maanantai 17. elokuuta 2015

"Sua on niin ihana fistata"

(Poistin tästä polyamoria-aiheisen tekstin.)

----

Sain viime viikolla treffikutsun. Se oli iloinen yllätys ja järjestin heti aikaa tapaamiselle. Kutsujana oli Kissanainen, johon olin tutustunut Tampereella. Wau, hän olisi tulossa Turkuun ja kyseli seuraa. Meillä oli aluksi vähän puhetta, jos kutsuisimme samalla muitakin tuttuja kinkyjä illanviettoon kaupungille, mutta lopulta päädyimme ihan kahdestaan liikkeelle.

Minua jännitti etukäteen, enemmän kuin pitkään aikaan. Lähinnä se, etten oikein tiennyt, missä mennään. Minulla oli toiveita sen perusteella, mitä meillä oli Tampereella kerinnyt olemaan, mutta en ollut ihan varma, mitä mieltä Kissanainen asioista oli. Yleensä minä olen se, joka haluaisi keskustella tällaisista odotuksista tarkemmin, mutta pyrin hillitsemään itseäni, etten vaikuttaisi yli-innokkaalta säätäjältä. Antaa hetken ja tilanteen sitten viedä.

Valmistauduin laittamalla ylle vähän tavallista särmikkäämpää ja kun Kissanainen kysyi, ohjeistin häntäkin, että Show Timessa olisi hyvä pukeutua ainakin "semipornahtavasti". Pörrötin pitkää tukkaani, laitoin tummanpunaista huulipunaa ja pukeuduin muuten mustaan: Baletin T-paita, piukat stretch-housut ja ja sandaalimaiset nahkakorkkarit. Tarkoitus oli mennä suoraan strippibaariin ja tavata siellä. Toisin kuitenkin kävi ja päädyin seisomaan tavallisen hotellin aulaan ja odottamaan Kissanaista, että pääsisin hänen huoneeseensä toviksi. Dah, eipä ole koskaan ollut yhtä huorahtava olo ja tavallisten hotellivieraiden katseet kertoivat samaa. Mutta se oli vain huvittavaa.

Minulla ei ollut ihan kirkasta muistikuvaa Kissanaisesta päässäni, mutta heti kun näin hänet ja halasimme, alkoi kaikki mennä omalla painollaan. Sinä iltana puhuimme paljon, avauduimme suorastaan; joimme aika paljon, tutustuimme toisiimme ja paikkoihin. Hän vei minut baariin, josta olin kuullut mutten koskaan ollut. Se oli meluisa ja ahdas hevareiden ja muiden pitkätukka-nahkaliivien suosima mesta. Tiesin, että siellä ei mitään tyttöjen halailujuttuja olisi katseltu hyvällä, ja muutekin olin epävarma Kissanaisen mielipiteestä, joten kosketin vain arasti ja ohimennen. Hän kieltäytyi antamasta minulle suukkoa kun kysyin, enkä ollut sellaiseen törmännyt koskaan ennen.

Vasta kun viimeinenkin paikka meni kiinni, kopistelimme koroillamme hotellihuoneelle. Olimme kaataneet viimeiset juomamme aika vauhdilla ja olo oli sen mukainen. Käydessämme nukkumaan, olin yhä epävarma toisen ajatuksista. Rohkaisin mieltäni ja ojensin vähän ujosti mutta kutsuvasti kättäni häntä kohti omasta vuoteestani, mutta Kissanainen ei heti tahtonut tulla. Vasta hetkisen kuluttua hän hiipi viereeni.

Lopulta puskimme sängyt yhteen, mutta koska ne eivät yhdessä pysyneet, makasin hänen allaan lattialla sänkyjen välissä kun hän työnsi sormiaan sisääni ja puri ihoani samalla kun pidin liukkaaksi tullutta hyrrää kohdallaan. Koko ajan taustalla soi hänen hypnoottisen toistuva unimusiikkinsa.

----

Isäntä osallistui tänä vuonna Turun Pride-kulkueeseen ensimmäistä kertaa. Olen hänestä niin ylpeä: hän oli pukeutunut oikein edustavasti ja kantoi koko ajan Turun Baletin mustaa kumipanderollia. Seuramme jäseniä oli kulkueessa hänen arvionsa mukaan kymmenkunta. Se on paljon ottaen huomioon aktiivisen piirimme pienuuden ja sen, mitä Pridessä omilla kasvoilla olo viime kädessä merkitsee. Se voi merkitä kenen tahansa tapaamista, omaa kuvaa missä tahansa mediassa jne. Isäntä ei näistä piitannut!

Harkitsin itsekin osallistumista, vaikken jostain syystä mitään erityisen suurta Pride-paloa tunnekaan. Ehkä pitäisi tuntea, en tiedä. Tällä kertaa vain sitten meni näin, että Isäntä halusi mukaan enemmän ja minä jäin kotiin. Ehkä ensi vuonna.

----

Kun Isäntä kolmen jälkeen palaili Setan ja Baletin yhteisistä isoista bileistä, sain nousta ylös ottamaan vastaan testailua Kollikissan lähettämästä pajupiiskasta. Kuulemma bileissä ei ollut kukaan muu halukas ottamaan tätä käsittelyä. Hei camoon subitytöt... Jos näette Herra Huun bileissä, pyytäkää häneltä vähän piiskaa, jooko?


2 kommenttia:

  1. Pieni tarkennus, kannoin suurimman osan matkaa, mutta en kokoajan.
    -Isäntä

    VastaaPoista
  2. tuosta fistauksesta olisi mukava lukea vaikka lisää..

    VastaaPoista