sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Subikoiran bileilta - seurakoirasta susikoiraan

Mitä on olla subi? Millaisia rooleja subilla voi olla kinkyskenessä?

"Lampaat! Luopiot! Kaivakaa jostain itsellenne selkäranka tai madelkaa matkoihinne. Pikkusen ryhtiä tähän hommaan nyt, ämmät!" - Pikkusisko

Tämä Pikkusiskon epätavallinen purkaus koskien subeja kirkasti minulle sen, mistä näkökulmasta tahdon eilisiä Fetish Club -bileitä muistella.

Lupa bileisiin lähtöön tuli selväksi vasta samana iltapäivänä, siihen asti olin joutunut jossittelemaan kahden vaihtoehdon välillä. Isäntä oli jo varautunut menemään bileisiin itse, mutta päätti sittenkin toisin ja minä pääsin pakkaamaan bilekassia. Tällä kertaa meistä vain toinen saattoi lähteä.

Olin tarjoutunut (ja minut oli hyväksytty!) viemään erään uudehkon jäsenen julkisen piiskauksen neitsyyden ja se oli pääasiallinen maalini näissä pippaloissa. Minulla oli kieltämättä vähän deemäinen olo, kun olin liikkeellä yksin ja ihan omaa käyttöä varten piiskatkin mukana. Tungin mustien reisitaskuhousujeni puntit vihreisiin varsikenkiini ja laitoin ylleni mustan topin. Kiinnitin pitkän tukkani parilla lakkasuihkauksella avonaiseksi harjaksi ja maalasin silmiini susimaisen katseen törkeän paksuilla teatterirajauksilla ja lopuksi mustasin nenänpääni. Nahkarannekkeet vielä paikoilleen ja vot: subi vai ei?
Aluksi jätin kaulapannan laittamatta, sillä jotenkin ajattelin vetää nyt pikkuisen tätä piiskurin rooliani, sekoittamatta subiutta nyt tähän. Sitten jokin yllyke - olisikohan se ollut Rouvan bongaaminen - sai minut huitaisemaan pannan kaulaani: en halunnut vaikuttaa missään määrin siltä, etten olisi ehkä nyt niissä fiiliksissä.

Harjoitin vähän D:n otteita tähän piiskattavaani, sen jälkeen kun olimme keskustelleet rajoista ja sellaisesta sekä hänen että puolisonsa kanssa. Istutin naista tuolini vieressä lattialla ja silittelin hänen niskaansa. Vein hänet sopivan hetken tullen krossille ja sidoin miehensä avustamana ranteista ja nilkoista kiinni.
Minä en tietoisesti ole niitä piiskaajia, jotka koskevat kohteeseen vain välineillään. Minä kosken käsin, vähän joka paikkaan. Tykkään silitellä, hivellä, puristella - kynsilläkin. Painaa lanteeni vasten takamusta. Ehkä suudella. Huhuista ja maineesta on puhuttu blogeissa, joten jos jonkin huhun soisin leviävän, niin sen että se Tetris sitten koskettelee. Kas, jos ei tykkää, niin voi pysyä kauempana.

Käsittelin tätä julkinen-bilepiiskaus-neitsyttäni hellävaroen - siis oikeasti. Jos hän tykkäisi tästä, hänellä olisi enemmän kuin riittävästi mahdollisuuksia hankkia niitä rankempiakin juttuja: subi on ihan hyvä jättää haluamaan lisää.
Minun oli oikeastaan tarkoitus ottaa uusiksi myöhemmin, vähän perusteellisemmin ja julkisemmassa paikassa, mutta eräs Master nappasi vuoron. No, jääpä minullekin jotain odotettavaa.

Kesken tämän kaiken liimauduin edellisen postaukseni "ylemmän pyllyn" seuraan, hänkin oli sattumoisin paikalla. Meillä oli kiinnostava keskustelu queer-aiheista ja oli viittä vaille, etten tehnyt aloitetta hänen suuntaansa. Sen lisäksi että oli mukava ja kiinnostava ihminen, hän edusti sellaista todellista poikatyttötyyppiä, johon olen heikkona.
Hän kertoili, mitä testosteronin nauttiminen saa aikaan naisen alapäässä ja minä kuuntelin lumoutuneena. Oooh.

Kun kahdesta oli valittava, vei Rouva kuitenkin voiton. Häneltä sain välitöntä mielihyvää, ja millaista! Olin itse rajulla tuulella, jo pidempään olin kaivannut piiskaa ja kovia otteita. Se oli tuntunut sellaisena jännänä kokovartalokiihotuksena, joka kihelmöi takapuolella, kun ajattelee piiskaa ja miten sitä voisi saada. Olin toisin sanoen vastaanottavaisimmillani.
Minä joka tykkään koskettaa, saan häneltä kosketuksia, ja nautin kaikista. Siitäkin, että vähän ennen pikadeitin juontonakkiani hän piti minua tukasta lattialla samalla kun keskusteli seurueensa kanssa.

Loppuillasta pari hätääntynyttä nuorta naista kääntyi puoleeni (minulla oli järjestäjän merkki rinnassa) ja sanoi, että eräs mies käyttäytyy häiritsevästi: aggressiivisen oloisesti ja ahdistavasti. Tunkee lähelle, koskee, kyselee. Sellainen on bileissä kiellettyä. Naiset osoittivat miehen minulle. Sellainen isokokoinen kaveri, joka oli selvästi aika päissään, istua röhnötti salissa. En harkinnut yhden askelen vertaa, vaan menin suoraan päälle. Hän koetti minuakin ottaa käsivarresta, mutta huitaisin otteen syrjään ja läksytin siitä, että hänestä oli valitettu ja sellainen käytös ei ollut sallittua; vaihtoehtona oli tilasta poistaminen. Sudensilmieni katse tiukasti hänen kännisissä silmissään. Mies ei vaikuttanut tippaakaan pahoittelevalta, joten seuraavaksi hommasin paikalle kaksi kaljupäätä narikasta ja nämä eskorteerasivat herran ulko-ovelle.

Kun ilta oli jo melkein valomerkissä, sain lopulta sitä kipua itsekin. Krossi oli sopivasti vapaana ja Rouva laittoi minut ranteista siihen kiinni. Olin ajatellut varoittaa häntä siitä, että mukaan ottamani metallisisustainen lätkä oli oikeasti aika häijy. Unohdin sen ja hah, juuri tuo lätkä meni palasiksi käsittelyn kuluessa. Tuntui, kuin kehossani olevat masokistista pilveä tuottavat reseptorit olisivat kaikki olleet lähtökuopissaan kärsimättöminä, sillä alkuhämmennyksen jälkeen nousin helposti ja vahvasti: kipu muuttui haluttavaksi ja olo euforiseksi.
Kun yksi väline oli hajotettu ja arvelin Rouvan ehkä jo hidastelevan, pyysin häntä lyömään, lyömään..
Aina välillä hän tempasi pääni taakse tukasta ja kyseli jotain kiivaalla äänellä.

Meidän oli pakko antaa tilaa krossilla vielä toiselle parille ja jotenkin päädyimme jatkamaan sessiota lattiatasoon, muutaman portaan varaan. Pyysin Rouvaa lyömään minua kasvoihin ja sen lisäksi hän käytteli vielä kynsiään mm. sisäreisiini ja mitä kaikkea, en edes muista. Hän ehdotteli minulle suunnilleen samaa, jota Isäntäkin oli fantasioinut kiihkeinä hetkinämme. Molemmat ajatelleet minun ottamistani jonkinlaisessa kimpassa, ainakin katselun tasolla? Hmm.

Kun bileissä ollaan, minun piti haalia itseni lattialta vielä kasaan hyvästelemään piiskaneitsyeni. Lupailimme jatkavamme harjoituksia ja mieskin oli kiinnostunut saamaan vähän itsekin. Ehkä joku kerta!


Kaiken tämän vaihtelevan roolileikin jälkeen koen yhä olevani subi ja toivon, että mahdollisesti rooliinsa leipääntyneet pystyisivät näkemään sen monipuolisuuden. Antakaamme toisillemme liikkumavaraa.
Peace & Love.


4 kommenttia:

 1. Hyvä huomata, että minun vaahtoamiseni on herättänyt ajatuksia :) Tahdon kuitenkin tähdentää ja painottaa, ettei tuo minun purkaukseni missään nimessä ollut suoraa ja julkista subien sättimistä, vaan nimenomaan omien tunnereaktioideni ironisoimista.

  Totta kai subillakin voi olla hyvin monenlaisia sosiaalisia rooleja niin skenessä kuin elämässä yleensä, eikä suhde yhteen dominoivaan osapuoleen mitenkään voi määrittää kenenkään koko seksuaali-identiteettiä, muusta identiteetistä nyt puhumattakaan.

  Ehkä minun henkilökohtainen turhautumiseni kumpuaakin siitä, etteivät minun roolini ole nyt tasapainossa. Paineen alla nyanssit herkästi katoavat ja voimakkaat tunnereaktiot suosivat mustavalkoista perspektiiviä. Silloin kun on jostain epävarma, asiat on helpompi joko hyväksyä tai torjua ikään kuin köntässä. Mutta se on onneksi tunneajattelua se ja mahdollista pitää hallinnassa :)

  Anteeksi jos harhauduin nyt liikaa sinun aiheestasi omaani, ajatuksia vain heräsi niin paljon etten saa pidetyksi näppejäni näppäimistöltä :D

  http://puremuablog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ylempi pylly iskee taas!
  Kuten aiemmassa kommentissa lyhyesti, ja kasvotusten runsassanaisesti selitin, en ole tyttö enkä nainen. Siksi tuntuu aika oudolta että kuvaat mua poikatyttötyypin edustajaksi tai alapäätäni naisen alapääksi. Se on mun alapää, mä en oo nainen, ergo ei oo mitenkään mahdollista että se ois naisen alapää!

  http://cdn.meme.li/instances/50556860.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, mokasin siis täysin. En edes tajunnut mokanneeni, kun kirjoitin tekstiä. Tein sen ihan hyvällä tarkoituksella, mutta nyt on huono fiilis, kun meni sittenkin termit jorpakkoon.

   Pyydän anteeksi! Tästä sekasotkusta nähdään, miten hankalia nämä asiat ovat meille, jotka emme ihan ole kartalla.
   Poistan tekstipätkän, jos toivot, mutta muussa tapauksessa jätän sen ja nämä kommentit silleen, sillä ne ovat dokumentti siitä, miten sotkin asioita ja termejä.

   Tähän vielä puolustus, että muistan melkein sanatarkasti monta juttua mitä kerroit, tässä on kyse enemmänkin lukijoille ymmärrettävien termien löytämisestä tai siis hukkaamisesta.

   Poista
  2. Arvostan vilpitöntä yrittämistä! :) Karttakaan ei oo kaukana. http://trasek.fi/perustietoa/kasitteita/

   -Y.P.

   Poista