tiistai 18. marraskuuta 2014

En ole koskaan!

Koitan jatkaa haastetta minäkin.
Vaikeaa, sillä mieleen tulee asioita joita _olen_ tehnyt ja sitten toisaalta sellaisia, mitä en edes kaipaa.

1. En ole koskaan saanut virtsaa päälleni. En oikein osaa kaipaillakaan. Tai sanotaanko näin, että enemmän voisin kaivata tilannetta, joka olisi riittävän luonteva tällaiseen toimintaan, kuin itse ainetta.

2. En ole koskaan tullut käsketyksi nuolemaan kenenkään jalkineita. Vrt. aiempaan, eli itse suoritus kylmiltään ei houkuttele, vaan riittävän intensiivinen tilanne ja hetki.

3. En ole koskaan harrastanut seksiä muitten miesten kuin oman parisuhdekumppanini kanssa. En ole esim. pidellyt kenenkään toisen penistä muutoin kuin vaatteiden läpi. Nykyisellään haaveeni eivät suuntaudu tähän suuntaan, mutta en sulkisi mitään lopullisesti poiskaan. (*
 
4. En ole koskaan pettänyt puolisoani. Oliko tämä nyt aiheen ulkopuolinen seikka?

5. En ole koskaan käyttänyt strapparia kehenkään. Emme kyllä edes omista sellaista. Onneksi penetroinnissa strappari ei ole edellytys.

6. En ole koskaan ottanut neuloja itseeni. Tilaisuus olisi ollut, mutta kieltäydyin, sillä se ei oikeastaan kiinnosta. En kyllä myöskään sähköä ja mitä muita näitä on.

7. Haha, en ole koskaan pukeutunut tiukkaan kumiin! En tiedä miltä se tuntuu. En myöskään korsettiin; en tiedä miltä sekään tuntuu. En kaipaa kumpaakaan.

8. En ole koskaan dominoinut miestä, jos bilepiiskauksia ei lasketa. Voi olla, että piankin saisin siihen mahdollisuuden, katsotaan nyt miten asiat menevät. Korostan kuitenkin, että olen alistuva, joka saattaa pomottaa "harrastuksenaan".

9. En ole koskaan ollut kunnolla kolmisin (tai useamman kera). Kiinnostaisi.

10. En ole koskaan tuntenut morkkista tai vääränlaista häpeää asioista joita olen pervoillessani tehnyt. Turvaan selustani: mietin asiat itselleni etukäteen selviksi, tarkkailen muita ja luotan vaistooni sekä intuitioon. Toisin sanoen, vaikka teen kaikenlaista, en sekoile.

(* Nyt en ottanut lukuun sitä, että ulkopuolinen mies on työnnellyt sormiaan sisääni.. Jaa jaa..!

Kiitos haasteesta Peikko ja Blondi ja kiitos muille bloggareille tirkistelytuokiosta! Kaikkia hauskoja vinkkejä tipahteli mm. muutamilta naishenkilöiltä..

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Öh... joo? Minulla ei ole koskaan ollut yhtään irtosuhdetta miehen kanssa. :D

   Poista
 2. Kiinnostaisiko sinua siveysvyön käyttäminen? Minulla on nimittäin itselläni subi, jota kaikista eniten kiinnostaa pitkäaikaiset siveysvyösessiot. Hän siis joutuu elämään omaa arkeaan siveyvyössä, joka kyllä mahdollistaa WC-käynnit, mutta ei itsetyydystystä tai seksin harrastamista. Hän ei itse tiedä, milloin päätän avata vyön. Lyhimmillään hän on ollut vyötettynä muutaman tunnin ja pisimmillään puoli vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä sanoa, että en ole koskaan koittanut mitään tällaista, jos ei nyt noin viikon runkkauskieltoa lasketa. Onkohan subisi mies? Voin olla nyt tietämätön, mutta en ole kuullut että naisille olisi ihan vastaavaa siveysvyöjuttua kuin mitä miehille on. Ehkä se on myös miehiä enemmän kiehtova asia.

   Poista