keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Nussittu olo, sessiokuvaus

Isäntä soitti kesken työpäivän.
"Miten menee? Oletko ollut töissä vai vielä flunssassa? Eli ei enää kipeänä? --- Laita ne samat vaatteet kuin laivareissulla ja odota mua valmiina".
"(Ups!) Okei.."

Oikean hetken tultua riisuin nuhjuiset työvaatteeni kasaan ja avasin salaisen (pervo)kaappimme oven avaimella. Tiesin olleeni aika tylsä partneri viimeiset pari viikkoa, pitänyt tahtomattanikin Isäntää puutteessa. Nyt tiesin varmuudella saavani kohta ja kunnolla. Otin kaapista esiin vaateparren, josta Isäntä pitää: kaunis olkaimeton toppi, polvipituinen hame ja stay-up sukat, kaikki mustia. Harjasin hiukseni auki ja laitoin vähän meikkiä. Alushousut jätin pois. Aivan kuten ruotsinlaivalla!

Pian Isäntä tulikin kotiin, olimme kaksin koko talossa. Menin häntä eteiseen vastaan, kun hän saapui oma työasunsa päällään: käytössä vähän likaantunut huomiovaatetus. Ripustin hänen takkinsa ja polvistuin eteisen matolle avaamaan turvakenkien nauhoja. Minulla oli leidimäinen olo asuni tähden ja tämä tuntui epäsopivalta asetelmalta. Ehkä juuri siksi kinkyltä. Vieläpä sain odotella hiekkaisella matolla polvillani, kun Isäntä kävi heittämässä vähän vettä.

Siirryimme yläkertaan. Isäntä haki raippansa ja käski minun laittaa käteni pöydälle. Hän kiskaisi hameeni ylös, paljastaen paljaan takamukseni. Hän toruskeli minua jostain viime päivien huolimattomuuksista ja löi muutamia kertoja raipalla. Peppuni ei kestänyt mitään! Siis kerta kaikkiaan tuntoni oli äärimmäisen herkillä, piiska ei tuntunut ainakaan hyvältä ja Isäntäkin huomasi sen. "Sulla on kipukynnys aika alhaalla". Hän antoi periksi ja löi pari kertaa pelkällä avokämmenellä, joka sekin sattui. Kun piiskaus meni tällä tavalla puihin, livahti hänen kätensä seuraavaksi takaa hyväilemään jalkoväliäni. Se teki enemmän hyvää tällä kertaa.

Isännällä oli päällään pelkkä musta poolopaitansa, kun hän kutsui minut sängylle ratsastamaan päälleen. Tulin, ja levitin hameeni lanteittemme ylle. Esileikki oli ollut minun kannaltani lyhyt ja jäykkä kalu tunkeutui miellyttävän hankauksen kera sisään. Vasta useamman työnnön jälkeen alkoi tuntua luistoa.
Yleensä en erityisemmin pidä ratsastusasennosta, en ainakaan kylmiltään. Siinä en voi olla passiivinen ja nauttia miehisen vartalon otteista. Minun pitää liikkua itse ... ääh. Vasta kunnolla kiihottuneena saatan oikeasti nauttia tästä mahdollisuudesta.  Siksi olin todella tyytyväinen, kun Isäntä hetken perästä päätti nostaa hameenhelmaani takaa ja ottaa omansa kunnon doggy-tyyliin.

"Pikkuinen on Isännän panopuu, jonka Isäntä pukee miten tahtoo ja ottaa milloin tahtoo."
"Jooh, olen, jooh!"

Maatessaan raukeana vierelläni Isäntä antaa minulle luvan leikkiä itsekseni jos tahdon. Nyt tahdon. Hameen karhea kangas tuntuu ihanalta, kun sitä hieroo vasten klitoriksen aluetta. Se ei vain nyt ihan riitä. Luon häneen kaipaavia katseita ja mutisen "mä haluaisin sen suuhuni!".

Isäntä on polvet patjassa hajareisin rintani päällä ja työntelee minua verkkaisesti suuhun. Nautin ja koetan saada päänsisäiset fantasiani järjestykseen että pääsisin huipulle minäkin. Alan hengittää raskaammin ja Isäntä puskee pari kertaa vähän rivakammin kurkkuuni. Lipsahdan lopulta reunan yli ja laukean henkeä haukkoen, hyvä etten pure hänen kaluaan kiitokseksi.
Jälkeenpäin säpsähtelen hervottomana ja tuntuu kuin voima olisi kadonnut raajoistani. Voisin sulkea silmäni ja antaa hengittelyn lopullisesti olla.

"Sä haet jälkikasvun hoidosta."
"Jooh. Mitä kello on?"


2 kommenttia: