keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Isännän kiitokset

Minulla on niin alistettu olo, että minulla voisi vaikka pestä lattian enkä edes huomaisi mitään, hymyilisin vain euforisesti.

Laitoin nyt illalla pannan kaulaani subifiilisten merkiksi ja menin näyttämään Isännälle vastikään askartelemaani uutta floggeria eli häntäpiiskaa. (Kuva edellisessä postauksessa). Ei minulla ollut sen kummempia ajatuksia; jos sattuisi ettei Isäntää erityisesti kiinnostaisi, menisin matkoihini.

Näytin piiskaa Isännälle ja kerroin mistä se oli tehty, katse alas luotuna koko ajan. Hän kysyi ja kommentoi siitä jotain. Sitten hän alkoi kysyä, pitäisikö sitä testata. Enhän minä siihen mitään osannut vastata, kiertelin vain katsettani, kun hän siveli piiskalla kasvojani. Isäntä sanoi, että kävisi tarkistamassa jotain. Arvasin sen liittyvän eilisiltaiseen käskyyn siivota sähköjohtoremontin jälkiä. Hermostuin vähän, sillä en ollut siivonnut lainkaan.

Ei siksi etten olisi kunnioittanut Isännän käskyä, vaan siksi että päivä meni muissa askareissa ja sahanpurua ja pölyä oli niin monessa paikassa, että siitä ei ihan pienellä siivoilulla olisi selvinnyt kuitenkaan. Tottakai tiesin, että jollain tavalla joutuisin vielä vastaamaan niskottelusta. Oletin kuitenkin, ettei sentään tulisi piiskaa, kun olin juuri eilen maininnut siitä miten toivoisin, että viikonlopun näytöksessä takamukseni olisi vailla jälkiä. Se olisi mielestäni kohteliasta.

Isäntä palasi sahanpurua sormenpäissään ja koetti tinkata minulta, miksen ollut siivonnut. Pudistelin vain päätäni ja kohauttelin olkiani, ei minulla ollut mitään käypää selitystä, miksi selvää käskyä ei oltu toteutettu. Isännälle oli sillä hetkellä selvää, että piiskaa olisi aika testata, ja hän opastikin minut kaulapannasta sopivampaan huoneeseen.

Ei mitään monimutkaista: housut alas ja nojalleen tuolin yli. Isäntä testaili häntäpiiskaa huolella ja kaikin tavoin. Havaitsi aika pian, että sillä saa lyödä voimalla. Minä huomasin taas sen keljun seikan, että kun tämäntyyppisen piiskan pitkät päät pääsevät kierähtämään kylkien ja nivusten puolelle, osuu isku todella arkoihin kohtiin. Isäntä löysi repaleisesti leikkaamiani siimoja ja tiukkasi minulta, miksi olin hutiloinut: nyt hän ei kyennyt niin sujuvasti vetämään siimoja suoraksi kämmenessään. Pyytelin tietty anteeksi paskasti toteutettua välinettä. Olin jatkuvasti huolissani, jäisikö käsittelystä pidempiaikaisia jälkiä, mutten sanonut mitään. Isäntä piiskaa milloin haluaa, ihan sama mitä subi on suunnitellut.

Lopulta hän kyllästyi ja tunsin jotain mukavan kovaa pakaroitani vasten. Olin seota, kun hän kiepautti häntäpiiskan kaulani ympäri ja piteli sitä kuristavalla otteella samalla kun nai takaa. Vedin koristen henkeä, ohimosuonia kiristi ja orgasmi oli jatkuvasti tulollaan. Välillä pidätin henkeä kohottaakseni nautintoa entisestään. Mieleen välähti, että jos nyt pyörtyisin, tekisin sen onnellisena.

Kaikki hyvä loppu aikanaan, Isäntä veti housut jalkaansa, kiskaisi minua pannasta ja sanoi, että floggeri oli kyllä hyvä pitää kädessä, että ei subi kaikkea ollut tänään mokannut. Sain luvan siistiä itseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti