torstai 7. elokuuta 2014

Mökkeilyä pervoporukalla

Tänä vuonna vihdoin pääsin viettämään iltaa kinkyporukkamme vuokraamalle merenrantamökille. Lähtö sinne oli vähän yllätys itsellenikin. Aamupäivällä olin vielä sitä mieltä, että ei pysty jaksamaan, mutta iltaa kohti kihinä mielessä kasvoi ja pakkohan sinne oli päästä, kun tilaisuus poistua perhepiiristäkin järjestyi niin kätevästi.

Paikalle oli hankala löytää ja olin aika hiessä ja hermona jo kättelyssä. Oli yksi näistä riittävän lämpimistä päivistä ja eihän Tetriksen autossa mitään ilmastointia ole. Peikon tiesin olevan paikalla ja hän sitten antoi puhelimitse viimeiset opastukset, mistä kiitos.
Viime kesänä kävimme tällä mökillä ns. perhepäivänä, jolloin elämä siellä on siivoa ja lapsiystävällistä. Se on omalla tavallaan upea paikka, rauhallinen ja yksityinen, täydellinen mökkielämään, saati pervoon sellaiseen.

Astelimme Peikon kanssa rantaan katsomaan muuta porukkaa, paikalla olikin jo kymmenkunta. Aurinkoisen laiturin pukukoodi näkyi olevan nudisti, josta olin vain lievästi hämmästynyt - saattoihan sen kai arvatakin. Itse en vielä käynyt nudisteeraamaan tässä vaiheessa, vaan vaihdoin kuulumisia ja haaveilin hikisen olemukseni raikastamisesta saunomalla.

Menimme saunaan oikein isolla porukalla, lauteet olivat kovilla ja seisomapaikkoja löylyihin oli jaossa. Meressä nautiskelimme ihan kympillä, sillä vesi oli lämmintä ja tyyntä. Meillä oli käytössä pari uimapatjaa, joilla keikuimme vuorotellen. Joku kalasti, joku otti kuvia, joku aurinkoa. Uimapukua ei käyttänyt kukaan, omanikin jäi kassiin.

Alastomuus on minulle vanhastaan hankala rasti. Olen epävarma siitä, miltä näytän. Niin paljon turvallisempaa vaatteet päällä. Kuriositeettina pistettäköön, että tämä on elämäni ensimmäinen kesä, jolloin olen vakituisesti kulkenut hihattomissa paidoissa tai topeissa ja kaprihousuissa. Ennen en ole vaan kehdannut.. Älkää kysykö, en tajua itsekään. Pervoilu, eli pepun vilauttelu milloin missäkin yhteydessä, sekä lämmin sää tähän hillittömyyteen ovat ajaneet. Minulla on parempi rusketus kuin koskaan!

Mutta se niistä tunnelmoinneista. Saunan kuistilla koin mukavan yllätyksen, kun Rouvahan siellä seisoskeli, joukkoon liittyneenä. Wau! Subikoiran häntä alkoi heilua odottavasti. Ehkä siis todella kannatti lähteä.
Homma, eh, repesi. Todella miellyttävällä tavalla, mutta näin jälkikäteen minua vähän mietittyttää, että emme kai häirinneet muitten mökkeilijöiden tunteita. Jos joku teistä lukee tätä, niin puolustaudun ainakin sillä, että meillä on Rouvan kanssa todella vähän mahdollisuuksia olla tällä tavalla vapaasti kaksistaan ja että ... se oli vain niin ihanaa. Kuin kasa fetissejäni lahjapaketissa.

Aiemmin kirjoitin, miten toivoisin tulevani mökillä käsketyksi. No sain sitä, paljon. Rouva käski minua tekemään monenlaisia käytännön hommia yleiseksi eduksi. Nautin siitä, vaikka näennäisesti vähän vastaan paninkin. Muutamia naurattavia tilanteitakin tuli ja mikäs sen kivampaa. Ei D/s:n tartte ryppyotsaista olla. Teeskentelin lyöväni Rouvaa pepulle, mutta oikeasti en olisi uskaltanut sitä edes tehdä, ja olen siitä ihanasti kiitollinen. Olisin luultavasti löytänyt itseni maankamaralta neulasia suussa..

Kun Rouvaa huvittaa sormeilla minua kesken yhteisen tupahetken orkun partaalle, hän tekee sen. Minua ei hävetä itseni vuoksi, mutta olin pikkuisen huolissani, etteivät muut vaan pane pahakseen. Joukkomme on sekalaista ja mukana on aina henkilöitä, joille D/s ei suinkaan ole se juttu. Olen tätä välillä pohtinut, että Dom/sub-leikeistä tykkäävänä sadomasokistina koen toisinaan olevani irstas pikku olento pelkästään eroottisesta pukeutumisesta nauttivien fetisistien edessä. Nojaa, aina ei voi voittaa ja miellyttää kaikkia.
Juu, fettareillakin on varmaan omassa makuuhuoneessaan vaikka mitä jännää toimintaa ja kaikki eivät kuvittelisikaan silti tekevänsä kaikkea julkisesti. Minulle taas on tärkeää ja sytyttävää tietää, että D/s elämäntapa toimii ajasta ja paikasta riippumatta - kunhan muita ei loukata.

Lääpimme toisiamme saunassa, terassilla, vedessä, tuvassa, matkalla tupaan... Jossain vaiheessa olin niin onnessani että minua huimasi. En olisi ikinä uskonut ennalta mitä saunassa tapahtui, kun jäimme sinne Rouvan kanssa kahden. Makasin lauteilla selälläni ja olin liikutuksesta ja nautinnosta sekaisin ja huokasin, että mua ei kukaan koskaan nuole!
Sain puremia alas ja ylös, kynnenjälkiä takamuksiini ja vieläpä piiskaa märällä kädellä märälle pepulle saunan terassilla.
Siinä touhujamme katseli eräskin mieshenkilö, jonka kanssa olin juuri saunassa keskustellut. Hän kertoi olevansa onnellinen orja ja pitävänsä sen tähden siveyskapinetta, siis sellaista joka estää mieheltä kaikenlaiset touhut ja erektion ylipäätään. Olimme lukeneet samaa Lukittuna-blogia, jonka tiimoilta ymmärsin aihetta mielestäni aika hyvin. Mies kertoi, että hänellä oli menossa tietyn melko suuren määrän päiviä "haaste" pitää tauotta kapinettaan. Ja että päiviä oli mennyt jo paljon, mutta paljon oli edessäkin. (Voi toista!)
Tiedosta ilahtuneena painoin terassilla punaiseksi läimittyä peppuani pikkuisen hänen kalupakkiaan vasten kertoen hänelle, kuinka vaarattomana häntä pidin. Hah, avain varustukseen oli joka tapauksessa yli sadan kilometrin päässä Valtiattaren hallussa. Pieni kiusa sallittakoon - ja vähän humalatilaa jokaisella.

Subikoira oli kuitenkin porukan selväpäisimpiä ja leikki vesipelastuskoiraa, kun jo melkoisesti humaltunut porukka tahtoi yöuinnille. Pidin silmä kovana lukua lampaistani ja komensin ystävällisesti porukkaa pysymään lähellä rantaa. Olen hyvä uimaan ja tykkäsin tästäkin tavasta saada palvella. Olin korkeintaan itse saada vettä keuhkoon, kun telmin Rouvan kanssa rantavedessä. Jos meillä vain olisi ollut starppari mukana.

Pikkutunneilla minun oli lopulta pakko sanoa porukalle heipat ja poistua kotiin nukkumaan. Olen edelleen hyvin onnellinen tästä reissusta ja siitä, miten mukavaa oli hengata tässä porukassa ja saada olla sellainen, mikä motivoi ja tyydyttää minua parhaiten.
Vielä yksi suudelma Rouvalle tästä kokemuksesta ja Isännälle, että hyväksyi reissun ja sanoi mökkimuistojani kiihottaviksi.

2 kommenttia:

 1. Harmi ettei tavattu, ehdittiin mekin olla vain lyhyesti yhtenä iltana.

  T: Nuppuorja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Nuppu!
   Joo, olisi vähän ollut keskusteltavaakin sun ja Massusi kanssa. :) Ehkä joskus sitten.

   Poista