maanantai 31. maaliskuuta 2014

Päiväkahvit Rouvan luona

Palasin Rouvan luota pienoisilla ylikierroksilla ja puremia kaulan molemmin puolin.

Tämä tapahtui noin viikko sitten. Saimme viimein sovittua yhteisen ajan, jolloin vain me kaksi olisimme paikalla. Minä menisin Rouvan luo sovittuna aikana, panta kaulassani ja valikoima suosikkilelujani kassissa.
Olin kovasti jännittynyt, kun ajoin melko pitkää matkaa päämäärääni. Minulla ei ollut mitenkään riemukas, vaan paremminkin kohtalonomainen olo. Tämä oli nyt tehtävä näin, tämä kortti oli katsottava. Olimme tavanneet ja kahvitelleet muutaman kerran, chattailleet puolituhmia ja harrastaneet julkista flirttailua ja sessiontapaista bileissä, mutta kaiken tämän jälkeen minulla oli olo, että en tiedä hänestä todella mitään, ennen kuin pääsemme itse asiaan kahden kesken.

Seisoin heidän eteisessään, Rouvan mies moikkasi ja pakkaili itseään tiehensä kiitettävällä kiireellä. Olin ilmoittanut, että minua ei varsinaisesti haittaisi, jos hän joskus jotain näkisi, mutta oli kieltämättä parempi että juuri nyt hän poistui. Olin jo muutenkin ihan soosina jännityksestä.

Hetki, joka siirtää tilanteen suht normaalista dom/sub -asetelmaan on aina mielenkiintoinen. Olin jo chatissa esittänyt, että saisin olla mahdollisimman paljon subin roolissani, sillä se olisi minulle helpompaa. Poistaisi jännitystäni, kun minun ei tarvitsisi tasapainoilla normaalin ja viettivoimaisen käytöksen välillä. Rouva on luonteeltaan loppujen lopuksi hyvin lämmin ihminen ja terävin särmä välähtelee hänessä vain toisinaan. Heti alkuun hän ei esittänyt tätä tiukempaa puoltaan, vaan tilanne lepäsi paljon sen varassa, että otin roolini suosiolla. Se onnistui niinkin ja pääsinkin aluksi kahvinkeittohommiin. Tuli hyvin alisteinen olo, kun en osannut heti käyttää kyseistä keitintä.

Rouva laittoi minut vaihtamaan multia muutamiin kukkasiinsa. Tartuin toimeen tyytyväisenä ja olin chatissakin selvittänyt, että nautin siitä kun minut laitetaan hommiin. Rouva joi kahviaan sohvalla ja kiikutin valmiita kukkapurkkeja hänen arvioitavakseen. Sen jälkeen kastelin kukkaset ja vähän TV-tasoakin. Olin yhä hermona! Asetuin hänen jalkoihinsa juomaan omaa kuppostani ja juttelimme kaikenlaista puutarhanhoidosta ja lemmikeistä.

Kahvin jälkeen olin valmis jatkamaan ja mielessäni pyörikin vain odotus, milloin saisin seuraavan tehtävän. Seisoin heidän olohuoneessaan ja Rouva tuli taakseni. Hän hyväili minua takaapäin, liu'utti käsiään ihollani vaatteideni alla ja raapi hiukan. Kiristi kaulapannasta ja kai poninhännästäkin. Vavisin ja huokailin, sillä se oli niin yllättävää ja teki niin hyvää. Tilanne sopi erääseen ihastuttavaan fantasiaani täydellisesti (nuori palveluspoika / rouva) ja kiihotti kutkuttavasti.

Rouva käski minua riisumaan housuni sillä aikaa kun hän poistuisi hetkeksi ja asettumaan lattialle kontilleni odottamaan pää seinään päin.

Nyt minuun iski kurillinen häveliäisyys, enkä taidakaan listata tällä kertaa tähän kaikkea mitä hän minulle teki ja mitä minä hänelle koetin.

Pian toimintaosuuden jälkeen tuntui hyvältä lähteä kotimatkalle ja hoitamaan vielä pari kauppa-asiaa. Olin aika erikoisessa mielentilassa ja olisin tehnyt mieluusti riehakkaita heräteostoksia, mutta onneksi minulla ei ollut varaa. Kiertelin kauppakeskusta panta ja mustelmat kaulassani, kiskoen peilien edessä huivia tiiviimmin suojaksi.
Vielä kotonakin taisin olla vähän kierroksilla ja ikävä kyllä saatoin käydä Rouvan hermoille, kun illalla vaihdoimme kuulumisia chatissa. Minua hävettää kovasti yhä ja toivon sen menevän subihuuruisen mieleni piikkiin.

Kevätseikkailuna alkanut haaveilu on nyt päätynyt tähän pisteeseen ja mikäli se minusta riippuu, katsoisin mielelläni eteenpäinkin. Käsitän sessiosuhteen parhaimmillaan matkana, jossa on erilaisia vaiheita ja sellainen se olisi minunkin ihannekuvassani.

2 kommenttia:

  1. Ei tätä nyt näin kesken voi jättää :D Kerro lisää.
    -P

    VastaaPoista
  2. Joo, muakin jäi vähän kaivelemaan mitä sille kontallaan odottavalle tytölle tapahtui.

    VastaaPoista