lauantai 23. helmikuuta 2013

Sessio interruptus

Iloisten sessioitsijoiden painajainen: subi kauniisti kiinni sidottuna ja nöyräksi puhuteltuna, vähän jo kiusattu piiskalla, vaadittavan rankaisutarpeen arvioiminen juuri kesken ja odottava tunnelma nousussa.
Siinä vaiheessa lapsonen parahtaa uniltaan itkemään toisessa päässä rakennusta. Voi *****.

Se on vain elämää, niin kuin laulussa sanotaan. Kun olen saanut mieheni avustamana itseni irrotettua kahleista, kipaissut saunatakissa alakertaan ja onnistunut rauhoittamaan lapsen jatkamaan uniaan, huomaan olevani todellakin yhä litisevän märkä. Sen kummemmin miettimättä menen tietokoneensa ääreen vetäytyneen Isännän luo, otan häntä ranteesta ja vien käden saunatakkini alle toteamaan tilani. Sanaakaan vaihtamatta alamme pehmeillä huonekaluilla suorittaa sitä, minkä niin hyvin keskenämme osaamme.

Toistamiseen emme tule häirityiksi, vaan minäkin ehdin ottaa kunnon vauhdit ja jossain vaiheessa tajuan käskeväni Isäntää oikein komeasti: Pure, pure! Sain taas kokea sen ihanan yhdistelmän, kun orgasmi tulee samaan aikaan kaulanjuureen iskeytyvien hampaiden tuottaman kivun kanssa. Se hetki on räiskyvä ilotulitus silmieni takana, puhdas orkku harvoin yltää samaan. Sain samaten anteeksi käskemiseen liittyvän sääntörikkomukseni alentuneen syyntakeisuuden johdosta.

Nyt kun iltahetkemme keskeytettiin jää minulle mieluisaa odotettavaa: Miten persnahastani revitään korvaus 1500 euroa kustantaneen koneen särkemisestä huolimattomuuttani? Toivon, ettei Isäntä käy nyt turhan sääliväiselle mielelle, vaan paremminkin kerää intoa toteuttaa lupauksensa.

Rakas Isäntä:
Kyllä en välittänyt huoltaa konetta asiaankuuluvalla tavalla!


(Ai niin, Pee äs, olin ymmärtänyt niin, että vaikken saa blogata keskellä päivää, saisin kumminkin kirjoitella toisten blogeihin kommentteja. Isäntä löysi näitä kommentteja, ja ... auts, en saa tehdä niin, nyt tiedän. Porsaanreikiäkö etsisin? Tetrishän on kiltti, Tetris vaan luuli!)

1 kommentti:

  1. Ou nou! Ei enää päiväkommentteja?

    Epäreilua että toiset saa räiskyviä orgasmeja, kun toiset kärvistelee PMS paskassa... ;)

    VastaaPoista