maanantai 7. syyskuuta 2015

Tyttöystävä

Olen ihastunut Dakiniin, Kissanaiseen.
Tapasimme viikonloppuna ja minulla on pää täynnä häntä, meitä yhdessä, mitä teimme, mitä koimme, mitä puhuimme. Olen ihastunut siihen tyyliin, että wau mikä nainen, mikä energia, mikä itsevarma seksikkyys.
Ja kun oikein ajattelen häntä, tunnen painetta klitoriksen kohdalla.. Uuh.

---
Jo toinen yhteinen hotelliyömme. En saanut häntä kokonaan itselleni, paikalla oli Kolmaskin, jolle Dakini myös kuuluu. Se sopi ihan hyvin, olin pitkän bileillan jälkeen aika väsyksissä, joskin himoissani. Minun ja Kolmannen välillä ei ole kemiaa mutta saimme molemmat osamme Dakinin huomiosta.
---

Bileet olivat ikäänkuin pienen mittakaavan seksimessut. Minulla oli nakki toimia yhdistyksemme puolesta piiskurina, mutta pj sai pariin otteeseen tulla hakemaan minut takaisin passipaikalleni, sillä oli niin paljon muuta mielenkiintoista. (Olisin vissiin itse tarttenut vähän rankaisua, mutta jäin vallan ilman). Me tytöt vietimme laatuaikaa keskenämme, jouduin jopa tilanteisiin, joissa minun oli pakko jarrutella meitä molempia, toisten läsnäolijoiden tunteita kunnioittaen. Ei muuten niinkään, mutta meille balettilaisille on joskus sanottu, että saisimme vähän katsoa käytöstämme kun paikalla on vaniljaväkeä!
Koin monia tähtihetkiä, mm. kun nojailimme baaritiskiin salia katsellen, minulla juoma toisessa kädessä ja hiljaa kiemurtava Dakini toisessa kainalossa, käsi hänen rintaliiveissään. Kuuma nainen otteessa, itse viileänä (muka). Miten machoa!

Paikalla sattui olemaan Bald Fellowsin lävistysosasto, jonne menimme katselemaan. Samalla kun Dakini jäi keskustelemaan tatuoijan kanssa, minä valitsin veikeitä Playboy-korvanappeja ja tulin varanneeksi lävistysajan. Se oli tavallaan onnellisen humalainen mielijohde, toisaalta ei lainkaan. Olen jo vuosia ajatellut ottaa kolmannen korvareijän, mutta jättänyt asian aina sikseen. Ei ole ollut riittävän vahvaa yllykettä. Tahdon että niukat koruni merkitsevät asioita. Tämä oli iso juttu, ensimmäisistä korvareijistäni on yli 20 vuotta aikaa. Nyt sain yhden uuden reijän vasempaan korvalehteeni, Dakinin pidellessä minua kädestä. Kerroin hänelle, miten hyvältä tuntui kun lävistäjä nipisti pienen palan korvaani iäksi pois ja korvasi sen niittimäisellä teräskorulla.

Uusi koruni muistuttaa minua siitä onnesta jota tunnen, kun olen löytänyt vertaiseni naisen ja että hän vieläpä pitää minusta. Ennen tapaamistamme olin päättänyt ehdottaa hänelle jotain minulle tärkeää ja sain onneksi hyvässä tunnelmassa sen kerrottuakin: olin toivonut että saisin sanoa häntä tyttöystäväkseni. Sillai kinkysti, ei kauhean vakavasti, mutta kuitenkin. Tyttöystäväksi kaikilla herkuilla. Sillä hän on herkku, hän on ihana, ja meillä on paljon muutakin yhteistä kuin seksi. Olen vieläkin vähän sekaisin siitä mitä hän vastasi: että hänkin olisi ajatellut samansuuntaista, mutta ei ollut saanut sanottua. Että hänkin oli ihastunut. Oih!

Sinä iltana olin hyvällä tuulella, syystäkin, ja muutama piiskattava asiakkaani sai varmasti vähän ekstraa. Erästä hiukan tytösti pukeutunutta miestä käsittelimme Dakinin kanssa yhdessä ja hän oli oikein söötti raitasukissaan, lyhyessä kiltissään ja lonkeroperuukissaan. Minä en nähnyt niissä bileissä muuta kuin tyttöjä, en voinut pitää näppejäni erossa tästäkään, eikä minua kiinnostanut mitä muuta hänellä housuissa ehkä oli.

---
Hotellissa Kolmas oli jo unessa ja minäkin meinasin kuukahtaa sohvalle kaikesta väsyneenä. Dakini oli kuitenkin sinnikäs ja viritti meidät molemmat uudestaan käyntiin. Ei sillä, etten olisi halunnut, mutta ujostelin minulle tuntematonta miestä, enkä ollut ihan niin itsevarma enää. Kun sain sanottua, että toivon pelkästään Dakinin koskevan minuun, alkoi homma sujua.

Dakini oli ostanut bileistä uuden verkkovirralla toimivan hyrrän ja sain sen käyttööni, kun makasin hänen vierellään. Kolmas puuhasi alhaalla ja katselin Dakinin kasvoja ja kuuntelin hänen nautinnollisia ääniään. Olin monta kertaa hilkulla, mutta Kolmas ei antanut "luntulleen" lupaa tulla, joten minäkin odottelin. Lopulta Dakini tuli ja minäkin olin pääsemässä omaan huippuuni, hyrrän avulla. "Pure mua, ole kiltti!" Dakini kääntyi puoleeni ja upottin hampaansa hartialihakseeni kaulan juureen, parhaaseen kohtaan, jota voi purra kunnolla. Laukesin hillittömästi, itkien, nauraen, huutaen, lihaskrampeissa sätkien.

---

Nyt, dagen efter -tunnelmissa, pyörittelen mielessäni näitä kokemuksiani. Se on ihanaa viihdettä, käydä kaikkea läpi uudelleen, ja tiedostan kyllä, että kontrasti syksyisen sateiseen arkipäivään vain lisää muistojeni hypeä. Hieroskelen hämillisesti hymyillen kaulani kipeitä kohtia ja katselen uutta lävistystäni peilistä. Ilman maskiani en näytä enää yhtään niin villiltä.
Yhtä kaikki, saan iloa tiedosta, että eräässä kaupungissa, ei kovin lähellä muttei liian kaukana, on nainen, joka on yhtä hullu kuin minäkin ja yhtä valmis kaikkeen.
Ja että hän pitää minusta pikkuisen.

---Ei kommentteja:

Lähetä kommentti