perjantai 6. marraskuuta 2015

Köysi-iltamissa

Olin viettämässä iltaa sidonnan merkeissä. Kolme naista, kolme miestä; lettuja, vähän viiniä, takkatulta, kissoja, letkeää musiikkia. Shibari-kirjoja ja köysiä. Oikein mukavaa. Nämä ihmiset eivät olleet sitä tavallista Baletin porukkaa, jossa yleensä tällaisia juttuja tekisin. Tunnelma oli aavistuksen verran eri. Ei sillä tavalla fetisseille avoin kuin olen tottunut, vaan piirun verran vaniljaisempi, varovaisempi. Kuten illan järjestäjä sanoi, aloittelijat siinä opettelee, miten köyteen tehdään solmu.

Se ei kuitenkaan millään tavoin haitannut muutamiin mukaviin sidontoihin pääsyä, kuten kuvan "hog tie" -jumitus. Harvoin koettu, aina yhtä .. kuin sen sanoisi.. hiukan tuskainen, aika tavalla alisteinen. Henkilökohtaisesti pidän tästä kaikkein eniten mitä sidontaan tulee. Eikä tähän liity minulla suoranaisesti kiihotus vaan juuri nuo toisenlaiset tunteet.

Koska ilta ei ollut julki-fetisistinen, nautin enempi niinkuin salaa ja vain tosi lyhyen aikaa. Balettikin voisi taas järjestää jotain tämän tapaista, mutta iso pyörä liikahtaa hitaammin, sen ymmärrän.

Kuva: Kiusa
Tässä vielä yhden iltamissa olleen mieshenkilön harness-sidonta. Puisen peniksen on omin käsin muotoillut Kiusa.

Kuva: Kiusa
Montako solmua opin? Jaa, en vissiin yhtään. Jotenkin taas lipsahti niin, että muut sitoivat, minä olin mallina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti