perjantai 3. lokakuuta 2014

Muuttamassa taloa

Olemme muuttamassa toiseen taloon.

Vajaa neljä vuotta sitten muutimme tähän taloon ja silloin tilanne oli tämä: heitin hys-hys roskiin ainokaisen dildoni (ostettu jo edellisen miessuhteen aikana), sillä pelkäsin sen putkahtavan vääriin silmiin muutossa. Edes Isäntä ei tiennyt tästä dildosta, sillä hän ei siinä vaiheessa vielä ollut Isäntä, enkä olisi kuunaan kehdannut kertoa siitä hänelle.
Toinen sattumus edellisestä muutosta oli, kun äitini näki vahingossa vaatekomerossa sellaisen pitkän, löysän teatteriruoskan ja minua hävetti. Hulluinta vielä, että sitä ei edes käytetty sessiointiin, sillä siihen aikaan meillä ei vielä sessioitu. Se esine oli vain vitsi, seksikäs vitsi.

Sellaista silloin, nelisen vuotta sitten.Tähän matkalaukkuun (lukolliseen) olen ahtanut osan S/M-kamastamme. Minulla on kova huoli selvittää kaikki tämänkaltainen tavara pois silmistä ennen kuin muuttoapua alkaa huomenna tulla sisään.Yläkaapit on nuohottava huolella ja ajatuksella läpi.

Uudessa osoitteessa meillä on nimenomaan tätä tavaraa varten remontoitu lukollinen komero odottamassa.

Huomaan, että nolon tavaran haaliminen kasaan on haastavaa. Oma silmä on tottunut tiettyihin juttuihin, eikä pidä niitä enää erityisen kummallisina. Sitten taas toisaalta osa mielestäni hyvinkin kinkyistä esineistä näyttää ihan tavallisilta. Koita siinä sitten tehdä päätöksiä.

Nyt tuntuu, että salattavaa tavaraa olisi paljon. Eikä tässä ole vielä edes mukana eroottiset kirjat ja lehdet. Silti emme ole mielestäni mitenkään erityisesti haalineet rekvisiittaa. Vain jotain uutta kivaa silloin tällöin, hyvin harvoin.
Kyllä tässä jo erillistä komeroa tarvitaankin.

6 kommenttia:

 1. Parahin Y.P. Matkalaukku-kommenttisi tuli minulle meiliin, kuten kaikki saapuvat kommentit, mutta tänne se ei ollut ilmestynyt. Mahdoitko poistaa tarkoituksella vai hävisikö se vain? Haittaako, jos liitän sen tähän takaisin? Voit vastata: tetris.w@gmail.com
  Pohdin vain, onko tässä ohjelmassa jotain toimintaongelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas outoa! En tiedä mikä tämän inkongruenssin takana mahtaa olla. Saa liittää tai olla liittämättä, ei ollut niin tärkeä asia :D

   Y.P.

   Poista

  2. "Mulla on enimmät kamat numerosarjallisessa vanhassa matkalaukussa. Numerolukko on siitä hyvä, että avain ei voi hukkua, mutta tavarat eivät päädy vääriin käsiin vaikka matkalaukku ois sisustuselementinomaisesti hyvinkin näkyvällä paikalla.

   -Ylempi Pylly "

   Poista
 2. Tässähän tuntee intsensä välineurheilijaksi kun omat harrastevälineet ei mahdu edes yhteen kaappin, vaan harvemmin käytetyt välineet on varastoitu laatikoihin varastoon.
  Köysivyyhdit hyllykössä kaikkien nähtävänä jne
  kun käysistä askartelee koriste-esineitä, pannualusia tms. ja antaa niitä lahjaksi tutuille niin kukaan ei jaksa ihmetellä että miksi jollakin on köysivyyhtejä leviänä eripuolilla kämppää ;)

  VastaaPoista
 3. Oon jo jonkun aikaa miettinyt leikkimielisesti haastavani muut pervo/seksibloggarit paljastamaan välinelaatikkonsa/-kaappinsa/tyrmänsä/lempiroinansa muille. Ja tietenkin itse myös. On yllättävän terapeuttista, jo ihan vaniljavinkkelistäkin, nähdä että kyllä ne muutkin. Ja että aina on joku vielä hullumpi tai välinekeskeisempi ja että ei tässä ole mitään pahaa ja sairasta, noloa kylläkin korkeintaan. Eli kiitos tästä, innostukaa muutkin, jooko? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinäpä ideaa! :D
   Voisin itsekin blogata tästä aiheesta vielä uudestaan, keskittyen kaikkiin niihin erityisimpiin juttuihin. Sillä aikaa odottelen bloggauksia muilta.

   Poista