lauantai 22. elokuuta 2015

Mitä kinkylle kuuluu -kysely

Turun Baletti on juuri julkaissut kyselyn, jonka tarkoitus on kerätä tietoa suomalaisten nykykinkyjen tilanteesta ja heidän suhteestaan paikalliseen kinky-yhdistykseensä. Olen itsekin ollut vaikuttamassa tämän kyselyn sisältöön ja olisi tosi kiva, jos kaikki itsensä kinkyksi mieltävät vastaisivat tähän!

Mitä kinkylle kuuluu?

Itse vastailin jo, ole kiltti ja tee sinäkin niin.

Kyselyn tarkoitus on kerätä kinkytietoa, jota tuskin koskaan missään kerätään, ja käyttää sitä yhdistystoiminnan kehittämiseen sekä kinkyyden nykytilan hahmottamiseen. Runsaat vastausmäärät auttavat yhdistystämme tässä työssä.

Tässä vielä virallinen tiedotusteksti:

" Kysely Suomen BDSM/fetish-ihmisille

Kyselyn tarkoituksena on anonyymisti kartoittaa Suomen kinkyjen kuulumisia. Haluamme tietää mitä Suomen BDSM/fetish/kinky-kansalle kuuluu tällä hetkellä. Kyselyn laatija on Turun BDSM yhdistys ry Turun Baletti ja se on osoitettu kaikille kinkyille riippumatta siitä, oletko Turun Baletin jäsen tai et. Mielipiteesi ja kokemuksesi kiinnostavat meitä. Kyselyllä toivomme saavamme tietoa siitä, miten alakulttuurimme voi kaikenkaikkiaan, millaisia tapahtumia tai palveluita kinkyt kaipaavat, ja voisimmeko me yhdistykset tai jokin muu taho tarjota niitä. Kun vastauksia on kertynyt tarpeeksi, vastausten yhteenveto julkaistaan Turun Baletin kotisivuilla http://www.turunbaletti.net/.

Kysely on avoimena verkossa ja se on täysin anonyymi. Kyselyssä ei pyydetä mitään yhteystietoja. Toivomme, että levität kyselyä kaikille tuntemillesi kinkyille, jotta saamme mahdollisimman kattavan otoksen koko Suomen tilanteesta." -Turun Baletin sihteeri Jussi web

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti