sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Isännän näkökulma mustasukkaisuuteen

Herra Huu:

Blondin kirjoitus rajoista kinky-suhteessa oli niin osuva, että se sai minut miettimään. Miksi meidän pitäisi tuntea mustasukkaisuutta?
Monet kerrat olemme Tetriksen kanssa keskustelleet leikkien rajoista muiden kanssa ja Tetris on tivannut minulta, enkö ole mustasukkainen siitä että hän leikkii muiden kanssa, mutta minä en ole. Olen yrittänyt selittää sitä hänelle, mutta en ole varma olenko saanut näkökantaani läpi oikeasti.
Kun asiaa lähtee purkamaan, niin ensimmäinen mitä pitää selvittää, on kysymys:

Mitä mustasukkaisuus on

Minun mielestä mustasukkaisuus on tunne oman reviirin uhkaamisesta. Jos tuntee toisen ja luottaa häneen, niin voiko hänestä olla mustasukkainen?

Kyllä voi. Mikä johtaakin kysymykseen:

Mistä voi olla mustasukkainen

Meidän tapauksessa tunnen Tetriksen niin hyvin, että vaikka hän leikkiikin muiden naisten kanssa, niin pohjimmiltaan hän on hetero -> Naiset eivät voi viedä häntä minulta. -> Naiset eivät voi tulla reviirilleni. -> Naisista ei voi olla mustasukkainen.

Miehet voivat viedä hänet minulta, eli tulla reviirilleni. -> Miehistä voin olla mustasukkainen.

Mutta

Pääni sisällä seksi on täysin yhdyntäkeskeistä, kaikki kinky-kuviot ovat vain esileikkiä tai maustetta yhdynnän aikana. Tästä johtuu, etten pysty tuntemaan mustasukkaisuutta kuin silloin kun tilanne on johtamassa yhdyntään. Nyt pääsemmekin aiheeseen:

Rajat

Isännän velvollisuus on pitää huolta subin hyvinvoinnista. Meillä se tarkoittaa sitä, että koska en ole niin kinky kuin Tetris, en voi rajoittaa hänen kokemuksiaan omalle mukavuusalueelleni, joten mitä annan hänen kokea:

Naiset 

Heistä en ole mustasukkainen ja he voivat tuottaa tyydytystä, johon miehenä en pysty, joten minulla ei ole mitään syytä rajoittaa mitenkään Tetristä heidän suhteensa.

Miehet 

Kuten aikaisemmin kuvailin, yhdyntä on minulle SE juttu, joten se on ehdottomasti kielletty. Muuten rajat ovat väljempiä. En näe mitään syytä rajoittaa Tetristä sellaisten kokemusten hankkimisessa, joita itse en voi antaa, mutta taas toisinpäin jos voin jotain kokemusta antaa, niin sitä ei tarvi muualta etsiä. Tämä ei ole niin kiveen hakattu asia, taannoisissakin bileissä oli kokematon masteri, joka halusi oppia piiskaamaan. Tottakai opetin häntä ja annoin Tetriksen opetusmateriaaliksi.
Tetris ei saanut tästä mitään mitä en olisi voinut itsekin antaa, mutta olin itse sessiossa mukana ja valvoin ettei tilanne mennyt sopimattomaan suuntaan.

Lisäksi käymme ennen jokaista ulkopuolista tapaamista läpi, millainen siitä on muodostumassa ja olen joutunut joskus toteamaan, että nyt ollaan menossa suuntaan, jonka tunnen epämukavaksi, katsotaan tuota kohtaa tarkemmin. Esimerkiksi kerran vaadin yhtä tapaamista pidettäväksi kahvilassa seksibaarin sijaan.

Toiseen suuntaan rajojen määrittely on epämääräisempää, sillä omalta puoleltani saan kaiken mitä haluan Tetrikseltä, joten en ole kaivannut ulkopuolista leikkiä, enkä ole sellaista etsinyt.

En tiedä selvensikö tämä näkökantaani, mutta olen valmis vastaamaan kysymyksiin mitä teksti herätti.

-Herra Huu

1 kommentti: