maanantai 30. kesäkuuta 2014

Panemisesta ja vähän ehkäisystäkin

Isäntä panee minua silloin kun hän haluaa. Oikeasti. Ja se on selkiyttänyt seksielämäämme ratkaisevasti.

Hän on ainoa henkilö, joka päättää, milloin minä saan kunnon heteroseksiä. Olen tilanteeseen tyytyväinen ja mielestäni kaikki sujuu loistavasti.

Luolamiestyyli toimii meillä. Viime aikoina kun on ollut vähän kiireitä ja väsymystä, olen saanut osakseni pikapanoja. Jos olen illalla tietokoneella ja hän saapuu huoneeseen, näen jo hänen keskittyneestä ilmeestään, että kohta tulee melaa. Tavallisesti luja ote poninhännästä avustaa minut jaloilleni ja keskustelu rajoittuu muutamaan sanaan: "tule", "nojaa tohon".

Yleensä nautin suuresti, kun minua naidaan rajusti takaa ilman, että tilannetta on edeltänyt mitkään teennäiset hippaleikit tai vikittelyt. En ole ehkä erityisen haluissani heti alussa, mutta naiskeho on kai rakennettu niin, että paikat kyllä kerkii lämmetä, kun himokas mies alkaa puskea sisään. Määrätietoiset ja vähän kovatkin otteet samoin virittävät paljon enemmän kuin jotkin silittelyt, olen huomannut. Käskyt enemmän kuin pyynnöt.

Toinen suosittu vaihtoehto viime aikoina on ollut eräänlainen nukahtamisrituaali - siis Isännän. Minä menen aikaisemmin sänkyyn ja Isäntä tulee perässä sitten kun olen tavallisesti jo torkuksissa. Jos häntä sattuu haluttamaan, hän kääntää minut selälleni ja tulee päälle. Nukumme alasti, joten tämä on todella helppo toteuttaa. Vaatii ehkä vähän vaivaa päästä todellakin täysin yllätettyyn pilluun sisään, mutta lämpeneminen tapahtuu taas melko pian, eikä minulla ole mitään valittamista, vaikka joudunkin kömpimään pesulle, kun Isäntä - toivotettuaan hyvät yöt - kääntää mukavasti kylkeään.

Yleensä en saa näissä tilanteissa orgasmia, enkä sitä ehkä niin välitä halutakaan. Joskus, jos tahdon ja saan luvan, runkkaan jälkikäteen sormet sperman liukkaudessa lipsuen.

---
Meillä on ollut kausia, että eri syistä on pitänyt käyttää kondomia. Sekin on tavallaan kiihottavaa, kun ensin lämmitellään toisiamme (se oli sitä aikaa vielä silloin), voimatta ryhtyä tosihommiin, ja sit mies poistuu hetkeksi ikäänkuin laittamaan aseensa valmiiksi. Kun mies palaa asiaan, on ilmassa sähköä ja kohtalonomaisuutta. Kumppani saattaa vain odottaa ja tietää varmuudella tulevansa kohta nussituksi. (Masokistissävyisiä ajatuksia! Kirj.huom.)

Tällä hetkellä ehkäisynä on kuparikierukka. Se toimii todella hyvin. Kortsua ei tietenkään luotettavassa suhteessa tarvita ja E-pillereiden hormonihäirintä jää pois. Olenkin päättänyt, etten enää koskaan palaa pillereihin, nautin niin paljon normaalista hormonikierrostani ylä- ja alamäkineen! Pelkkää kuparia sisältävä kierukka ei tunnu mitenkään, sitä ei tartte muistella, eikä huoltaakaan kuin joskus hamassa tulevaisuudessa. Koko hedelmällisyyden voi unohtaa, nyt kun se ei ole ajankohtainen asia, ja keskittyä panemiseen.
Ainoa haittapuoli on oikeastaan, että kierukan laitto oli ikävää ja sattui. Sen iltapäivän kuljin varovaisessa kumarassa ja nukuin paljon. En ottanut särkylääkkeitä, sillä tahdoin tietää, miltä se tuntuu kokonaisuudessaan ja tahdoin muutenkin pysyä kärryillä, mitä kehossani tapahtuu. Kun elimistö mukautui, saattoi asian unohtaa, ja suositeltu vaihtovälihän on viisi vuotta, joten eiköhän sen kestä.
---

Palatakseni panemiseen parisuhteessa, olen usein huojentunut, kun mietin nykyjärjestyksen helppoutta. Ennen piti aina olla ehdottoman varma että itseä nyt ihan varmaan haluttaa, ettei tule nyt vaan yhtään hyväksikäytetty olo tai mitään. Niin neuvotaan joka paikassa naisia menettelemään, nykyään ja tässä kulttuurissa.
Sit saattoi tulla kiukku siitä, että mies anelee ja vonkaa ja se oma rooli ja asema on olla päättäjänä: jalat auki vai ristiin. Tavallaan nainen on pakotettu siihen asemaan ja naisella nyt keskimäärin tekee harvemmin mieli kuin miehellä. Sitten seuraus on, että nainen on se, joka kaatelee kylmää vettä miehen ja suhteen niskaan. Vähitellen siitä tulee tapa ja nainen laiskistuu kiihottumaan, sanokaamme, ikinä.
Sitä sattuu, minulle liiankin tuttua!

Nyt kun olen saanut antaa pois päätäntävallan siitä, koska meillä pannaan, on kaikki helpompaa. Hyväksyn täysin, että minua käytetään, minähän nautin siitä! Siinä ei ole mitään väärää, kun se tapahtuu pohjimmiltaan rakkaudesta. Olen käytettävissä aina, ei maanitteluja, ei valtapelejä. Vain kuukautiset tai sairastelu toimivat esteinä. Menkkojenkin aikana käytän omasta ehdotuksestani aina tiettyä korua, jotta Isäntä tietää, ettei maksa nyt vaivaa. Sekin jännite on näin poistettu, ja minä saan vieläpä pienen erityisen nöyrtymisen ja uskollisuuden eleeni merkkikorun käytöstä.

Sitten kun vielä saan silloin tällöin piiskaa ja luvan seikkailla muissa seuroissa, voin sanoa olevani todella onnellisessa asemassa.

---
Tässä muuten samalla pientä vinkkiä niille, jotka pohtivat - viitaten edellisen blokkauksen kommenttiketjuun - sitä, miten miehen saisi kiinnostumaan BDSM:stä. Master-ehdokkaat arvostavat enemmän porkkanaa kuin keppiä. Ehkä kannattaa lähestyä asiakokonaisuutta siltä puolen, mitä kaikkea hyvää he voisivat saada, eikä siitä, mitä heidän pitäisi antaa teille subitytöille.

4 kommenttia:

 1. Erittäin hyvä teksti ja oikein hyvä porkkana lopuksi!!

  -Peikko

  VastaaPoista
 2. Mä kuulun siihen pieneen prosenttiin jolle ei sovi mikään ehkäisy (meillä on päädytty helppoon ja varmaan vasektomiaan sen takia) ja jopa kuparikierukka meni seksin aikana pois paikaltaan. Se on ihan oikeasti mahdollista jos on riittävän kovakouraista :D

  Hirveästi kiinnostaisi tuollainen järjestely, mutta mitä sitten jos itse haluaa ja mies ei? Ei oikein vakuuttaisi sen jälkeen enää järjestely toisen käytettävänä olemisesta jos itse menisi ottamaan puoliväkisin. Joskus on vain _pakko_ saada vaikka mikä olisi.. :)

  VastaaPoista
 3. Ei ole :-) ..ymmärrän kyllä jos siltä joskus tuntuu ja siinä myös osa sen viehätystä.
  Tetriksen loppukaneetti oli loistava, komppaan täysin.

  -Herra Jack

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä miesten on helppoa varmaan tässäkin asiassa... Kun on vaan ne pari päivää kuussa kun himottaa ja tuntuu kunnolla (ja paikat ei hierry helposti) ja muina päivinä ei juurikaan kiinnosta ja joutuu jyystämään vaikka kuinka ja kauan ennen kuin tuntuu missään ja silloinkaan ei niin ihmeellisemmin.. Kamalaa hukkaan heittämistä jos silloin ei saa kun tekee mieli kerrankin ja on koko kuukausi pilalla :D

   Poista