maanantai 19. tammikuuta 2015

Siivousta, seksiä ja salaattia

Facessa alkanut sanailu kotiorjailusta laitettiin sitten toteen.

Ennen H-hetkeä minulla oli päiviä vähän matala olo, enkä oikein hahmottanut, saisinko kerättyä itseni sopivaan vireeseen ennen suunniteltua vierailua. Vanhaan kokemukseen nojautuen en kuitenkaan käynyt hätiköimään, vaan luotin omaan kehooni. Se oli ennenkin ottanut hallinnan ihan sujuvasti kun hetki viimein koittaisi. Sen tähden tällaisten juttujen peruuttelu pienen jännitysmorkkiksen takia on vain tyhmää ja turhaa. Kyllä kroppa tietää ja vie.

Ajelin sitten panta kaulassa pelipaikalle, Rammsteinin parhaita kappaleita hyvällä volyymilla soitellen. Minulla oli ollut panta saman viikon maanantaista lähtien, Isäntä oli ohjeistanut että irrottaisin sen vasta kun voisin ojentaa sen Herralle.

Olimme Herran kanssa etukäteen kirjoitelleet muutamin lausein läpi rajamme ja puolisoittemme rajat. Selvisi, että ne eivät olleet kovin monimutkaisia kellään. Olin voinut kertoa, mistä suunnilleen pidän. Palvelu, siivous; rangaistukset, piiska... näitä minun tavallisiani. Herra kertoi, että Pikku-Rouva halusi sittenkin pitäytyä subina ja se oli minulle tietysti ok, joskin toisinkin olisi ollut ihan jännää. Herra kertoi johtavansa mielellään leikkiä ja vihjaili jotain sen luonteesta ennakkoon.
Katsoin nämä keskustelut riittäviksi, vaikka muuten tiesimme toisistamme varsin vähän. Ehkä kuitenkin tarpeeksi.

Pidin tavasta jolla ovelle tullut Herra otti minut vastaan. Riisuin päällysvaatteet ja irrotin pantani, jonka sitten ojensin muodollisesti hänelle. Hän laittoi sen välittömästi kaulaani, huolellisesti työskennellen, ja pyöritteli minua sitten tovin tutkivasti ympäri. Löysin heti roolini ja vaikka jännitin yhä, saatoin toimia luontevasti, kun minua kehotettiin siirtymään yläkerrokseen työn ääreen.

Pikku-Rouvalla oli ollut edellisenä iltana isot juhlat ystävilleen ja sekä ruokasali ja keittiö olivat sanalla sanoen juuri sen näköiset. Sekä hän että minä saimme komennon siivota kaikki ja imuroida vielä päälle. Valehtelenkohan paljon, jos sanon että siivosimme tunnin. Kun saimme kahvinkeittimen esiin, saatoimme keittää Herralle ja itsellemme kahvit. Pikku-Rouva kaatoi kuppeihin ja minä kuljetin kahvin Herralle. Jotenkin onnistuin läikyttämään hänen jalkojensa juureen pari läiskää. Juoksutin kiireesti rätin paikalle ja pyyhin kaiken hänen edessään polvillani. Taisinpa huokaista nautinnosta..

Se ei kuitenkaan ollut vielä siinä. "Tetris, tänne."
Jätin oman kahvikuppini pöydälle ja menin nojaamaan Herran osoittamaa seinää vasten. Hän veti alushousujani (olin käskystä vähentänyt vaatekappaleita siivouksen edetessä) alas sen verran, että saattoi roimia viisi kepiniskua takamuksilleni. Se sattui. Se oli ihanaa.

Kun olin nielaissut kahvini lattialla istuen aloin imuroida. Oikeastaan Pikku-Rouva meinasi sen tehdä, mutta Herra ottikin hänet vierelleen sohvalle ja minä jatkoin työn loppuun. Sain käskyn tulla sinne heidän luokseen, kun homma olisi valmis. Tilanne tuntui minusta jo varsin kiihottavalta, eikä minulla ollut kovin paljon arvailtavaa, mitä seuraavaksi ehkä tulisi. Hoidin silti imuroinnin huolellisesti loppuun, sohvien suuntaan vilkuilematta.

Astelin erikoisessa, unenomaisessa mielentilassa toisten luo. Minulla oli tässä vaiheessa ylläni vain punaiset, yksinkertaisen malliset alushousuni, kaulapanta sekä Herran laittamat käsi- ja jalkakahleet. (Pinkit, hän lupasi ostaa minulle mustat, jos tulisin toiste). Hiukseni olivat poninhännällä, eikä minulla ollut juuri meikkiä eikä lainkaan koruja.
Pikku-Rouva istui tiivisti Herran vierellä pää taakse taivutettuna, hänen alavartalonsa avoimen paljaana. Herra viittasi minut Pikku-Rouvan eteen. Minusta oli ihanaa, ihanaa päästä nuolemaan. Milloin olen viimeksi päässyt!? Sain työskennellä rauhassa, Herran kehoitellessa Pikku-Rouvaa kertomaan minulle, mitä minun tulisi tehdä. Hän ei ohjannut hommiani juuri muuten kuin kehonsa reaktioilla. Hetki oli intensiivinen, tein juttuja, joiden arvelisin miellyttävän itseäni ja sainkin hiukan kehuja. Koin kehossani ihania väristyksiä, kun Pikku-Rouva kosketti kevyesti hiuksiani ja voihkaisi.

Jossain vaiheessa Herra siirtyi taakseni. Hän käski minua keskittymään samalla, kun löi minua takamuksille jollain lätkällä tai floggerilla. Uh, keskity siinä sitten. Pikku-Rouva hyväili hiuksiani samalla kun Herra löi tai käytteli minuun muutamia leluja tai sormiaan. En kertaakaan katsonut taakseni, mutta ainakin painoilla varustetuista nipistimistä sain nauttia. "Sä olet ihan märkä".

Kaiken kaikkiaan Herra oli kyllä varsin varovainen. Rajoja täytyy tietenkin hakea ja testata, mutta liikennevaloja en onneksi joutunut huutelemaan, vaikka niistäkin oli alussa vähän puhetta. On täysin mahdollista pärjätä ilman varsin keinotekoisia merkkejä, kun subi tulee vastaan ja näyttää tuntemuksiaan ulospäin ja D on riittävän herkillä niitä tulkitsemaan. Herra oli kyllä totaalisen virittynyt taajuudelleni, siitä ei ollut epäilystä. Jos vielä leikimme, voin ehdottaa että hän astuisi hiukan pidemmälle kivun suuntaan.

Kun sain nousta konttausasennostani, olin kyllä vähän pökerryksissä päästäni, niin kauan olin ollut yhden tehtävän ja kaikenlaisten ärsykkeiden vallassa. Minut ohjattiin eräänlaiselle isolle pehmeälle rahille selälleni. Oi, tyynykin laitettiin pääni alle! Herra käski minua levittämään puolestani jalkani ja Pikku-Rouva asettui jalkoväliini. Hänellä oli mukanaan jonkinlainen muotoiltu sauvakin. Herra laittoi silmilleni kevyen kankaan, joskin pidin silmäni kiinni ihan mielelläni, sillä levittäytymien alastomana toisten eteen on aina vähän tiukka paikka. Pikku-Rouva alkoi lipoa ihanalla kielellään kuin vanha tekijä ja ihanat tuntemukset nousivat välittömästi. Herra varoitteli ennalta tiputtelevansa vähän steariinia päälleni samalla.
Steariinin pieni pistely yhdistettynä suureen nautintoon tuotti äänekkään orgasmin.. Kerrankin sai huuta surutta.
Aahh, mitä ihania ihmisiä!

Silittelimme ja kiittelimme toisiamme tovin. Herra antoi Pikku-Rouvansa ottaa suihin samalla kun minä keräilin itseäni. En kauaa malttanut vain katsella, vaan asetuin povistuneen naisen taakse ja hyväilin häntä takaa, tai no nylkytin. Sori vaan, jos se oli vähän mautonta! Antakaa joku mulle strappi joskus...
Herralla oli muuta mielessä ja hän opasti meidät heidän leveään parisänkyynsä. Hänen mukaansa oli aika antaa Pikku-Rouvalle orkku. Tämä asettui keskelle sänkyä pää minun sylissäni, musta hyrrä kädessään ja Herra alkoi lykkiä häntä. Hmm, taas ruksattiin Tetrikseltä yksi eka kerta pois: tämä varmaan lasketaan jo oikeaksi kolmen kimpaksi, ainakin kun autoin lopulta Pikku-Rouvaa saavuttamaan huipun pikku tempullani.

Jälleen keskinäistä kuhertelua peiton alla, voimien keräämistä hyvässä hengessä. Kaikki olivat väsyneitä - kaikki olivat yhä valmiina kaikenlaiseen touhuiluun. Keneltä orkku vielä puuttuikaan?

Herra makasi selällään ja huohotti, Pikku-Rouva otti suihin ja runkkasi häntä, minä tungin rehellisen kiimaisena Herran sormia tiukemmin pilluuni ja koetin tavoitella hyvää kakkosta.

Lopulta autoin Herraakin laukeamaan toisentyyppisellä sormitempulla.
Makasimme raukeina hyvän tovin, juttelimme ja vähän avauduimmekin asioista. Siinä autereessa puhuimme, että tämä saisi mielellään jatkoakin.
Kunnes Herra komensi meidät kaikki suihkuun ja sitä kautta nauttimaan kahvia ja salaattia, jota oli eilisistä juhlista jäänyt valtava kulho. Sain sitä kotiinkin ison kasan muovirasiassa. Hyvästelin molemmat suukoilla ja kiitoksilla.

---

Kotona istuin Isännän kainalossa ja kerroin kokemastani. Nyt oli meidän hetkemme kuherrella ja halailla.
Ruoho aidan toisella puolella on.. toisenlaista. Siinä kaikki ja kotiin on ihana palata.

---

"Tuo oli oikein hyvä kirjoitus!
 Lauantaista jäi hyvä mieli ja leikittiin koko viikonloppu. 
Kiitos vielä seurasta ja rohkeudesta, sekä Isännälle avarakatseisuudesta." 
-Herra


2 kommenttia:

 1. aivan huipputarina!! vieläkun olis pari kuvaa lisukkeena niin huhhuh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ilahduttaa saada positiivinen kommentti.
   Kuvia ei ikävä kyllä voi laittaa, kun itsekin kielsin kaikenlaisen tallentamisen.

   Poista