sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

BDSM-testi, huvia ja totta

Tein eka kertaa tämän hauskan ja ajatuksia herättävän BDSM-testin, jonka tuloksiin olen usein törmännyt mm. BDSM Baarin profiileissa.

Tämä testi on verrattain kunnianhimoisesti toteutettu, ei missään nimessä huuhaata mielestäni. Ei toisaalta mitenkään tieteellisen täydellinenkään, mutta sen antama tulos ei ole kohdaltani ollenkaan huono, vaan on antanut ajatustyötä jo useammaksi päiväksi.

Olenko muka ennen kaikkea Slave, orja? Miten onnistuin vastaamaan niin, että testi luokitteli (varsin alkeelliset) alistamishuvitteluni nollan arvoisiksi?
Kolmen samanveroisen sarja, masokisti, ei-yksiavioinen ja alistuva, ovat kaikki aika tiukkaa kärkeä siinä, mitä oikeastikin koen olevani. Siis moniavioinen käsitettynä siten, että leikin mielellään muidenkin kuin puolisoni kanssa.

Manipuloin testiä hiukan antamalla aika mustavalkoista kyllää tai eitä sen mukaan, mikä oikeasti kutkuttaa tai ei. Oli aika helppo laittaa vahva ei, kun viitattiin esim. alaikäisiin tai urinaalina toimimiseen.. Tai vahvaa kyllää, kun kyseltiin, eläisinkö - jos mahdollisuus olisi - yhteisössä, jossa olisin yhtenä omistettuna henkilönä useamman D:n hallinnassa. Uuuh, sormet jalkoväliin -kamaa!

Testin hankaluus oli, kun aika usein kysyttiin, mitä juttuja harrastaisin seksin aikana. Seksin aikana? Otin sen kirjaimellisesti ja ehkä juuri siksi, kun ajattelin yhdyntätilannetta, minusta poistui se viimeinenkin dominanssi. Voin dominoida eri tilanteissa, lyhyitä hetkiä kerrallaan, mutta en näkisi tekeväni sitä seksin aikana. Joskus aikojen alussa koitin raapia Isäntää selkään, seksin aikana, mutta hän ei tykännytkään kivusta. Se jäi sitten siihen.

Tässä testitulokseni. Ne eivät varmaan kauheasti kiinnosta muita kuin itseäni, mutta tehkääpäs omanne!

== Results from http://bdsmtest.org/ ==
100% Slave
96% Masochist
96% Non-monogamist
96% Submissive
93% Experimentalist
89% Degradation Receiver
84% Bondage Receiver
82% Brat
71% Girl/Boy
63% Primal (Prey)
50% Primal (Predator)
34% Switch
31% Pervert
29% Vanilla
29% Voyeur
25% Exhibitionist
24% Bondage Giver
10% Brat Tamer
4% Degradation Giver
4% Dominant
0% All-Rounder
0% Daddy/Mommy
0% Master/Mistress
0% Sadist

Archetype details
Slave (100%)
Slaves completely hand over the control and responsibilities over their life to their master/mistress. They go a step further than submissives in the sense that their power exchange is present 24/7 and in all aspects of their life (except for negotiated exceptions such as during their office jobs). Serving their master/mistress is their primary focus in life and they rarely have limits for them.
Slaves typically pair up with masters/mistresses. 

Selvennys, koska termi aika outo:

Girl/Boy (71%)
Littles (girls/boys) are submissive spirits that mix childlike innocence with naughty sexual curiosity. They long for a nurturing loving dominant who plays a guiding, almost parental role in their lives.(* While they require a softer approach to be dominated than most other submissives, their submission can go a lot deeper and sometimes rival those of slaves.
Girls/boys typically pair up with daddies/mommies. 

(* Tässä kuvauksessa on jotain, mikä täsmää tiettyyn tasoon minun ja Isännän suhdetta.

 Testin osoite:

11 kommenttia:

 1. Jotenkin harmillista, että keskustelua syntyy kommenttien kautta melko vähän. Kun kumminkin blogin lukijakunta on aika laaja. Sivullisena ja ulkopuolisena olisi mielenkiintoista lukea keskusteluja.

  Mielenkiinnolla vertasin testisi tuloksia omiini. Siis kun kirjoitustesi perusteellahan syntyy mielikuva sinusta ja mieltymyksistäsi. Ja heti perään tajusin, ettei tuloksia voi tietenkään verrata keskenään. Minun äärimmäinen kyllä on todennäköisesti toisen neutraali. Mutta hauska testi. Itselläni sub, bondage receiver ja brat olivat top3 100% tai melkein. Eli köysiin sidottu alistuja, joka yrittää nakella suustaan näsäviisauksia. Maaria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, olen samaa mieltä, että keskusteluja ja kommentointia ottaisin mielelläni vastaan enemmänkin. Blogin tarkoitus ei kuitenkaan ole toimia laput silmillä "pöytälaatikkoon" kirjoittaen. Ehkä joillekin syntyy ajatus, ettei viitsi kommentoida, ellei ole jotain kauhean hienoa ja pitkää tekstiä mielessä. Mutta hei! Enemmän innostun kirjoittamaan, jos tulee edes pientä peukkua aina välillä.

   Millaisia tuloksia muut ovat saaneet ja tuntuvatko ne täsmäävän?

   Poista
 2. Kommentoinnista...
  Itsekin tulee aika vähän kommentoitua blogeja vaikka mieli tekisi. Sitä miettii pitkään jotain oikein hienoa sanottavaa ja useimmiten toteaa ettei mitään synny ja jää vain harmittelemaan ettei sitä peukkunappia ole näissä =D
  T: Minkki

  kellaritytto.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kommentointineitsyt ilmoittautuu ja yrittää parantaa tapojaan :) Usein tosiaan ajatukset vaan jäävät pyörimään eikä mitään järkevää saa ulos. Kirjoituksesi ovat hurjan mielenkiintoisia ja nautittavia, toivottavasti jatkat!

  - testituloksiaan sulatteleva Astralis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Astralis!
   Tuntuu hienolta kun joku vakituinen (?) lukija ilmoittaa täällä kommenteissa itsestään. Laita vain sinä ja muutkin jatkossa niitä pieniä ajatuksia tänne ketjuun, vaikka keskeneräisiä pätkiä.

   Poista
 4. Minkin testitulos:
  == Results from http://bdsmtest.org/ ==
  100% Bondage Receiver
  100% Degradation Receiver
  100% Masochist
  96% Submissive
  93% Experimentalist
  88% Brat
  75% Non-monogamist
  74% Girl/Boy
  70% Exhibitionist
  65% Slave
  59% Voyeur
  33% Primal (Prey)
  28% Brat Tamer
  21% Switch
  16% Dominant
  15% Bondage Giver
  13% Daddy/Mommy
  13% Primal (Predator)
  4% Sadist
  4% Vanilla
  3% Pervert
  0% All-Rounder
  0% Degradation Giver
  0% Master/Mistress

  Kielitaidottomalla kesti melko kauan tavata kysymyksiä ja pohdin niitä ehkä vähän turhan laajasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkki, tää testitulos kuvaa aika hyvin sitä käsitystä joka minullakin sinusta on. :)
   Kuinkas ollakaan, sulla on tuo orjakin vasta tuolla puolivälin tienoilla, JR ilmeisesti allekirjoittaa tämän myös. Mutta oletpas sinä kauheen kova maso! No ei olis musta toisaalta semmosiin kuten se katetrointihomma, mistä viimeksi kirjoitit.

   Tuolla 0% Mistress pääsee jo hyvin paskadommekerhoon. ;)

   Poista
 5. Tuota mason ja subin suhdetta mietin. Molempien tuloksissa nuo molemmat ovat kärkipäässä. Entäs jos submissive olisi 30% ja maso 90% tai toisinpäin? Eli ne eivät kävelisi käsi kädessä. Minkälainen ihminen silloin olisi? Maaria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, harvinaisempia varmaan tämmöiset, mutta kyllä vaikkapa masokismi ilman alistumista on mahdollinen. Luin kerran erään nuoren miehen kuvailua siitä, miten hän on masokisti eli saa nautintoa tietynlaisesta kivusta, mutta että miten hän ei ikinä alistu kellekään sitä saadakseen. Kipu tuotetaan hänen ehdoillaan. Tämän miehen prosentit voisivat olla kiinnostavia!

   Sitten taas ei-masokistinen subi on varmaan tosi paljon tavallisempi tapaus.

   Poista
 6. Kyllä meitä masokisteja vailla subipuolta on. :) Itselläni nimenomaan ensin nousi pintaan se masokistipuoli, ja ongelmia syntyi, kun leikkikaverit odottivat, että masokistin on oltava myös alistuva, ja itsekin kaiken uuden ja jännän äärellä yritti sopeutua siihen. Onneksi itsetuntemus karttuu, nykyisellään määrittelen itseni panseksuaaliksi dominoivaksi sadomasokistiksi voimakkaalla exhippari-twistillä :D

  Pakkohan tuo testikin oli tehdä, aikapaljon siinä osuu yksiin omien tuumien kanssa, etenkin kärki- ja häntäpää.:

  100% Bondage Giver
  96% Degradation Giver
  91% Sadist
  88% Dominant
  83% Primal (Predator)
  80% Non-monogamist
  80% Primal (Prey)
  75% Bondage Receiver
  70% Experimentalist
  70% Switch
  64% Voyeur
  63% Master/Mistress
  59% Masochist
  46% Exhibitionist
  38% Daddy/Mommy
  38% Submissive
  13% Degradation Receiver
  13% Pervert
  9% Vanilla
  4% Girl/Boy
  0% All-Rounder
  0% Brat
  0% Brat Tamer
  0% Slave

  Aino
  -vakkarilukija ja liian harvoin kommentoiva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiintoisan erilainen lista sinullakin! Etenkin tuo "slave", joka minulla ekana ja sinulla absolut 0. :D

   Dominoiva masokisti on kyllä kieltämättä epätavallista, mutta vahvistaa sitä kuvaa, miten erilaisia ihmiset ovat. Minullakin oli ekana päällä masokistinen piiskauskaipuu kun aloin tutustua kinkyyn, mutta toisin kuin sinulla se lähti varsin luontaisesti kehittymään alistuvaan suuntaan.

   Poista