tiistai 29. syyskuuta 2015

Ulkonäön uudistus

Uudistin blogin otsikointia ensi kertaa sitten sen aloittamisen. Tykkään pitäytyä vanhoissa hyviksi havaituissa jutuissa, en uudista uudistamisen vuoksi. Nyt vain rupesi tuntumaan, että koko tämän ajan mukana roikkunut otsikkoteksti oli enemmän suunnattu parin vuoden takaiselle minälleni kuin nykyisille lukijoilleni.

Blogi ei oikein voi sisältää sellaista mitä elämäni ei sisällä. En halua pyrkiä kolumnityyliin vaan ennemmin tuoreeseen päiväkirjatyyliin. Alkupuolella pohdin tosi paljon ja laajasti henkilökohtaisia alistumisen ja kivun kokemuksiani, sekä sitä miten parisuhteemme muuttui tavallisesta kohti kinkyä. Tällä hetkellä nämä ajatukset eivät enää täytä päätäni samalla tavalla, eivät ole enää ajankohtaisia kuten silloin, kun kaikki oli uutta.

Tässä päivässä minulle tärkeää blogattavaa ovat monet eri tapahtumat ja bileet sekä ihmissuhteet ja kinkymaailman pinnalla olevat asiat. Koska kaikki ei pyöri enää niin kiinteästi oman napapiirin ympärillä, tulevat jatkuvasti vastaan tämän elämänpiirin ihmisten salassapitovaatimukset. Kinkybloggarille se on haastava ympäristö, sillä se mikä päällepäin näyttää hyvin anonyymiltä, ei kinky-yhteisön silmin ole sitä lainkaan, ja herkkien asioiden kanssa kun hääritään, on kynnys julkaista korkea. Kuten vähän provosoivasti eräälle rakkaalle ihmiselle kerran aiheesta lohkaisin: "Et missään nimessä halua kenenkään kinkytuttusi vain luulevan että teillä harrastetaan kinkyä seksiä!?" No, se siitä, me olemme keskustelleet asiat läpi ja kunnioitan hänen ja monen muun päätöstä vaikenemalla.

Kaikki kinkyt eivät tahdo tulla sensuroiduksi, eivät ole itse asiassa lainkaan tarkkoja henkilösuojastaan. Ovat valmiita jopa omalla naamallaan jäämään internjettiin edustamaan asiaansa. Heiltäkin sentään aina kysyn, miellyttääkö teksti siinä esiintyvää tyyppiä. Tai _pyrin_ kysymään, kuten täydellisessä maailmassa toimitaan. Joskus feilaan, en pahuuttani, vaan ajattelemattomuuksissani. Olen luullut tehneeni täysin anonyymia tekstiä, siinä onnistumatta. Olen kuullut siitä, saanut näpeilleni, poistanut sisältöjä, pyytänyt anteeksi ja tarkoittanut sitä. Blogi ei ole arvokkaampi kuin ihmiset, ei koskaan.

Kuva: Tomi
Tässä eräs hieno mies, joka olisi valmis esiintymään jopa omilla kasvoillaan, jos tarve vaatisi: Kesäkolli.(*

Jätän meidät nyt ihailemaan tätä fetissejäni esiinmarssittavaa kuvaa(** ja katsotaan, mitä kaikkea hauskaa, huvittavaa ja mielenkiintoista kertoilen jatkossa kinky-elämäntavasta.


(* Tunnetaan toisella nimellä kinkypiireissä.
(** Samanlaisen voisin ottaa Herra Huusta, mutta eipä ole tullut otettua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti