torstai 5. kesäkuuta 2014

Risua pepulle - haaveita

Noniin, minun tekee mieli piiskaa.
Niin ja hyvää alkanutta kesää vaan kaikille!

Taidepostaukseni jälkeen innostuin taas lukemaan läpi mukavasti jo pikkuisen unohtuneita sarjakuvasivujani. Kun omista töistä on vähän aikaa, saa pientä vihiä siitä, miten ulkopuolinen niitä ehkä lukee ja näkee. Mutta en minä sen takia lukenut, vaan koska ne työt pursuvat omaa fetissiäni, piiskaa. Oh, monissa muodoissa, kaikenlaisin asetelmin. Kun itse tekee, saa juuri sitä mistä pitää.

Tiedättehän, miten vanhastaan ihmisten hankalat perversiot kehoitettiin kieltämään? Eli jos on jokin fetissi, älä vain harjoita sitä, niin kyllä se siitä unohtuu. Olen lukenut ja itse kokenut täysin päinvastaista. Mitä harvemmin saa, sitä enemmän asiat pyörii päässä.

Missäköhän aivojen lokerossa kaikkein makoisimmat kiihokkeet piileksivät? Ne voivat olla painuksissa pitkäänkin, mutta kun sopiva virike ne taas herättää, alkaa silmien takana pyöriä itselle juuri se kaikkein herkullisin näkymä. Enkä voi sanoa taistelevani vastaan, lainkaan. Menen mukana. Ihanahan se on kantaa arkipäivässä mukana omaa salaista mielikuvaa. Ketä se haittaisi? Olen silloin ehkä hivenen virkeämpi, nauran herkemmin, innostun asioista; tietysti kiihotun tulisemmin.Tällaista tekis mieli. Mielikuvani liikkuvat tällä hetkellä hyvin perinteisissä ympyröissä: halkotukin päällä suoritetussa pikaisessa ja tehokkaassa rankaisussa, jossa lyöntivälineenä jotain käteen sattuvaa; risuja puista ja pensaista tai paksua nahkaremmiä vajan seinältä.
(Ilmankos kiihotun toisinaan puuvajoissa ja muissa ulkorakennuksissa.)

Piiskaa, piiskaa, ei subin miellyttämistä, vaan kipua ja rankaisua. Jotain on tullut töppäiltyä, tehtyä töitä huonosti. Komennus sopivaa arkaaista "laitetta" vasten nojalleen, housut alas tai sitten ei, mutta rivakoita iskuja kunnes rangaistu parkuu tarpeeksi. Sitten nöyryyttävä puhuttelu, jossa luvataan olla mokailematta enää.

Tästä pääsemmekin luontevasti ajatukseen Boot Campista, Kurileiristä, BDSM-henkeen totta kai. Toteutuu ehkä joskus, tai sitten ei. Pallottelin ajatusta taas erään Masterin kanssa. Mietimme, olisiko tälle ns. tilausta, eli innokkaita osallistujia. Tapahtumapaikkana joku riittävän rauhallinen mökkipaikka (tiedossa on), osallistujina sopiva määrä D/s:n sisäistäneitä dominoinnista sekä alistumisesta kiinnostuneita henkilöitä.
Kantavana ideana palveleminen, töiden ja tehtävien suorittaminen, oli ne sitten mitä hyvänsä. Saunan lämmitys, ruuan laitto, halon hakkuu. Selän pesu, jalkahieronta. Seksileluna toimiminen. Arvoasetelma olisi kaikkien tunnustama ja sitä noudatettaisiin. Dominoivien vastuulla olisi kurin ylläpito ja rankaisu. Tetris tykkäisi, jos mukana olisi vähän armeijaelementtejäkin.

Kaikki olisi tietysti sovittua ja sääntöjä ja rajoja noudatettaisiin. Niiden puitteissa tapahtuisi varmasti monenlaista herkullista ja kiihottavaa sattumusta..

Seuraavan kerran, kun lämmität mökkisaunaa, voitkin nöyränä miettiä, montako raipaniskua tulisi, ellei pesä syty yhdellä tulitikulla. No, minä ainakin mietin, hahaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti