lauantai 12. tammikuuta 2013

Kielletyt herkut

Syön kaikenlaisia herkkupaloja tässä: suklaata, sinihomejuustoa, toffeelikööriä... Pääsin eilen eroon herkkukiellosta ja vedin heti suklaaöverit miehen nenän edessä.

Tämä on ihanaa hetken, sitten iskee jo katumus ja kontrollin tarve. Ellen saa kontrollointiapua ulkopuolelta, joudun koko ajan aktiivisesti taistelemaan itseäni vastaan, kieltämään itseltäni asioita ja sitten kuitenkin sorrun. Käyn jatkuvaa jossittelua mielessäni, otanko vai en. Puhun nyt siis lihottavista herkuista. Meillä on nyt sikäli täysin tavaton tilanne, että kaappiin on jopa kertynyt aika määrä suklaata ja karkkia, joululahjaksi saatuja yms. Ihan vain siksi koska olen ollut kiellon alla.

Kiellon alla vapaudun arpomisen taakasta. On ollut itsellenikin yllätys, miten helppoa se on. Ei tee edes mieli ottaa kiellettyä. Ei rangaistuksen pelossa niinkään, vaan ... en oikein tiedä miksi! Ehkä siksi, että joku minua vahvempi on tehnyt päätöksen puolestani ja minun tarvitsee vain totella. Lisäksi saan sensuelleja väristyksiä kun näen kiellettyjä ruoka-aineita tai kun varovasti otan presiis sen määrän, mitä päivässä saan ottaa. Ei mikään paha dieetti!

Se, mikä tuottaa minulle vaikeuksia, ovat epäselvät tapaukset. Viimeksi sorruin ylimitoitetusti juustoihin. Tavallaanhan juusto on sallittua, leivän päällä ja silleen, mutta tarkoitus ei suinkaan ole vetää puolikasta sinihomejuustoa illassa, eihän! Tiesin, että tein väärin, mutta en voinut itselleni mitään, sillä juusto ei ollut kielletty. Isäntä sitten teki selväksi, että jos syöminen on herkuttelua, on kyseessä herkku.

Nyt kun asiaa aloin ajatella, en tahdo olla enää ilman rajoja. En tykkää tästä. Vein Isännälle lappusen, jossa kerroin tarttevani taas kieltokuuria. Se maistuu paremmalta kuin sokerit ja aromiaineet.

---

Joskus Isäntä käyttää valtaansa määräten minulle orgasmikieltoja. Pahin oli melkein viikon, se todella teki elämän hankalaksi aika ajoin. Harmi, etten silloin vielä blogannut, olisi tullut mielenkiintoisia päivityksiä. Kun sellainen on kiellettyä, sitä väkisinkin ajattelee, ja kun sitä ajattelee, alkaa tehdä mieli... Sitten sortuu, ihan pikkuisen tuosta noin ohimennen. Vähän vaan orgasmi, että paine päästä helpottais ja voisi keskittyä muuhunkin. Sitten alkaa harmittaa ja tunnollisena subina kipitän kantelemaan itsestäni Isännälle.

1 kommentti: