tiistai 28. huhtikuuta 2015

Autoerotiikkaa

Minun piti runkata oikein ajan kanssa.
Kävin aamulenkin jälkeen suihkussa ja ajelin pitkästä aikaa häpykarvani. Ihana silkkinen tunne sai minut himokkaaksi. Ihan vain itseäni kohtaan. Minulle tuli oikein hyvä runkkausfiilis.

(Runkkaus on vähän ruma sana, mutta sen synonyymit kuten itsetyydytys, onanointi saati masturbointi ovat kaikki mielestäni kamalia ja muinaisuudelta kalskahtavia.)

Otin muutamia välineitä esiin. Tällä kertaa minua erityisesti sävähdytti eräs lempifantasiani, jossa laittaudun täysin uloslähtökuntoon, normaalit vaatteet ja erityisesti tiukat farkut päällä. Paitsi että sullon käskystä tai omasta halustani dildon sisääni ja päristimen vielä mukaan pikkareihin. Uuuh! Niin, paino sanalla fantasia, paitsi että tätä voi pikku hetken harrastaa yksin kotioloissa.

Joskus tapasin runkata iltaisin sängyssä ennen nukahtamista. Nykyään harrastan mieluiten aamupäiviä, jos suinkin mahdollista. Vireystila on korkea ja mikäs sen kivampi tapa aloittaa päivä.

Aika usein menen pelkällä klitorisstimulaatiolla, mutta nyt - ehkä sheivauksen kunniaksi - minulla oli ehta penetraatio-olo. Eikä mitä vain pientä dildoa, vaan itse askaroimaani hirvitystä. Tämä on jo vähän nolo juttu, mutta joskus iskee himo ihan liioiteltua patukkaa kohtaan. Kyllähän sellaisia on myynnissäkin, mutta näppärä tyttö ottaa vähän retkipatjaa, teippiä, kortsun... tadaa! Minun salainen ystäväni on suurimmalta halkaisijaltaan kuutisen senttiä. Se on ihan samaarin paljon, siinä rajoilla että sattuuko. Sen kanssa täytyy olla varovainen, mutta niinhän minä olenkin, ihan omassa rauhassani.

Nyt nautitaan. Laitan vähän vanhaa Twin Peaksia soimaan ja purista liukkaria tukevan ystäväni päähän. Mahtuuko, mahtuuko.. sattuu vähän. Varovasti, ei uskalla liikutella yhtään. Puolet jo sisällä, aaahh.. Jahka saan tämän sisään, voin vetää tiukat alkkarit päälle ja koettaa miltä tuntuu liikkua huoneessa. Paitsi että kun laitan päristimen vielä äärilleen venytetyn pillun päälle, en voi hillitä, vaan laukean kuin ilotulitusraketti. OOO-- AAA-- HHH!!

Tuota. Hupsista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti