maanantai 4. helmikuuta 2013

Mitä mielessä

Nyt kun sub drop on onneksi jo taakse jäänyttä elämää, suuntaudun jo uusiin haasteisiin.
Parin viikon päästä pidämme Whiteropen kanssa ekan yhteisen työpajamme Turun Balettilaisille. Sitä en stressaa, vaan odotan aika asiallisin mielialoin. Tämmöinen on minulle kumminkin rutiinia. Ja tällä kertaa työpaja tuskin huipentuu epävirallisiin piiskataan-Tetris-kun-se-sitä-haluaa -jatkoihin.
...vai?
No tuskin.

---

Nam, aiheeseen mitenkään liittymättä, olen kehittänyt pienen mieltymyksen näihin kananmakuisiin pikanuudeleihin. Melkein pussi päivässä jo parin viikon ajan. Samalla olen kasvattanut toleranssia kapsaisiinille, joten voin huoletta karistaa koko chilipussillisen joukkoon. Kapsaisiini iskee kuulemma makuhermojen sijaan suoraan kipua aistiviin hermoihin. Jotain kummaa iloa siinäkin on, että hikoiluttaa ja suuta polttaa.

Wikipedia on taas viisas:
"Kapsaisiiniin liittyvät polttavat ja jopa kivuliaat tuntemukset johtuvat sen kemiallisesta interaktiosta aistihermosolujen kanssa.
VR1-reseptoriin sitoutumalla kapsaisiini saa aikaan saman vaikutuksen kuin tulikuuma lämpö tai hankausvamma, mikä selittää kapsaisiinin aiheuttaman polttavan tunteen."

Olen kuullut, että muillakin kehon limakalvoilla chili aikaansaa ihan pirtsakoita vaikutuksia. Vai oliko se sittenkin inkivääri? Onko huomenna ryhdyttävä maustekaappia kaivelemaan siinä mielessä?

---

Sain saksalaiselta kinky-tutultani Fraulta meilin pitkästä aikaa. No, on siitä jo viikko, mutta tänään vastasin oikein perinpohjaisesti. Hän kutsui meikäläisiä luokseen Berliiniin yhteisiä iltarientoja varten. Se olisikin huisia, mutta epäilen, että jää haaveeksi. En ikävä kyllä ole matkustelevaista tyyppiä. Valittelin hälle, että minä vain eksyisin ja minut hakattaisiin ja raiskattaisiin ja kaikki vieläpä vastoin tahtoani. (Anteeksi roisi huumori tässä).

Frau toivotteli terveisiä, haleja ja rakkautta ja kertoi ikäänkuin toivoneensa, että olisi harrastanut seksiä meidän kaikkien asianosaisten kanssa.
Noh... mikäpä siinä sitten! Semmoisia toivotuksia en ollut ennen saanutkaan. Isossa maailmassa kaikki on toisin ja pikku Tetris menee tuommoisista puheista ihan sekaisin ja kohta menee yöunetkin.

Gute Nacht! Menen uneksimaan saksalaisen Dommen saappaiden nuolemisesta.

1 kommentti: