perjantai 25. huhtikuuta 2014

Päivityksen tarpeessa

Minulla on jotain sekavuutta ja hämäryyttä kinkyelämässäni, ollut jo jonkin aikaa. Tästä on todella hankala kirjoittaa, kun ei oikein tiedä, mistä päästä aiheeseen tarttuisi. Tahdon kuitenkin yrittää, sillä jos väännän väkisin happy-go-lucky -bloggauksia, se ei ole rehellistä.

Olisi liian yksinkertaista sanoa, että tunnen olevani tyytymätön, ei se oikeastaan sitä ole. Olen jollain tavalla asettumaton, levoton. Tämä on niin tätä: minulla on kaikkea ja samalla kaipaan jotain. En saa itsekään oikein selvää, mitä hittoa kaipaan. Vai olenko vain tyytymätön itseeni, omissa nahoissani?

Tuntuu, ettei tällaisesta saisi edes kirjoittaa, että kivat ja selkeät postaukset olisi mukavampia lukeakin.

Tuntuu, kuin retkeni kinkymaailmaan olisi jotenkin nuutunut. Ehkä se on vain tilapäistä. Kaipaisin jotain virikettä.
Kotona Isännän kanssa arkielämä menee kivasti, mutta keskinäinen suhteemme on jotenkin vähemmän lennokkaassa vaiheessa - ainakin mitä minuun tulee. Jonkinlainen päivitys tuntuisi olevan tarpeen. Meillä on periaatteessa D/s voimassa edelleen, yli vuoden jo ollut, mutta huomaan usein kapinoivani sitä vastaan, ainakin vähän intiimimmissä tilanteissa. Joskus minusta tuntuu, että Isännän dominointi on enemmänkin vittuilua tai virnuilua minua kohtaan. Tuskin se on sillä tavalla tarkoitettua, jokin vain ei aina täsmää dynamiikassa. Miten tätä voisi parantaa? Missä ihmeessä on vika silloin?

Puhumme mielestäni liian vähän. On vaikea korjata asioita, jos niistä ei puhu. Tämäkin on tietysti taas näkökulmasta riippuva asia: Isäntä sanoo tavallisesti olevansa tyytyväinen jos yritän kysellä. Silti, aina kun saan houkuteltua hänet keskusteluun, olen jotenkin virkistyneempi ja tunnen parempaa yhteyttä häntä kohtaan.
Ihan yksinkertaiset puheet, jotka vahvistavat asemaamme toisiamme kohtaan, parantavat jo ilmapiiriä. Minusta on ihana kuulla, kun hän sanoo että kuulun hänelle, ja muita sen kaltaisia D-asioita.

---

Millaisia asioita sitten Masterin asemassa olevan henkilön olisi mielestäni hyvä edustaa? Tulee mieleen sanat suojelu, ohjaus ja palaute.
Suojelu: Master on aina subinsa puolella, ei subia vastaan. Master on kiintynyt subiinsa.
Ohjaus: Master ohjaa subin toimintaa, käskyillä ja kielloilla.
Palaute: Master antaa palautteen subin toiminnasta, kiittää tai rankaisee.

Tämä on omaa pohdintaani, en ole lukenut keskusteluketjuja aiheesta. Voi olla, että painotus on erilainen kuin monilla muilla, mutta juuri nyt minulla nousee nämä esiin.

---

Meillä on paljon hyviäkin hetkiä. Nyt kun viime aikoina olen ollut vähemmän kiinnostunut kivusta, olen arvostanut tosi paljon hetkiä, kun Isäntä on pyytänyt minut tietyllä merkillä viereensä polvilleen, sallinut laskea pääni syliinsä ja kysynyt silitellen, mitä pikkuisella on mielessä. Tavallisesti sen jälkeen, kun olen ollut kireällä tuulella. Vähän väsyneenä silittely auttaa minua vaipumaan ajatuksettomaan nautinnon tilaan. Hän ei ehkä edes huomaa sitä, mutta siinä on hyvä olla.

---

Huomenna on vähän pienemmän porukan kinkybileet. Virkistyn varmasti taas siinä ilmapiirissä. Rouva esimerkiksi on kertonut aikovansa cross dressata pikkuisen, mikä kuulostaa aika houkuttelevalta. Poikatytöt, nam!
Itse toivon huomiselta lähinnä innostavia ja kiinnostavia hetkiä ihanien ihmisten kanssa. Mielellään ihoa, huulia. Keitä ne ihmiset ovat, en vielä tiedä.

1 kommentti:

  1. "olen arvostanut tosi paljon hetkiä, kun Isäntä on pyytänyt minut tietyllä merkillä viereensä polvilleen, sallinut laskea pääni syliinsä ja kysynyt silitellen, mitä pikkuisella on mielessä. Tavallisesti sen jälkeen, kun olen ollut kireällä tuulella. Vähän väsyneenä silittely auttaa minua vaipumaan ajatuksettomaan nautinnon tilaan. Hän ei ehkä edes huomaa sitä, mutta siinä on hyvä olla"

    Parasta. :)

    VastaaPoista