perjantai 6. tammikuuta 2017

Uusi vuosi ja lupauksia

Muutamat, jotka ovat lukeneet viime päivitykseni, ovat tsemppailleet minua. Kiitos siitä! Minusta tuntuu, että tämä vuosi on todellakin alkanut paremmissa energioissa kuin mitä viime vuosi loppui. Toivottavasti myös muut kokevat niin! Ainakin valo tuntuu palaavan ja sitä myötä energia. (Olen varsinainen valovampyyri, jos tällainen sanateelmys sallitaan.)

Vuosi vaihtui kinky-ystävien seurassa hyvin syöden, juoden ja viihtyen. Mitään eeppisen kinkyä ei tähän illanviettoon ainakaan omalta osaltani tällä kertaa kuulunut ja aiemmin kuvaamillani intotasoilla se olikin ihan ok. Välillä on hyvä vain olla ja jutella. Nappasinkin Blondin juttukumppanikseni ja pääsin vatvomaan mieltäni painaneita kinkyjä ihmissuhdeasioita, joista olisi ollut hankalampi keskustella kenenkään muun kanssa: toiset ihmiset liian lähellä aihetta, toiset liian kaukana. Kiitos sinulle Blondi, että kuuntelit tovin! Joskus asioiden ääneen sanominen auttaa selvittämään omaa mieltä kummasti.

Vaikken ole minkään uskoinen, enkä mielestäni edes taikauskoinen, tuli minulle mieleen pieni yhteinen rituaali. Siinä jokainen halukas sai kirjoittaa lapulle henkilökohtaisen uudenvuodentoiveensa ja paperit poltettiin vuodenvaihtumisen hetkellä piirimme keskellä palavien kynttilöiden tulella. Lappujen sisältö jäi salaisuudeksi, mutta huomasin ilokseni että melkein kaikki tahtoivat osallistua.
Joskus tällainenkin pieni teko - miettii, kirjoittaa, polttaa - jäsentää jotain asiaa mielessämme.Kuva: Tetris


Tässä kuvassa loistavat nämä kynttilät, jotka ovat monella tavalla erityiset. Ensinnäkin ne ovat Dakinin omaa käsityötä ja annettu minulle lahjaksi. Ne muodostavat BDSM-tunnuksen nimeltä triskelion, jossa on kolme samankokoista elementtiä, vähän kuin jin-jang -symbolissa.
Dakinin varmaan kannattaisi tehdä näitä kynttiläsarjoja lisääkin, sillä ne herättivät jo kiinnostusta. Ne ovat kyllä komeat!

Tykkään uudenvuoden lupauksista, sillä jostain syystä minun on aina helpompi vuoden vaihtuessa kelata elämääni ja tehdä uusia linjanvetoja, tai vahvistaa vanhoja. Sama, mitä yrittäjänäkin joutuu tekemään näihin aikoihin. Lupauksiin suhtaudun vakavasti, en tahdo että ne jäävät samantien täyttämättä. En myöskään tapaa julistaa niitä ilmoille, lukuunottamatta ehkä nyt tipatonta tammikuuta, joka jälleen pyörähti käyntiin.

Sen verran voin ja tahdon kertoa, että toivon jollain tavalla löytäväni punaisen langan takaisin kinkyelämääni. On se sitten uuden kokeilu, uudet ihmiset, vanhojen olemassaolevien suhteiden vahvistaminen, tai mitä ikinä. Jotain, missä viihdyn ja minkä koen omakseni. Tällä hetkellä koen pakan jotenkin hajonneen. Blogiani vuosia seuranneet muistavat, miten intensiivisesti opiskelin alistumista ja subin elämää; tällä hetkellä se ei ole se kantava teema. Syihin voin mennä sitten joskus, mutta kiistän että kyse olisi ailahtelevasta mielestä. Kyllä se siellä on yhä pohjalla, ei vain aktiivikäytössä.

Toinen mitä olen tässä ajatellut ja joka koskettaa teitäkin jotka tätä luette, on pikkaisen aktiivisempi päivittäminen. Olen ollut niin kauan hiljaa, että olen ehkä jo karistanut kyttääjät harteiltani kuin koira veden. On puhtaampi olo jatkaa. Samaten te, jotka diggailette alistuvaa Tetristä ja luette tätä siksi, en voi taata että jatkossa seuraa samaa. Voi seurata, mutta tällä hetkellä en tosiaan tiedä. En voi kirjoittaa muusta kuin siitä, mitä oikeasti koen ja elän: kinkyn elämästä. Toivottavasti te hyvillä mielin lukevat jatkatte seuraamista!


Kuva: Tetris


Lopuksi kuva sammuneista kynttilöistä. Se on symbolisesti vähän ikävä, mutta halusin näyttää teille tarkemmin, millaisia kynttilät ovat. Tahdon ajatella tämän niin, että nyt nämä vain jäävät innolla odottamaan uutta tilaisuutta tulla sytytetyiksi!

1 kommentti:

  1. Oli ihana tavata pitkästä aikaa ja jutella jossain muussa kuin klubiympäristössä. Mulla on ollut vähän huoli susta, ja meidän juttelu selvensi paljon tilannetta mulle.

    Pidä huolta itsestäsi <3

    //blondi

    VastaaPoista