sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Uusia valokuvia (T-paita ja korut) Kinky-seuramme Turun Baletti lanseerasi viikonlopun bileissä uudistetun logon sekä kannatustuotteita, kuten T-paidan. Osallistuimme Isännän kanssa paidan mainoskuvauksiin. Tässä pari otosta kuvaussessiosta.

Kuvaaja anonyymi, malli Tetris, kuvien manipulaatio Tetris.Ostin itsellenikin heti yhden paidan kun ne saapuivat. Minusta uusi logo on miellyttävän kompakti ja selkeä, eikä liian kinky-osoitteleva, etteikö paitaa voisi pitää vaikkapa kaupungilla. Olin itse kyllä mukana vaikuttamassa designiin, sekä logon että paidan, joten syytäkin olla tyytyväinen!


 Samaan teemaan tuli tehtyä Whiphunt Studion nimen alla korusarja. Korujen kuvia ei nyt tosin vielä taida olla missään kunnolla esillä, kaikkea ei vain pysty kerkeämään! Laitan tähän itse näppäämäni kuvan niistä, pahoittelen heikkoa laatua. Ostakaa toki pois, jos sattuu saataville: korut ovat minun ja työtoverini Lilon kätösten aikaansaannoksia ja tuotto menee taatusti kinkyyn tarkoitukseen. Ainakin Turun Baletin bileistä koruja ja myös paitoja saa jatkossa.


Turun Baletin korusarja, Kuva Tetris4 kommenttia:

 1. Fiksun näköinen logo, juuri niin kuin sanoit, ei hypi silmille pervomessagellaan eli sopii katukäyttöönkin. Ja Mallikin on ihan edukseen...kivat, monikäyttöiset hitsarilasitkin.... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista. Minusta on tärkeää, että seuran paitaa voi pitää muuallakin kuin seuran tapahtumissa, joissa sitten taas moni pukeutuu mielellään muuhun kuin perus T-paitaan. :D

   Poista
 2. Hyvin istuva paita. Korusta tuli lopulta (itseäni) yllättävänkin
  tyylikkään oloinen! Varsinkin tuo avonainen versio on mieleeni
  vaikka mitäänhän en alasta muuten ymmärrä.

  -B.

  VastaaPoista