lauantai 19. tammikuuta 2013

Soololeikkiä ja karkkinauhaa

Tässä taas yksi näistä nolostuttavista soololeikkihetki-raporteista, jonka meilasin Isännälle:

"Isäntä

Tetris pahoittelee, ettei tajunnut kirjoittaa raporttia edellispäivän leluleikistään. Oletin, että riitti kun Isäntä havaitsi asian itse, mutta oli tyhmää vetää omia johtopäätöksiä, ettei raportti olisi tarpeen. Jos tästä nyt seuraa jokin rangaistus, en voi ainakaan väittää, ettei minua olisi ohjeistettu oikeasta toimintatavasta.

Torstaina kävin kuumana, sillä olin päättänyt jättää teidät rauhaan häirinnältäni, mutta omaa mieltäni askarruttivat mm. ajatukset siitä uudesta kokeiltavasta tavasta päästä riippumaan. Tiesin, että minulla olisi vähän aikaa, ennen kuin käskemänne patjan pesu olisi määrä alkaa. Se, että kuitenkin yllätitte minut, oli pieni arviointivirhe.

Laitoin lelun hyrisemään ja työnsin sen housuihini jalkojeni väliin. Se ei tarvitse olla siellä kauaakaan, ennen kuin alan kostua. Kuvittelin, että määräisitte minut seisomaan asennossa lelu kuvailemallani tavalla asetettuna ja kokeilin, miltä se tuntuisi. Se härnäsi aika tehokkaasti ja pieni lisäpainallus vasten pillua kiihotti minua valtavasti. Asetin lelun siten, että sen pää oli sisälläni ja juuri vasten klittaa. Tällä tavoin tarvitsin vain muutaman hankaavan liikkeen vasten jotain kulmaa, että sain orgasmin.

Olin melkein saanut siivottua tavarat pois, kun tulitte paikalle. Ihan kiva, että saitte hyvät naurut, mutta minua kyllä vähän nolotti. Olen kyllä iloinen, että hommasitte niin kivan lahjan minulle.

Teille uskollinen,
-Tetris"

Kun Isäntä lopulta kävi lukemassa tämän, olin saanut jo jonkin aikaa nauttia huolellista sormi- & lelukäsittelyä ja sain luvan odottaa kyseinen vehje sisälläni huristen hänen paluutaan. Juurikin noin, kiitos Isäntä tästäkin!

Pikku kuriositeettina mainittakoon, että Isäntä oli keksinyt sitoa rannekahleeni yhteen semmoisella karkkinauhalla, jonka sain käsittelyn loputtua syödä auki. Yhtä aikaa herkullista ja nöyryyttävää järsiä kahleensa auki...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti