sunnuntai 17. elokuuta 2014

Selkäsauna

Sain juuri selkääni huonon käytöksen tähden. Olen siitä tyytyväinen, tilanne on nollattu, tästä on hyvä jatkaa.

Käyttäydyin päivällä perheaikana hävyttömän huonosti. Minulta jotenkin kärähti totaalisesti pinna, tapahtuu harvoin. Olin tuntenut itseni vähän flunssaiseksi ja vetämättömäksi, mutta olin siitä huolimatta laittanut mielestäni hyvää erikoisempaa ruokaa. Perhe ei tykännyt siitä, minä kilahdin.

Illalla sitten Isäntä käski minun laittaa kaulapannan, riisua vaatteeni, kiinnittää kahleet ja silmäsiteen. Hän sitoi minut yksinkertaisella tavalla nojaamaan vasten pöytää ja antoi piiskaa.

Tiesin, että olin todella ansainnut sen. Jos Isäntä jotain ei voi sietää, niin se on huono käytös: ärhäkkä, tottelematon, vihamielinen, nokkava... Nyt olin rikkonut sopuisaa yhteiseloa vastaan törkeästi. Vieläpä osin aiheetta. Periaatteessa siis otin rangaistuksen vastaan ilomielin, vaikka se kipeää tekikin. Nyt ei todella ollut kyse mistään subin fetissien toteuttamisesta, vaan selkäsaunasta.

Olin nähnyt yöllä sekavaa eroottista unta, josta muistin että Isäntä oli tehnyt jotain mitä en voinut sietää ja olin sanonut hänelle pariin kertaan terävästi, että "Turvasana! Turvasana!". Tätä ei ole koskaan tällä tavoin tapahtunut oikeasti ja pelkäsin jo, että tässä olisi kyseessä joku friikki enneuni. Lievän flunssaisuuden tähden en ollut täydessä vedossa ja katsoin, että minun on ennen kovempaa käsittelyä pakko sanoa siitä Isännälle, ettei unen kaltaista pääsisi tapahtumaan.

Kun Isäntä laittoi minua kiinni, hän sanoi jotain sen suuntaista, että tämän jälkeen taatusti muistat käyttäytyä. Silloin vikisin tiedot tilastani julki. En tiedä, paljonko hän todella jarrutteli, mutta en voi sanoa päässeeni liian vähällä. Hyvä niin. Kunnioitan Isäntää huomattavasti enemmän tällä tapaa. Ehkei ole liian karua todeta, että kun mistään todellisesta sairaustilasta ei ole kyse, niin subin nahka kyllä kestää enemmän kuin mitä hän itse etukäteen arvioisi.

Piiskaamisen jälkeen hän säikytti minua kiinnittämällä takaa pilluuni pari roikkuvaa nipistinpainoa, yhden kummallekin puolelle. Sellaisia mustia kuulia, joissa on leveä nipistinosa kiinni. Nipistinten välistä hän sovitti itsensä sisään ja pani minua takaa. Se tuntui todella hyvältä ja olisi kyllä ihanaa pystyä laukeamaan tällaisessa tilanteessa. No, orkun partaalla roikkuminenkin on valtavan nautinnollista.
Jälkeenpäin sain käskyn siivota ja luvan leikkiä. Isäntä taputti minua pepulle ja jätti niine hyvineni. Sain itseni kyllä sokkona näppärästi irti sidoksista. Jätin kahleet ja silmäsiteen päälleni, nipistimet otin pois (auts!), asetuin selälleni lattialle ja hankin oman huippuni.
Kaiken päivällä koetun epäsovun jälkeen koin helpotusta ja rauhoittavaa oikeudenmukaisuuden tunnetta, kun olin saanut peppuni hehkuvaksi Isännän kädestä ja pilluni liukkaaksi kyettyäni tarjoamaan hänelle vähän nautintoakin. Saatoin nauttia omasta orgasmistani tietäen, että voisin taas aloittaa puhtaalta pöydältä, kilttinä ja hyväksyttynä subina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti