maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kiellot on ihania

Olen noudattanut tämän vuoden puolella taas vähähiilihydraattista ruokavaliota, välillä kovinkin tarkasti, vaikka se toisinaan aiheuttaa minulle heikotusta. Tähän ruokavalioon olen päätynyt aiemminkin ja se oli silloinkin hyvä ja suht helppo keino pudottaa paino, pitää se alhaalla ja silti ylläpitää lihasmassaa.
Tämä toimii, kunnes asteittainen lipsuminen alkaa. Pahinta on karkki. Tai jätski. Mikä vain todellinen hiilaripommi. (Suklaata en mainitse, sillä sitä löytyy todella alhaisin hiilarein ja tumma suklaa on sitä paitsi terveellistä). Kun lipsunta alkaa, on kierrettä hankala katkaista. Itselle on niin helppo perustella, että koska nyt oli ______, niin ansaitsen muutaman _______.

Paitsi että nyt se katkesi, juuri vartti sitten. Herra Huu kertoi, mitä ruoka-aineita vältän seuraavat kaksi kuukautta.
Noniin, käytin D/s-suhdetta tässä ihan rehellisesti hyväkseni. Isännän kielto on valttikortti, joka minulla tehoaa. Siksi turvaan siihen oikein mielihalulla tärkeissä asioissa. Eikä Isännällä ole mitään sitä vastaan, että pyynnöstäni miettii ja sanelee minulle vähän rajoja taas tähänkin elämän alueeseen. Eihän hän voi sitä muutenkaan tietää, että vedin juuri pussillisen sokerikarkkeja ja sain siitä huonot fiilikset. Nyt olo on sen sijaan helpottunut. Vastuu ja kontrolli on taas kerran otettu pois.

Heh, määräaika on sattumalta juuri sama kuin eräällä tutulla aika, jonka hän joutuu pitämään vielä siveysvyötään. Hän kertoi siitä varsin lakoniseen, kiihkottomaan sävyyn. Toisin sanoen, hän ei laukeaisi ennen kuin aikaisintaan kahden kuukauden päästä. Siksi koska niin hänelle oli sanottu.

Toivotan hänelle oikein ihanaa laukeamista sitten kahden kuukauden päähän, samaan aikaan jolloin Tetris ahtaa suuhunsa taas jotain hiilariherkkua!

Siis jos me molemmat saadaan lupa.

1 kommentti:

  1. Jos pitäisi valita karkkilakko tai orkkulakko kahdeksi kuukaudeksi, valinta olisi ainakin itselle aika selkeä :-)

    VastaaPoista