maanantai 25. heinäkuuta 2016

#Dakini

Olkapäähäni jäi Dakinin kynsistä selvä #-merkki.


Kerron tästä lisää sen jälkeen kun olen suorittanut loppuun Isäntäni Herra Huun käskyn jakaa tämä chili-tarina täällä. Tässä on JR:lle laittamani viesti ja hänen vastauksensa siihen:

"Isäntäni käski kertomaan sinulle tapahtuman tältä illalta: Hän pyysi minua tuomaan keittiöstä itselleen lasin mehua ja pullapalan samalla kun laitoin itselleni nuudeliannosta. Laitoin nuudelit ja söin ne. Sitten Isäntä pyysi minut luokseen alakertaan ja kysyi, missä mehu ja pulla. Olin unohtanut ne kokonaan, joten nopeasti hain ne hänelle. Tämän jälkeen hän käski minut polvilleen tuolinsa viereen ja vei minut hetken päästä keittiöön. Siellä hän leikkasi 2cm pätkän tuoretta, vahvaa chiliä, ja käski minun syödä sen. Sitä ennen sain kaataa lasin maitoa valmiiksi. Nyt chili on syöty ja voimakas jälkipoltto lähes kärsitty loppuun. En aio vasteden unohtaa käskyjä! Kiitos huomiostasi." -Tetris

"Mukavaa että jaoit tämän. Toivottavasti on hyvä chili ja kirvelee myös ulos tullessaan. Valitettavasti et ole erehtymätön ja tulee taas uusi syy ratkaista sinua. Mutta pitäähän isännälle tarjota rangaistavaa. Kaikkiaan kuulostaa juuri oikealta."-JR

---

Vietimme muutaman upean lomapäivän Turun Baletin vuokraamalla mökillä saaristossa. Todellinen kinkyparatiisi! Viikon aikana viitisenkymmentä alan ihmistä tuli ja meni, kaikki hyvässä hengessä liikkeellä, rentoina, valmiina viihtymään. Tarjolla oli kaikkea perusjuttua: iso mökki, sauna, merenrantaa, grillipaikka, palju, ulko- ja seurapelejä.. Mahdollisuus olla yhdessä mutta myös tilaa olla erikseen. Kinkyillä ja pervoilla.

Lähdimme Isännän kanssa liikkeelle perhepäivänä, jolloin kinkyt käyttäytyvät nätisti ja lelut on piilotettu. Paikalla oli muutamia lapsia ja koiria, myös meidän. Hain linja-autoasemalta mukaan tyttöystäväni Dakinin ja siinä olimmekin sitten kaikki neljä koolla, paikkaan tutustuen ja grillaillen. Muun perheen lähdettyä jäimme Dakinin kanssa telttailemaan kahdeksi yöksi. Se oli luksusta, saada viettää kokonainen huoleton päivä ja kaksi iltaa yhdessä, ilman aikatauluja. Yleensähän näemme vain kerran kuussa tai harvemmin, päivän tai pari kerrallaan.

Mökkeilyyn oli minun puoleltani ladattu paljon iloisia odotuksia ja Dakinikin oli tuonut mukanaan muutamia asioita, kuten hammock-riippumaton, jossa meillä oli keskinäinen piiska- ja sormetussessio. Minä toin värinälelun ja upean, hyvinmuotoillun kaksipäisen dildon, joka sekin sai tulikasteen teltassamme. (Naapuritelttailija luuli meillä käyneen yöllisiä miesvieraita. Eikö muka tytöt nyt keskenään mitään pysty, höh!?). Meillä oli upeita hetkiä keskenämme, kuten se ilta kun istuimme kuunvalossa laiturilla valkoviinihumalassa ja itkien sekä toisiamme syvästi ymmärtäen kävimme läpi tiettyjä asioita menneisyydestämme. Kuulin myös yksityiskohtaisen selonteon siitä miten, miksi ja missä olosuhteissa Dakini oli ihan eka kertaa naisen kanssa... Juuri tällaisia diippejä leirijuttuja, eikö!

Emme olleet koko aikaa toistemme vieressä, mutta silloin kun olimme, tuli yleensä jonkinlaista kivaa sähinää aikaiseksi. Lupasin kertoa jäljistä ja se tapahtui sekin pienessä teltassamme. Vetäydyimme ruuan päälle vähän makoilemaan, ilman mitään suunnitelmia. (Minulla ei ole ikinä ollut tuollaisissa oloissa yhtä laadukasta grilliruokaa kaikkine lisukkeineen: jälleen yksi syy suositella tyttöystävää). Siinä makaillessamme aloimme pikkuisen halailla, sitten vähän kovemmin ja äkkiä Dakini alkoi kokeilla varovasti kynsiään minuun. Pidän raapimisesta ja puremisesta, mutta nopeasti ystäväni kävi kovaotteiseksi ja minä vetäydyin hänen allaan ihan teltan seinää vasten. Dakinin silmissä oli raju katse kun hän raateli minua kaulaan, hartioihin, käsivarsiin. Kun hän jälkeenpäin kysyi, kerroin että sekä pelkäsin että en pelännyt. Niin se usein hänen kanssaan on. Dakini rakastaa kun saa heittäytyä eläimeksi ja arvostan sitä suuresti. Antaa vain viettien viedä! Muristaan, sähistään, väläytetään silmiä ja hampaita, isketään yhteen. Tällä kertaa minä olin uhri, halukas ja pelokas uhri.

Jälkeenpäin istuimme kahdestaan kuistilla juomassa kahvia. Minua tärisytti hiukan ja pää oli sekava. Kaipasin hellempää kosketusta ja keskustelua. Puhuimme siitä, miten ihanaa on tuoda eläin pintaan ja siitä, että minä en todella ole hakemassa rakkaastani itselleni mitään dominaa. Halusin tuoda tämän ajatuksen sanoiksi, ihan itsenikin tähden, sillä minä masokistina ja alistumaan taipuvana saatan seota näkemään toisen vain subilinssien läpi. Ei mitään sellaista nyt tähän! Dakinilla on jo henkilö, jota hän halutessaan kurmottaa ja käskyttää, minulla omat alistajani ja tuskantuojani. Se mitä meillä kahdella on, saa pysyä vapaana ja kokeilunhaluisena, ilman säädettyä asetelmaa.

---

1 kommentti:

  1. Täytyypä liittää tähän chilinsyöntikisavideo. Ääliön hommaa, mutta sielläpä istuvat vapaaehtoisesti rivissä ja mättävät yhä tulisempia chilejä. Loppupuolella nähdään ihmisiä tuskissaan ja yllätysvoittaja.

    https://www.youtube.com/watch?v=PbG2RuQsAO4

    VastaaPoista