perjantai 28. elokuuta 2015

Iltaa odotellessa

Valmiina iltaan. Valmiina Herra Huulle.Text: "Haluan että mua odottaa kotiin tullessa tarjoilijattaren (esim häissä harjoitelleen) tarjoilema kylmä lonkero."

5 kommenttia:

 1. Onko bileisiin ihan tyhmää mennä jos sieltä ei tunne etukäteen ketään? Oltais puolison kans menossa jyväskylään lokakuussa ja ehkä harkitaan nyt syyskuussa olevia tampereella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi
   Arvioisin, että melkeinpä joka bileissä on mukana myös kokonaan uusia ihmisiä. Osa sitten innostuu käymään jatkossakin, osa jostain syystä ei. Sanoisin, että kannattaa hankkiutua puheisiin melkein kenen kanssa hyvänsä, niin pääsee tutustumisen alkuun. Hyvä aloitusrepliikki on, että moi, me lähdettiin nyt ihan ekoisiin bileisiin, ja vähän mietitään että mikä täällä on tämä tapa toimia... etc.. Sitten jos on jotain mielihaluja, kuten että tahtoisi päästä piiskatuksi, sidotuksi laitteeseen tai muuta, niin se kannattaa ottaa puheeksi. Näistä asioista puhuminen on ihan normaalia kinkybileissä, totta kai, ja sillä tavalla pääsee mukaan toiminnan ytimeen, jos vaikkapa kyselee että kuka voisi pikkuisen opastaa.
   Sinne vain sekaan!

   Poista
 2. Odottava kuva - hieno:)

  - M -
  yesmyprincess.com

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tetris ;) myös tuo mieheke nautti näkemästään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Rhet ja Scarlett! Hyvää dagen efteriä vaan teillekin. ;) Oli kivaa ja olitte ihan ykkösmieleisiä "asiakkaita" piiskauspisteelläni.

   Poista