lauantai 21. helmikuuta 2015

Herra Huu

"Ihan sama mitä sä puet päälle sen hameen lisäksi. Kunhan sulla on laivareissulla pillu paljaana".

O-ho-ho-hooo...

Se oli seksikkäintä mitä olen kuullut pitkään aikaan. Ja se sanottiin autossa pikatiellä, kuskin toinen käsi reidelläni.
Herra Huu!

----

Tätä edeltäneenä iltana sain itkuraivarin. Heitin kaulapannan pöydälle ja huusin että sä et hitto välitä musta pätkääkään.

----

Olen aikeissa laittaa päivällistä. Isäntä heräilee päivätorkuilta viereisessä huoneessa. Hän kutsuu minut luokseen ja mutisee, että uni taisi jäädä nyt vähän hankalaan kohtaan. Hän nousee sohvalla istumaan, vetää housujaan alas paljastaen seisovan kalunsa. Asetun kontalleni hänen eteensä ja alan imeä. Koetan olla ripeä ja kuulostelen talon ääniä, sillä lapsi on vain käymässä naapuriasunnossa. Kiihotun valtavasti spontaanista tilanteesta ja siitä, että meillä ei ole paljon aikaa.

Saan kiitokset ja olen todella tyytyväinen, joskin hirveän kiihkoissani. Lapsi palaa kotiin. Minun on pakko poistua vessaan runkkaamaan nopea orkku ennen kuin saatan palata patojen ääreen.

----

Isäntä ei ole tyytyväinen. Olen laiminlyönyt tai unohdellut muutamia kotitalousasioita. Niistä saa hyvän syyn vähän rangaista.
Isäntä käyttää omaa kaluaan suukapulana, piiskaillen samalla minun takamustani siimapäisellä raipallaan. Hän tekee sen melko mielenkiinnottomasti, sillä hänellä on muuta mielessä. Hän käskee minua: "Liukasta ittes".

Makaan Isännän alla lattialla ja saan peppuuni. Hän kuiskii korvaani, että tätä sopii muistella jos taas tekee mieli luistaa käskyistä.

----

Istun tuolilla pyyhkeen päällä ja Isäntä minua vastapäätä sohvalla. Minulla on itse valitsemani värisevä dildo kädessä ja koetan hakea katseelleni turvapaikkaa jostain lattianrajasta. Isännällä on näkymä suoraan paljaaseen pilluuni ja minulla käsky hyväillä itseäni.

Isäntä, Herra Huu, vetää käteen samalla kun minä koetan tavoitella yksinrunkkailun tunnelmia. Tämä ei ole minulle tuttua, enkä ole tottunut olemaan katseen kohde. Teen silti parhaani.

Lopulta päädyn selälleni lattialle, Isäntä hajareisin päälleni. Lämmin sperma tipahtelee vatsalleni ja minäkin saan orkun oman käden kautta.

----

Makailemme vieretysten sängyssä. Meillä oli päivällä jokin pieni erimielisyys. Isäntä ottaa minua nenästä kiinni ja painaa kämmenensä suulleni. Samalla hän kysyy, oliko tapani kohdella Isäntää nyt oikein.
Ravistan nopeasti päätäni ja saan takaisin oikeuteni vetää henkeä.

----

Ruokapäydässä, muiden läsnäollessa, Isäntä ojentaa minulle lasinsa ja sanoo kehoittavalla äänellä "vettä".

Me molemmat tiedämme: D/s, hallitseva ja alistuva.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti