sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Pari sanaa TAFFista

Minulla taitaa tursuta BDSM jo korvista. Pervovieterini on vedetty äärimmilleen. Pudotin toisen korvikseni jonnekin seksimessujen vessaan ja oma olo on vähän sama kuin varmaan sillä korvisraukalla tällä hetkellä.

Samaan viikonloppuun ahdettuna messut, joista viime bloggauksessa kerkesin kertoa, ja vuoden suurin kinkytapahtuma, Tampereen Fetish Factory. En olisi ehkä suunnitellut viikonloppua ihan näin, ellei minulla olisi ollut painavat syyt osallistua molempiin. Siitä huolimatta, että olin ollut edellisen viikon ja yhä edelleen flunssainen ja että hormonini vetivät enemmän hyvän kirjan ja tumman suklaan kuin sessioinnin suuntaan.

Tampereen bileet olivat hienoin koskaan näkemäni kinkytapahtuma ja tuntuivat isoimmalta, jopa enemmän kuin vastaava viime vuonna. Järjestelyihin oli selvästi laitettu valtavasti panosta ja jonkun verran rahaakin. Paikalla oli tasokkaita esityksiä koko illaksi, ruokaa, juomaa, runsaasti sessiointilaitteita, upeat Steampunk teemaa tukevat puitteet vanhassa tiilirakennuksessa. Ihmiset olivat pukeutuneet henkeäsalpaaviin pukuluomuksiin ja saapuneet paikalle satapäisinä.
Niin ja sitten siellä vaelteli yksi murjottava Tetris.

Jos on itse tylsällä tuulella, ei todella voi syyttää muita. Kaikki vain lähti menemään väärällä tavalla vinoon, kun minun piti esitellä eräitä korutuotteita alkuillasta, mutta juhlatilan esitysten tuoma ääni vei minun flunssaisen kähinäni mennessään, eikä siitä tullut oikein mitään. Jos asiakkaisiin ei saa kunnon kontaktia, on aika heikoilla aikeidensa kanssa. Isäntä auttoi minua parhaansa mukaan ja muutama tuttu kävi vuoron perään moikkaamassa. Lipitin teetä ja hymyilin ihmisten kauniille asuille, vaikken puhuttua oikein saanutkaan.

Ilahduin, kun Ruova saapui miehineen kohdalleni. He olivat tulleet paikalle eri kyydillä kuin minä ja Isäntä, jotka suosimme bussikuljetusta. Rouvalla oli yksi näistä todella hienoista steampunk-asuista, jonka hän oli itse suunnitellut ja toteuttanut. Muutamien kuulumisten jälkeen sain hänen siron kielensä tervehtimään omaani. Levitin käsiäni sivuille, sillä minua on välillä kielletty koskemasta ja antauduin suudelmalle. Lämpö valahti alaruumiiseeni ja hetken kuluttua jäin jatkamaan hommaani yksikseni virnistellen.

Vasta aivan bileiden lopussa sain lisää sen tyyppistä huomiota, jota näissä tapahtumissa arvostan ja joka tälläkin kertaa jätti pari mukavaa jälkeä takamuksiini. Siinä välissä ehdin sitten laittaa kamani kasaan ja vaellella alueella kyllikseni, ikävystyä tungokseen ja hulinaan ja siihen, että muilla oli toimintaa mutta minulla ei. Sitten toisaalta vähän pelkäsin, että saisin liikaa touhua osakseni ja että flunssainen kehoni rasittuisi liikoja. Jotenkin näistä ei vain pysty sanallisesti sopimaan etukäteen, ainakaan minä en pysty, sillä minusta sellainen vie fiiliksen. Tuntuu mahdottomalta ajatella, että ennen sessiota selittäisin, mitkä asiat tänään minun mielestäni sopisivat ohjelmaan. En viitsinyt edes kysyä, johtuiko kohtelu pikku sairaudestani vai siitä, ettei Isäntä vain ollut sopivalla tuulella. Kiukuttelin mieluummin ja vaihdoin seuraa.

Olen yhä jonkin verran väsähtänyt aamuun venyneestä bilereissusta ja paluusta perhearkeen sen jälkeen, joten pahoitellen päätän tekstin lyhyeen.

Lopputulema oli kuitenkin, että muutama tärkeä ihminen piristi oloani kummasti, ihan bileiden lopussa ja jo niiden aikana. Oma mainintansa tässä suloiselle Pikkusiskolle seuralaisineen. Rouva miehineen ja Isäntäni Herra Huu pitivät Tetristä kivasti hyvänä, kiitos siitä.
Niin, ja yllättyneinä saimme kuulla, että Käsi hiekassa ja sinussa -blogin perustaja Peikko oli yksi ehdokkaista Vuoden kinkyteko -palkinnolle bloginsa ja muun positiivisen valistustoiminnan perusteella. Hyvä Peikko ja Blondi! Herra Jack oli ehdolla myös, perusteena Helsingin bileiden 50 Shades of Black -esityksen työstäminen, jossa nähtiin D/s:ää toteutettuna rankalla sadomasokistisella otteella, mitä kuitenkin harvemmin julkisesti missään nähdään. Kyllä sittenkin kannattaa touhuta mukana, Jack!? Seura bussissa mennen tullen oli myös hauskaa, vaikka itse tuli ehkä enemmän nuokuttua tällä kertaa. Kiitokset kaikille!

---

Vedin tämän tekstin kertaalleen takaisin, sillä sitä lukiessani oikein itsekin huomasin, millainen höhlä olin ollut. Harmittaa. Varmistin juuri Rouvalta, ettei hän vain ollut saanut minulta flunssatartuntaa. Onneksi ei! Olisi pitänyt olla huolellisempi ja varoittaa ajoissa..

2 kommenttia:

  1. Siinä oli tällä(kin) kertaa kovin ikävästi jotain housuja välissä. Terveisinä Isännälle voit kertoa, että täältä löytyy vähän pidempi vastaava lyöntiväline ;)

    R

    VastaaPoista
  2. Ah, saat varmaan vielä tilaisuutesi antaa minulle pari sievää merkkiä ihan paljaallekin pepulle. ;)

    VastaaPoista