sunnuntai 10. elokuuta 2014

Ilta kaksistaan

Ilta kahdestaan Isännän kanssa remontoitavassa asunnossa. Paikalla ei ole yhtään tietokonetta eikä TV:täkään, joten - oho - vietämme illan toistemme seurassa. Pelaamme erästä lautapeliä ajankuluksi ennen nukkumaanmenoa.

Mitä mieltä olette tavasta, jolla hän peliä ehdotti?
Minä istuskelin keittiönpöydän ääressä ja rentouduin lukemalla naistenlehtiä ja syömällä iltapalaksi voileipää. Isäntä tuli ulkoa sisään ja sanoi ensi töikseen, että siivoa pöytä. En tiennyt, miksi niin piti tehdä, mutta lopetin lehdenluvun ja aloin kasailla ja siirrellä tavaraa oikeille paikoilleen. Hetken päästä Isäntä otti esiin lautapelin ja levitti sen pöydälle.
Pieni asia, mutta minusta tällaisissa tilanteissa todentuu pyrkimys olla käytettävissä, vaikka sitten peliseuraksi, ilman ennakkovaroittelua tai kyselyä.
Toimii.

Tiedustelin, tahtoisiko Isäntäkin voileipää ja ehkä kupin teetä. Hän tahtoi, joten minä tein ne hänelle. Sillä välin hän asetteli pelitarvikkeet valmiiksi. Pelasimme kaksi melko pitkää erää, jotka molemmat Isäntä voitti kirkkaasti. Minua alkoi vähän jurppia, sillä olin yrittänyt parhaani. Hän oli pelannut samaa peliä ennenkin ja osasi taktikoida minua paremmin. Tuhahtelin ja nippasin joitain kortteja lentoon piruuttani.

Kävin kävelyttämässä koiran ja sieltä palattuani Isäntä osoitti minut vierelleen polvilleni, puhutteluasentoon. Hän otti minua niskasta ja painoi polviensa päälle. Samalla hän torui minua siitä, että olin suuttunut, koska en ollut Isäntää parempi pelissä. Myöntelin vaisusti, minustakin se kaikki tuntui jo typerältä ja oli ihan ok, että juuri Isäntä sai minut voittaa. Hän läpsi minua symbolisesti vähän pepulle, kovin kovaa ei voinut, sillä ikkunat olivat auki ja sellaiset äänet kuuluvat pitkälle.

Voisiko olla, että Isäntä vähän kiihottui tästä, sillä hän komensi minut seuraamaan itseään makuukamarin puolelle. Hän piti minua tiukasti poninhännästä ja minä konttailin miten kuten perässä. Hän asettui puoliksi remontissa olevaan huoneeseen vietyyn sänkyyn selälleen, veti housujaan alas ja kehoitti minua hyväilemään itseään. Minulla oli menkat ja hän oli pannut minua peppuun juuri pari päivää sitten, joten tiesin, etten tulisi saamaan mitään itse. Ehkä juuri siitä syystä kiihotuin valtavasti pelkästä imemisestä. Kalun liike suussani sai minut haluamaan samaa pilluunikin, mutta en saanut sinne kosketustakaan.

Hetken kuluttua Isäntä tahtoi kokeilla samaa valmiiksi remontoidussa WC:ssä, varmaankin kaakelilattian tähden. Seurasin häntä sinne suutani pyyhkien ja asetuin polvilleni hänen istuessaan pytyn kannelle. Tämä oli ihan uusi asetelma ja minua inspiroi ottaa suihin likaiseksi mielletyssä ympäristössä. Likaista touhua siitä tulikin, sillä minulla on turhan herkkä oksennusrefleksi. En ikävä kyllä todella ole mikään syväkurkku. Minä halusin kalua kurkkuuni, mutta en pystynyt ottamaan. Minun oli pakko sylkeä vähän oksennusta lavuaariin välillä, mutta palasin halukkaana paikoilleni koettamaan lisää.
Tästä räpellyksestä johtuen Isäntä joutui itse hoitelemaan itsensä finaaliin. Toivoin, että hän kuitenkin laukeaisi suuhuni ja sen hän tekikin. Hän kiitteli minua ja painui nukkumaan. Itsekin hiippailin peseytymisen jälkeen hänen viereensä. Kuuntelin hänen kainalossaan lautapelin taktiikkaan liittyviä juttuja, kunnes hän nukahti.

Olin itse yhä kiihottunut. Koska mitään kieltoa tai rajoitusta ei ollut päällä, sain rauhassa runkata niin kuin halusin. Olin illan tapahtumien johdosta oraalisissa fiiliksissä ja fantasioin, että Isäntä työntelisi minua suuhun samalla kun runkkaan itseäni. Halusin saada suuhuni jotain, joka olisi riittävän isoa, että olo olisi epämukava.
(Nyt mietin vakavasti, voiko tällaista kirjoittaa.)
Huomasin yöpöydällä Isännän nilkkasukan, luultavasti käytetyn.
(Eih, mikä perverssi..)
Työnsin sen suuhuni ja sain kaipaamani orkun ja saatoin nukahtaa tyytyväisenä.

Jos teitä nyt jäi vaivaamaan se sukkaraukka, niin huolehdin, että se pääsi seuraavana päivänä pyykkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti