maanantai 14. tammikuuta 2013

Minäkö masokisti?

Punaviinin pehmentämin päin keksin etsiä Sivistyssanakirjasta (huom. ei Wikipedia) selityksen masokismille. Olin ehkä joskus katsonut sen, mutta en muistanut enää. Hupaisana sivuseikkana huomasin, että sana on samalla sivulla "Masterin" ja "masturbaation" kanssa. Raportoin juuri masterille masturboineeni sillä pahuksen lelulla, kuten käsky on käynyt...
Asiaan:

"Masokismi
Sukupuolinen poikkeavuus, jossa oma kärsiminen vaikuttaa kiihdyttävästi tai tyydyttävästi; mielihyvän saaminen siitä, että itseä kohdellaan väärin tai pahoin."

Juurikin noin, lyhyestä virsi kaunis. Välillä mietin, onko minun oikein sanoa itseäni masokistiksi, "diagnoosi" on kuitenkin itse antamani. Kuitenkin... tuo kuvaus kyllä pitää paikkansa. Kyse ei siis ole edes pelkästä kivusta (piiskaus yms), vaan kaikenlainen seksuaalisin vaikuttein tehty alistaminen tuntuu hyvältä.

Tohtori.fi -sivujen määritelmä:
"sukupuolinen masokismi
sukupuolinen kiihottuminen omasta ruumiillisesta tai henkisestä kärsimyksestä tai sen ajattelemisesta tai nöyryytyksen kokemisesta"

Toinen nappaus samoilta sivuilta kohdan BDSM alta:

"Toiset ihmiset pitävät tällaista seksuaalisuuden toteuttamista sairaana väkivaltaisuutena ja siitä syystä tuomittavana, kun toisten mielestä taas kyse on esim. ruumiin kulttuurista. Keskinäiseen sopimukseen perustuessaan BDSM:n harrastajat toimivat yhteisymmärryksessä ja yhteiset rajat toiminnalleen sopien. On kuitenkin muistettava, että BDSM voi olla äärimmilleen vietynä vaarallista."

 ----

Määritelmälliset pohdinnat sikseen. Isäntä pistäytyi jokin aika sitten täällä, hölöttäen jotain äärettömän tylsää erilaisten parkkihallien toimintatavoista ja ajattelin, että pliis voisitko poistua, että saan tekstini valmiiksi. Samalla se kuitenkin otti lelulaatikon esiin ja minun näkymätön subikoiranhäntäni alkoi heilua vimmatusti.

Eipä aikaakaan, kun olin silmät sidottuna ja kahlittuna jotenkin nojallani vankan tuolin yli, lanne mukavan tukevasti tuolin selkänojaa vasten, pelkkä paita ylläni. En tiedä, mitä Isäntä oli ajatellut, vai improvisoiko vain, mutta minulle tuli mieleen kertoa tämänpäiväisestä ristiriidasta. Olin aiheuttanut Köydettärelle mielipahaa drama queenin elkeilläni eräässä suht pikkujutussa, jota oikuttelullani kärjistin. Tilanne ajautui siihen, että Köydetär joutui pahoittelemaan toimintaansa minulle, vaikka olisin itse voinut käyttäytyä kypsemmin ja estää siten koko jutun. Olin siis ollut meidän molempien, Isännän ja minun, mielestä tyhmä ja ansaitsin selkääni.

Ai hitto, että sainkin. Tekee kipeää istua ja kirjoittaa tätä. Isäntä ei yhtään tykännyt siitä, että olin sählännyt Köydettärelle pahan mielen.

K., tiedän että luet tämän jossain vaiheessa. Olen vilpittömästi harmissani, että vedin typerästi hernettä nenääni, anteeksi. Samalla tahdon välittää mutkan kautta kiitokseni sinulle yhdestä elämäni makeimmasta piiskasessiosta! Toivottavasti voin itse tuottaa sinulle joskus mielihyvää, enkä harmia kuten tänään. <3

2 kommenttia:

 1. Höh, olisin toivonut pohdintaa noista termeistä, mutta ovat parkkihallitoiminnotkin toki tärkeä aihe. ;)

  Vaikea kuvitella, että salaisit Isännältä mitään, ja hyvä niin. :P Vaikka piiska onkin hieman kyseenalainen rangaistus, tai siis on kyseenalaista, onko se ylipäätään joillekin rangaistus, niin varmasti läksy pureutuu sinne aivoihin vähän syvemmälle joka kerta. Ja ehkä palkintopiiskauskin saa kierroksia, niin ei aina tarvitse tuhmailla tai tyhmäillä saadakseen kunnolla pepulleen. ;)

  *rapsuttaa Tetristä korvan takaa ja heittää makupalan kohti kuonoa*

  VastaaPoista
 2. *ottaa nöyrästi vastaan sovinnollisia rapsutuksia*
  Ehkä palaan terminologiaan myöhemmin, olettaen ettei minua keskeytetä. :)

  Saanko fiilistellä vielä vähän piiskauksesta? Kannatti näköjään provosoida Isäntää, sillä se lisäsi ottaisiin sitä terävyyttä, josta pidän. Olin ihan tiloissa, kun sain vuorotellen floggeria ja raippaa ja samalla tiesin tarttevani höykytystä. Kävikö se rangaistuksesta? Mielestäni ainakin hyvästä katumusharjoituksesta, itsekkyyteni sai kunnon näpäytyksen. Vaikka nautinkin käsittelystä, aistin kyllä samalla muutamat todella kipeät iskut ja kävin lähellä kestokykyni rajaa. Jälkeenpäin olin pilvissä ja kävin vielä erikseen kiittämässä hyvästä käsittelystä.
  (Aina ei tietenkään ole näin mahtavaa, mutta nyt meni elementit kohdilleen).

  VastaaPoista