sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Tärkeitä muistoja

Hyvä fiilis palailee. Aurinko paistaa ja kaikenlaista mukavaa tapahtuu.

Olin tänään kinkyseuran hallituslaisten kanssa tekemässä vuosittaista inventaariotamme. Kaikki seuran omistama tavara lasketaan ja kirjataan. Olimme keskenämme hiljaisessa, punaisin lampuin hämärästi valaistussa strippibaarissa, joka on seuramme kantapaikka. Täällä on tapahtunut suurin osa jutuista omassakin kinkyhistoriassani.

Inventaario.
Kuva: Tetris
 Lähdin vähän kuljeksimaan kännykkäkamerani kanssa. Kerrankin sain rauhassa kuvata paikkoja, joissa on bileiden aikana kuvauskielto. Toki mitään kinkyrekvisiittaa ei ollut nyt esillä, mutta perusnäkymiä sain kuvattua. Joka nurkkaan liittyy muistoja.

Päällimmäinen muistoni tällaisen punaisin lampuin valaistun pikku pöydän ympäriltä on, kun kuuntelin Dakinia, joka kertoi kumifetisisti-tutulleni yhtä omaa lemppari-fetissi-kuvitelmaansa, jossa on luonnollinen järvimaisema, puulaituri, ja laiturilla nainen. Hän on pukeutunut retromallisiin punaisiin kumisaappaisiin, sydvest-päähineeseen ja kirkkaankeltaiseen sadeviittaan. Hän on kyykyssä, jalat vähän harallaan, paljas pillu vilkkuu helman alta. Kuuntelen kun Dakini kertoo, ja katson huvittuneena fetisistiä, joka ahmii joka sanan hänen huuliltaan. Miesparka on lumoutunut...

Punaisia lamppuja
Kuva: Tetris
 Seuraavaksi kuvaan tulee eräs syrjäinen syvennys, jossa on keskellä kiinteä pöytä. Juuri tuon pöydän pintaa halasin, kun ihan ekaa kertaa elämässäni sain elää todeksi omia elinikäisiä fetissejäni piiskatuksi tulemisesta. Ihana saksalainen Danni näytti Herra Huulle erilaisia tekniikoita käsitellä kaltaistani orastavaa pikku masokistia. Samalla kertaa tuli ruksattua muitakin ekoja kertoja: ensimmäistä kertaa koskaan minulla ja meillä oli joku kolmas intiimisti kanssamme puuhailemassa ja ensi kertaa nainen koski minuun sillä tavoin: takapuoleen ja rintoihin. Oh!
Ai niin, ja tämä oli myös kinkybileneitsyyden menetys, sekin. Ja täysi ihastuminen sceneen!

Piiskauspöytä
Kuva: Tetris
 Tähän viimeiseen kuvaan koitin saada ns. privaattikopin oviaukon. Siinä on verho keritty keskelle kokoon, perällä näkyy seinää kiertävää sohvaa.
Tässä kopissa on tehty vähän sitä ja tätä. Olen ottanut Herra Huulta suihin joidenkin kuumien bileiden valomerkin aikaan ja olemme painineet neljästään, minä, Dakini, Herra Huu ja Juha Koo. Olen nauranut hillittömästi samalla kun olen paennut villiintyneitä rakkaitani. Olen kurkistanut koppiin verhon takaa ohimennen, kun siellä on ollut vallan muita (hyi-hyi!). Meidän koppiimme on kurkittu, eikä se verhokaan aina niin tiukasti ole ollut kiinni.

Privaattikoppi
Kuva: Tetris

Minusta tuntuu taas, että alan olla vähitellen valmis uusien kokemusten hankkimiseen. Ensi viikonloppuna näissä tiloissa on taas Uniformal-bileet, eräät vuoden vakuuttavimmista kinkybileistä maassamme. Kaikille kinkyille hyvä mahdollisuus saada omia, hyviä, jännittäviä, kiihottavia, räävittömiä, tärkeitä, rakkaita muistoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti