keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Ihan tiloissa, vai ei?

Istuin iltaa samassa pöydässä kahden kinkyn kanssa, naisen ja miehen. Molemmat ovat ainakin tietääkseni vankasti dominoivia ja kipua tuottavia osapuolia leikeissään. Molemmilla on myös kohtuullisesti taustaa kinkyskenessä.
Keskustelumme oli mukavaa ja polveilevaa, mutta yksi aika nopeasti sivuttu seikka jäi mieleeni tällä kertaa itämään. Meillä oli ohimennen puhetta siitä, miten jotkut näissä piireissä hehkuttelevat erilaisilla ns. tiloilla. Taidan kyllä itsekin kuulua näihin. Sitten taas nämä kaksi vankan linjan kinkytuttavaani kiistivät kumpikin että heillä olisi mitään tiloja joissa viipyillä.

En osannut tai kehdannut siinä ruveta tivaamaan tarkemmin asiaa, mutta jäin itsekseni vähän ihmettelemään. Selvennän vähän tätä "tila"-asiaa, ainakin niin kuin minä sen käsitän. Ymmärtääkseni sillä tarkoitettiin mielentilaa, johon BDSM:ää harjoittava henkilö saattaa päätyä. Tämä mielentila taas on jollain tavalla erilainen kuin ihan arkisen jokapäiväinen olotila. Tavallisimmin se on kai alistettu olotila, jolloin henkilö on kenties poissaolevampi ja suggestioherkempi kuin muuten. Tila on varmasti myös se, kun kipua tai epämukavuutta saanut henkilö saa liikkeelle kehonsisäisiä hormonejaan ja vaipuu näiden vaikutuksesta esim. nauruherkkään sekavuuteen kesken kipuleikin.

Eikö sitten dominoiva henkilö voi saavuttaa erityistä tilaa? Minulla ei ole mitään syvällisempiä dominoimiskokemuksia itselläni, mutta olen kuullut sessiossa voivan vallita esimerkiksi flown, eli kuin luovaan työhön keskittyvän henkilön aallonharjalla lipuvan olotilan, joilloin aika katoaa ja kaikki sujuu itsestään.
Jos nämä kaksi kinkyä sanovat, etteivät saavuta tiloja, niin mikä saa heidät jatkamaan? Mikä on niin väkevän ihanaa, että se maksaa kaiken vaivan? Mitä he saavat?

Mahdanko itse laittaa liikaa painoa tilojen saavuttamiselle? Mahtaako se kaikki riippua niin ihmisen perusolemuksesta? Ehkä olemme vain niin erilaisia, että tavoittelemmekin eri asioita.

Itse kun mietin asiaa, niin tietynlainen tila on minulle ihan välttämätön, että sessio olisi mistään kotoisin. Tila voi kyllä olla eri kerroilla erilainenkin, mutta sen on oltava jotain muuta kuin ihan se arkinen tajuntani. Se, että minä saavutan hyvän tilan, ei missään nimessä ole vain dominoivan harteilla. Olosuhteilla ja omalla mielentilallani on paljon merkitystä myös. Joskus on vain alttiimpi kuin toisella kertaa. Lähinnä tärkeää tässä mielessä itselleni on, että toinen on sillä tavalla tosissaan asiansa kanssa, että minä saatan hellittää kontrollia ja mennä ... tilaan.

Tähän olisi hienoa saada kommenttia, etenkin jos löytyy ihmisiä jotka eivät koe menevänsä mihinkään ihmeempään tilaan sessioidessa. Tämä on taas yksi ilmiö, jota tahtoisin oppia ymmärtämään vähän syvällisemmin.

----

Sessiosta:
Isäntä oli riiputtanut minua jonkin aikaa käsikahleista kattokoukuissa, kiusoitellut siinä ja piiskaillut kevyesti. Tämän jälkeen sain käskyn siirtyä sänkyyn, jossa hän sitoi jäseneni X:ään minun maatessani selälläni. Hän tuli päälleni ja tahtoi, että sanon eräitä rumia sanoja siitä mitä toivoisin hänen tekevän seuraavaksi. Minulla oli silmäside ja kevyen pyörryttävä olo kaikesta kokemastani.

En tahtonut kyetä sanomaan sitä mitä Isäntä toivoi, enkä olisi jaksanut puhua muutenkaan. Hän oli kuitenkin päättänyt että nyt sanotaan. Kun siitä ei tullut mitään, hän läimäytti minua kevyesti mutta kirpaisevasti poskelle. Se tuli yllättäen, sillä enhän nähnyt mitään ja se tuntui kivalta. Minua alkoi naurattaa ja pyysin että "lyö mua". Minulla oli sekava olo ja hauskaa. Hän ei lyönyt, vaan alkoi vetää minua nänneistä eri suuntiin. Hän jatkoi sitä ja kyselyä, kunnes minun oli kerta kaikkiaan pakko sanoa sanat, kipu oli vain liian kovaa.

Jälkeenpäin minun oli annettava tunnustusta, että sait mut muuten tosi hyviin tiloihin.

3 kommenttia:

 1. Tuo "tila" on kyllä jotain aivan mahtavaa, jotain mikä saa rakastamaan ja vihaamaan subina olemista. :) mahtava blogi muuten, pakko myöntää että elän jollakin tavalla omaa seksielämääni tämän kautta kun en ole pitkään (oikeasti pitkäääään) aikaan päässyt kokemaan kunnon sessiota. Kiitos tästä!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kommentoit! Nimimerkkisi muistuukin mieleen jo pitkältä ajalta - jostain syystä mieleenpainuva. :D

  Eihän ne tilat aina natsaa, mutta silloin kun se tulee päälle, on se kaiken arvoista.

  VastaaPoista
 3. Hmm, no ainakaan en unohdu helpolla. :D Eiköhän me jollakin alaston sivuilla olla jollakin tavalla nähty(ehkäkaimaybe). Jatkan tätä sessionpuutos lukemista täällä innoissani! :)

  VastaaPoista