perjantai 13. tammikuuta 2017

Polymiitissä pitkästä aikaa

Kävin pitkästä aikaa paikallisessa polyamoria-miitissä. Miitti on tarkoitettu polyamoriasta kiinnostuneille ihmisille. Olin puolisen vuotta sitten itse vetämässä ekaa miittiä, josta oli ollut puhetta aiheen Facebook-ryhmässä. Se oli sinällään hassua, sillä en todella ole mikään suuri polyamorian tuntija, satuinpa vain olemaan kiinnostunut. Ehkä kirjoitinkin tästä ekasta miitistä, en ole varma. Ainakin sinne tuli ihan mukava määrä ihmisiä ja pienestä kankeudesta huolimatta keskustelukin virtasi.

Miittejä päätettiin ruveta pitämään kerran kuussa samassa kahvilassa, vapaa pääsy kaikille kiinnostuneille. Minulta jäi tässä aika monta tapaamiskertaa välistä, sillä en jaksanut lähteä minnekään. Nytkin olin hyvin kahden vaiheilla, mutta kun sain erään kinky-ystäväni mukaan, tiesin että kannatti lähteä, jos ei muuta, niin ihan vain istumaan iltaa.

Polyamoriamiitteihin minua houkuttaa tilaisuus tavata uusia ihmisiä jotka ajattelevat monista asioista samoin. Voin vähän haistella ilmapiiriä karsinan ulkopuolelta. Henki miiteissä ei ole yhtä vapautunut kuin kinkymiiteissä, sillä tämä porukka tapaa toisiaan vain näissä merkeissä harvakseltaan ja vaihtuvalla kokoonpanolla. Huomasin, että minullakin oli pitkästä aikaa pikkuisen sosiaalista jännitystä! Puheenaiheet olivat yleistasoisia, ehkä enemmän keskustelua olisi voinut olla itse aiheesta, ajattelin minä.

Tosiaan, ulkoapäin saati puheista ei voisi päätellä, millainen porukka on koolla. Tavallisia ihmisiä, tavalliset puheet. Epäilemättä jokainen antaa katseensa kiertää läsnäolijoissa ihan tietyssä merkityksessä, mutta sekin on täysin huomaamatonta. Hmm! Mitä tapahtuisi, jos olisi polyamoristien saunailta? Ehkä ei mitään. Toisin kuin voisi ajatella, monet polyamoriset ihmiset tuntuvat olevan - ainakin julkisesti - hyvin parisuhdekeskeisiä(*, sellaisia syvällisesti näitä asioita pohtivia tyyppejä. Tämä siis minun mutu-tuntumani skeneä vähän seurattuani.

Mutta sainpas lähdettyä ja jälleen pureskeltua omia ongelmiani seuralaiseni avustuksella, samalla kun nautimme alkoholittomia oluitamme. Vetäytymisen aika alkaa tästä taittua poispäin, toivon.

---

Eräs seksimyönteisen elämäntavan osa-alue, joka on vielä kokonaan tutustumatta on swinger-toiminta. Ilmiöön törmää väkisinkin kinkyelämän liepeillä, mutta kukaan lähempi tuttuni ei sitä tietääkseni harrasta ja ainakin omassa mielessäni swingereillä on eräänlainen aika tympeä äijävetoinen maine. Yksityinen juhlatila, jossa kuljeskelee seksihempsuihin pukeutuneita naisia korkokengissä ja miehiä bokserit jalassa, T-paita päällä (tämän päättelen asuohjeistuksesta). Nämä sitten vetäytyvät aika ajoin vaihtamaan paria jonnekin budoaareihin henkilökunnan hymyillessä suopeasti ja täyttäessä laseja.

Tämä ei ole ihan sitä ydintoimintaa, josta olisin henkilökohtaisesti kiinnostunut.
Voin toki olla väärässä. Ehkä tämä ei ole mikään jamesbond-wannabeiden temmellysilta, vaan ihan tavallisten ihmisten, jossa voi olla oikeasti hauskaa ja elämyksekästä.
Toisaalta, tämä jää selvittämättä, sillä en kaipaa kenenkään randomin vaniljamiehen huomiota, eikä se sopisi meidän parisuhteeseemmekaan Herra Huun kanssa.
Päin vastoin, katsella voisin. Ehkä. Jossain olosuhteissa. Herra Huuta ja jotakuta. Yhteisillä ehdoilla.

---

Jos sinua jäi kiinnostamaan, missä ja milloin näitä polymiittejä pidetään, voit laittaa viestiä minulle tetris.w@gmail.com

(* Parisuhteella tarkoitan tässä kahden tai useamman ihmiset intiimiä suhdetta, tai yhden ihmisen useita suhteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti