omille päätteilleen kumpikin.

Olen kertonut millaista yleensä on: saan kai nyt hehkuttaa onnistunutta parisuhdeaikaamme laivalla!
Nyt kun meillä oli kerrankin mahdollisuus ja mielialat kohdallaan, vietimme reilusti aikaa hytissä, naiden ja vieretysten makoillen. Oli mahtavaa saada harrastaa reilusti seksiä pitkästä aikaa. Ei tarvinnut hyssytellä eikä kytätä kelloa. Välillä olin niin väsytärinöissäni, että oli pakko jäädä hyttiin tsippailemaan taxfreen kahvijuomaa ja nappailemaan suklaanappeja, että voimat olisi jälleen palanneet. Toisena päivänä oli jo pakko estellä, kun paikat alkoivat olla varsin herkät. Herra Huu osaa halutessaan olla varsinainen panokone, wau!

Parisuhteelle tekee kyllä hyvää nauttia fyysisestä läheisyydestä. Kumma miten se arkielämässä meinaa helposti unohtua ja jäädä sivuun. Kun on kymmenvuotinen suhde takana, on totta kai ollut erilaisia vaiheita ja mielihaluja, mutta mielestäni seksi noin yleensä on meillä aina ollut hyvää ja toimivaa. Meillä on nyt ollut pitkää taukoa D/s ja S/M -touhuista keskenämme, mutta perusseksi onkin ehkä se omin juttumme loppujen lopuksi, kun me kaksi yhdessä touhuamme. - Eikä sitä toisaalta koskaan tiedä, mihin suuntaan tämäkin taas kehittyy.

---

Tapasin laivalla taas peräti viikon tauon jälkeen Raivotarta, uutta .... en oikein tiedä mitä kaveriani. Henkilökohtaisesti näen tämän niin, että minulla oli kevään herättyä vahva tarve päästä ihanan naisen lähelle, ihan fyysisesti, ja olin totaalisesti avoin mahdollisuuksille. Toiveet tuppaavat usein toteutumaan ja ihan puun takaa hiipi Raivotar ja kysyi, pääsisikö viereen. Ihan mahtavaa!

Minulla oli laivalla laukussani yhteisistä öistämme pieni trofe-kokoelma: hansikkaat ensimmäiseltä, hiuspanta toiselta ja kaulapanta kolmannelta yöltä. Kuten Raivotar sanoi, teen hänestä (muka) sekopäisen tavaroiden unohtelijan. Hihi...

Minä taas pahoittelin, että olen sellainen sähläri. Naistenväliset jutut ovat minulle loppujen lopuksi uusi asia ja olen vasta innokas harjoittelija. Pardon!---

Bongasin laivalla uuden bloggari-tuttavuuden. Virkistävää, uusi päivittyvä pervoblogi! Täältä löytyy Perhiksen blogi

---

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti